گهتست: «به نظرت اون مرده خوشگله؟/ چقدر اون مرده خوشگله»
این گهتست و همهی فرزندان آن را(«اون مرده خوش تیپه؟»، «من عاشق فلان بازیگر/بازیکن/خواننده هستم، خیلی خوشگله/جذابه/...» و ... کلا هر گهتستی که در آن مردی حاضر یا غایب بدلیلی مورد تعریف و تمجید و ستایش زن قرار میگیرد) من در میان گهتستهای متوسطه قرار میدهم.
همانطورکه میدانید مرد بتا در برابر فریبندگیها و بازیهای روانشناختی زن تماما بیدفاع است، و در واکنش به این گهتست اغلب دو راه را انتخاب میکند: یا با حقارت سکوت اختیار کرده، به خودخوری میپردازد و برای جلوگیری از مشکلساز شدن چیزی نمیگوید. یا بدلیل تضاد این رفتار زن با تصویر ذهنی او از الههی مقدس و معصوم، عصبانی میشود و مرافعه به راه میاندازد. روش اول از ارزش او میکاهد چراکه وی را بدل به موجودی فاقد فردیت و حریم میکند که هرکس میتواند روی عواطف و احساسات او قدم بزند. روش دوم از ارزش او میکاهد چراکه عصبانی شدن یعنی گهتست را «حقیقی» دانسته و از «زیبایی» آن مرد احساس تهدید کرده و اکنون دارد پاچهگیری میکند.
عصبانیت فقط زمانی آلفاست که بیدلیل و غیرقابل پیشبینی باشد، زن درپی گهتست انتظار دارد که شما «عقده»ای بشوید و دعوا به راه بیاندازید. پس روش دوم هرچند به مراتب درجات بهتر از روش اول است، باز هم بتاست. راه درست برخورد با این گه تست؟ موافقت و تشدید:
- آره واقعا زیباست، ببین چه لبهایی داره.. جوون.. !
- اینجور مواقع آدم آرزو میکنه زن بود.. واییی، ببین مادرش چی ساخته.
- به نظرت زیباست؟ برم پیشنهاد سه راهه بدم؟ به نظرت قبول میکنه؟
- میخوای شمارت رو بدم بهش؟(با لحن شوخی، نه عقدهای)، ولی بعید میدونم به تو زنگ بزنه.
- میخوای اشناتون کنم؟
- آره خداییش، از تو که دختری خوشگلتره(با خنده).
- بدن خوبی هم داره. ای کاش گی بودم!
و ....
با این عمل نشان میدهید که ۱. نظر او دربارهی مردان دیگر برایتان مهم نیست(بازی بیتفاوتی)، ۲. از زیبایی و خوشتیپی و ... مردان دیگر احساس خطر نمی کنید زیرا خودتان را از آنها زیباتر و خوشتیپتر و ... میدانید(بازی اعتماد بنفس) و ۳. فریم آهنینی دارید که این مزخرفات توان نفوذ به آنرا ندارد.