Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
اینها از عوارض دور انداختن اصل «بیگناه تا زمان اثبات جرم» است که فمینیستها باعث شدهاند سیستمهای قضایی غرب به وقت محاکمهی جرایم جنسی آنها را دور بیاندازند.
کار مرد سالاران اینجا بیخ پیدا کرده و به جای اینکه مسئله را تحلیل کنند روی آورده اند به شکایت و گلایه کردن و احیانا غر زدن صرف.....!!
خوب در برابر خطری مانند تجاوز(که نمی دانم آیا شما با قربانیانش از نزدیک مواجه شده اید و یا آیا خود به نوعی لمسش کرده اید یا نه)چه رویکرد و قانونی میتوان اتخاذ و وضع کرد که بتوان آن را عادلانه خواند؟!!
چرا باید یک کودک چنین دروغی بگوید و چرا باید آن را انکار کند؟!!
بیشتر به یک گذشت مینماید تا یک دروغ تفریحی.......
"بچهیِ" ١١ ساله؟
پس از فردا باید بگذاریم بچه هایمان اگر دوست داشتند با "ددی به من تجاوز کرد" پدر هایشان را به زندان بیاندازند؟
راستی شما پسر هم بودید میتوانید بگویید "مامی به من تجاوز کرد"؟
این تراز خردورزیای که از مادینگرایان[1] میبینیم براستی برستودنی است!
مگر باید رویکرد ویژهای در پی گرفت؟ شما بیگناهید تا زمانیکه گناهکاری شما اثبات شود.
شاید, ولی هتا اگر گذشتی هم بوده (که همراه با شما پیشداوری کرده و میدوزیم برای خودمان), اینکه از فردا هر بچهای
میتواند بی نگرانی از مجازات, پدر خودش را (و بامزه اینکه نه مادر خودش را) به زندان بیاندازد هیچْ مایهیِ نگرانیِ شما نیست؟
اینکه یک بچه ١١ ساله را شما امروز براستی کودک میبینید هم مایهیِ خنده است. من ١١ سالگی خودم و دیگران را نگاه میکنم کودکی آنجا نمیبینم!
پس هتا اگر گذشتی هم در کار بوده, با سیستم قضایی بازی نمیکنند که برای خوش خوشان شما
و اینکه "دروغ مصلحتی است (گذشت کرده بیچاره), این یکبار عیبی ندارد!" کسی را ول کنند.
----
1. ^ mâd+in{miyânvand}+gerâ::Mâdingerâ <— Mâdingerây || مادینگرا: فمینیست Ϣiki-En feminist
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
اثبات تجاوز سخت نیست....
این نگرانی هم پیش می آید که کودکان بیشمار زیادی در خطر فعل تجاوز به وسیله ی نزدیکان خود هستند...
همینطور قربانیانی مانند پسر بچه ها که فکر میکنم خطر تجاوز بیشتر آنها را تهدید میکند
از نظر من حق یک کودک بر حق یک بزرگسال ارجح تر است!
ا
sonixax (04-16-2013)
sonixax (04-16-2013)
یعنی چه این چرندیات؟! تجاوز جنسی از قتل بدتر نیست، از نسلکشی بدتر نیست، از جنایت جنگی بدتر نیست، و در تمام آنها نیز شخص متهم باید تا هنگام اثبات جرم بیگناه باشد و وظیفهی شماست که ثابت بکنید جرمی رخ داده نه متهم تا اثبات بکند که بیگناه است، عدم چیزی را نمیتوان اثبات کرد.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)