دنباله داستان ما با این گیاه وبلاگنویس:
نظر شما در باره گیاهخواری چیست؟ - صفحه 3
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من چرا هر وقت کتاب هستی و نیستی سارتر رو شروع میکنم دو صفحه که میخونم میبندمش دوباره یک ماه دیگه بازش میکنم:/
همشم موقع بستن کتاب زیر لب میگم قربون راسل و کامو:))))))
کافر_مقدس (01-20-2013)
تعدادنوشته های جناب کافر به عددشیطانی رسیده پیشنهادمیکنم برای رهایی از دام جن و ارواح و شیاطین یک پست دیگر بزنید:))
به طول كاملا رسمی احساس عجر میكنم در برابر فهمیدن این واحد مزخرف ژنتیك جمعیت
میبینم که باز شبزندهداری من به پگاهخیزی نیروانا رسید (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
سبک نوشتارکامو طوریست که انگار مدتها درگیر مساله ای بوده ای که نمیتوانستی اجزا ان را جمع بندی کرده و یک کل بسازی بعد باخواندن نوشته های روان وقابل درک کامو یک آخیش ازته دل میگویی :))قدرت بیان و انتقال مطالب کامو ازنظرمن بسیاربالاست همچنین راسل ..اما بعضی ها مانند نیچه یا سارتر عادت به سخت نویسی و خشک نویسی دارندممکن است مطلب دقیقا همان مطلبب باشد اما انگاربه عمدمیخواهند آن راپیچیده و سخت توضیح دهند البته این فقط نظر شخصی من است وارزش قانونی دیگری ندارد:)))
هماکنون 69 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 69 مهمان)