ما استقلالی ها که بسیار مشعوف شدیم از انتخاب علی دایی.باشد که چند دربی دیگر پشت سر هم برنده باشیم.
ما استقلالی ها که بسیار مشعوف شدیم از انتخاب علی دایی.باشد که چند دربی دیگر پشت سر هم برنده باشیم.
sonixax (05-20-2013)
تابلو بود قهرمانی مال بایرنه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
گل دقیقه 89 روبن از 5تایی کردن دورتمند هم بیشتر لذت داشت.من 12 سالی بود منتظر بودم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
واقعا حیف بود جوانان دوست داشتنی مثل فیلیپ لام یا شوایناشتایگر یا توماس مولر تا کنون جام معتبری در حد اروپا و جهان نبرده بودند.اینها 1 هزارم ادعای ستارههایِ تیمی مثل رئال مادرید را ندارند.
دورتمند هم عملکردش همینطور است و همه آن نبوغ ناب است.البته در این بازی شدیدا خشن و وحشیانه بازی کردند حقشان بود دو کارت قرمز بگیرند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من تا حدی از قهرمانی بایرن مطمئن بودم که حتا بازی را نگاه هم نکردم !
نه من ، همه ی کسانی که در آلمان زندگی میکنند مثل من این را میدانستند .
جالبه که تقریبن تمام بازیهای این جام به شکل انحصاری دست شبکه Sky بود و بدون رسیور مخصوص و اشتراک سالیانه نمیتوانستید مستقیم آنها را ببینید الا این یکی !! که البته قابل درک هم بود دو تیم آلمانی برای اولین بار در فینال جام باشگاه های اروپا ، مشخص است که شبکه های آلمانی حق پخشش را بخرند .
و یک چیز جالب دیگه از صبح بالای تمام کانالهای خبری و ورزشی آلمانی شمارش معکوس زده بودند که بازی کی قراره شروع بشه :دی یک ساعت قبل از شروع هم ویژه برنامه داشتند .
از اون جالبتر هوادارهای پر و پا قرصی بودند که زیر این بارون رفته بودند توی خیابان تا بازی رو از مانیتوری که در شهر مونشن گذاشته بودند ببینند . هی تلویزیون نشونشون میداد .
ولی وقتی دورتموند رو نشون میداد نسبت به مونشن (مونیخ) با اینکه هوا بهتر بود اونجا خیلی تجمع نکرده بودند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)