درود آلیس عزیز
خوب هم اشعارش را دوست دارم و هم شخصیتش برایم جالب است.
اینکه در شرایط مذهب زده ی دوران خود با چه زیرکی و زیبایی با جریان حاکم مخالفت میکرده جالب است:)
یک تاپیکی هم اینجا باز کردیم برایش و صحبت از این بود که حافظ کلا اسلام دوست نبوده و جریان فکری اش با آنچه که در جامعه وجود داشته کاملا متفاوت بوده.خودش بهتر از هر کسی این مسئله را روشن میکند:
عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش
تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام
_______
پست قبل هم شعری از حافظ نوشته ام:)
اینهم از آن دسته ادعاهایی است که نیاز دارد بیشتر در موردش بحث شود.
آیا این مسئله نا اخلاقی است و موجب فشار آوردن بر روی مردان میشود یا خیر؟
من فکر میکنم زنان اگر در انتخابهایشان ایده آلهایی خاص داشته باشند به خودی خود بد نیست(مگر برای مردان چنین نیست؟)اما جریانات احساسی که در زنان وجود دارد به سود مردان ختم میشود و میتوانند با تمرکز بر آن انتخاب زنان را دگر گون کنند.این تجربه را زنان و دختران زیادی داشته اند !
:)
بله مدتیست:)
بالاخره باید جستی بزنیم و کوششی کنیم تا از مرحله ای به مرحله ی دیگر راه باز کنیم.
فعلا در فکرش هستم
سیگار:بو گندوی کوچک!
ولی خوب نمیتوانم به آن نه بگویم.خصوصا زمانی که دست کسی ببینمش:(
قلیان:باز به سیگار شرف دارد.
دودش جالب است اما در جمع تحریک به کشیدن میشوم.بساط کردنش برای افراد تنبلی مثل من زیادی دنگ و فنگ دارد:)
حشیش:نه!
خصوصا زمانی که فهمیدم چه طور درست میشود از اسمش هم حالم بهم میخورد.اعتیاد بدی هم دارد گویا!
بانجی جامپینگ:هیجان انگیز!
چه قدرم ترس داره لامصب
تئاتر شهر:زیاد اهل تئاتر نیستم
(راستی جای سوسن تسلیمی خالی)
فیسبوک:در حد همان سرک کشیدن به پیج این و آن:))
خودکشی:نه خوب چه کاریه!!
زندگی زیباست
فوتبالی هم نباشیم انقدر شیوع پیدا کرده که ماراهم پایش بنشاند.
دانشم از فوتبال زیاد نیست.طرفدار تیم خاصی هم نیستم.کمیت فوتبال ایران هم که میلنگد اما استقلالیمان کرده اند جدیدا !
جانم را برای وصالش بدهم؟مسلما خیر.
اما برای کسی که مهرم را از آن خود کند ارزش زیادی قائلم.زمان 88 چندین اتفاق باعث شد که بفهمم جو میتواند
با آدم چه ها که نکند.البته نه برای من ولی دوست پسربیچاره ام به خاطر یک اشتباه من یک تیر مشقی خورد چنانکه اگر دو سانت انورتر میخورد از مردانگی ساقط میشد
بله زیاد...
پیتزا با پنیر زیاد:D(البته در مقایسه با این پیتزا ایتالیایی ها که بعضا هم خوشمزه اند)
گراهام بل:)
دستش درد نکند کار مرا که خیلی راه انداخته:))
تنوعش کم است.
بستگی دارد.بخواهم درس بخوانم یا کاری که تمرکز بخواهد مانند عکس اول از سمت راست ,ردیف دوم میبندم و خلاص:)
ولی در حالت عادی در همان ردیف از سمت راست دومی
خوب من جزو گروه سوم هستم.از یکسری مباحث ریاضی واقعا متنفرم.
مثلا با انتگرال اصلا میانه ی خوبی ندارم.
اما مباحث دیگر را هر وقت حل میکنم لذت میبرم.
خوب یکی از جاذبه های دفترچه کاربران فوق العاده اش است.و من فکر می کنم با هر یک از دوستان اینجا
برای دوستی بهترینها هستند.
خصوصا بانوان اینجا که فکر میکنم دفترچه از این بابت منحصر به فرد است.
از بین بانوان مهتاب و آنجلاکه از پیش هم شناختی از این دوستان داشتم.
سروران هم جای خود دارند.داریوش و مهربد که اخلاقیاتشان را نزدیک به خود میبینم.
(فکر کنم بیشتر از 3نفر شد!!)
دست شما درد نکند