بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
10 پست که چیزی نیست.قدری در همین جستار و پاتوقِ شبنشینی فعالیت کنید به حدِ مورد نیاز میرسید.
نوشته شد.
انجام شد.
چه کسی چنین جایگاهی به شما داده؟ شما اتفاقا از انرژیکترین چهرههای سایت هستید و اگر چند روز نباشید جایخالیتان به خوبی احساس میشود.خلاصه ما که شخصیت مهربد را دوست داریم.
بازهم تلاش کن و هر وقت که موفق شدی به من اطلاع بده.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
راستی من خودم هم شرکت خواهم کرد اما پس از اینکه نمایارم را عوض کردم.
And laugh
خیلی تلاش کردم دیگه خسته شدم. من توی این انجمن هتا یک بار هم موفق به تعویض آواتار نشدم . این آواتاری هم که می بینید اون اوایل مهربد برایم گذاشته .
پیغامش اینه : عکس باید کمتر از 19 کیلوبایت باشد !!و همچنین سایزش کوچکتر از 48*48 پیکسل باشد ! آخه با این مشخصات که دیگه عکس قابل مشاهده نیست !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
And laugh
انجام شد!
اندازهیِ نمایار[1] را به ٢٠٠kb بردم و بیشتر از این ناخواستنی است: اینجا همه با فیلترشکن میایند و کند میکند.
پهنا[2] و درازای[3] نمایار را هم از ١٨٠ در ١٨٠ به ٢٢٠ بردم.
----
1. ^ nemây+âr::Nemâyâr || نمایار: در سانسکریت به چم فرزند خداوند است که به جای او در روی زمین آمده ولی اکنون در جای باشنده و شناسه ای بکار میرود که نماینده ی یک آدم راستین در یک پیرامون پندارین است. برای نمونه، یک بازیکن در یک بازی همگانی کامپیوتری که نام و نشان و چهره ی او همان نام و نشان و چهره ی بازکین راستین در جهان راستین نیست ( یا نیاز نیست باشد) Dehxodâ, Ϣiki-En avatar
2. ^ Pahnâ || پهنا: عرض Ϣiki-En width
3. ^ derâz+â{pasvand}::Derâzâ || درازا: طول Ϣiki-En length
—مزدک بامداد
من هم به همبن مناسبت آواتورم رو در حرکتی انقلابی عوض کردم
من هم نامنویسی میکنم،ولی اگر تعداد علاقهمندان بیش از ده نفر شد جایم را به دوستانی که تا بحال شرکت نکردهاند میدهم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)