Russell (02-11-2013)
دیشب برای بار دوم:)
![]()
Mehrbod (02-21-2013),Russell (02-11-2013),Soheil (03-04-2013),undead_knight (02-11-2013)
The Perks of Being a Wallflower
مزایای بچه مثبت بودن
بچه مثبترو عمیق درکش کردم... عمیق
The Perks of Being a Wallflower (2012) - IMDb
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
یعنی فلسفه روابط شخصیش و مثال کوله پشتیش رو بسیار دوست میدارم،خیلی شبیه مدل منه:)))
"هر اون چیزی که دارید و دوستش دارید،از آدم ها گرفته تا وسایلتون، همه و همه در یک کوله پشتی هستند،همیشه سعی کنید کوله پشتیتون سبک باشه و آماده رها کردنش در هر موقعیتی باشید"
و البته در طول فیلم این دیدگاه به چالیش کشیده میشه:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Mehrbod (02-21-2013),mohamadreza58 (03-04-2013),Russell (02-21-2013)
Mehrbod (03-04-2013),undead_knight (03-05-2013)
The Dark Knight Rises
نویسنده : Christopher Nolanبازیگران: Christian Bale, Michael Caine ,Gary Oldman
تموم شد با اینكه این تیپ فیلم ها اصلا مورد علاقم نیست بسی جالب بود
امرزم گفتم كجا برم كسی كار به كارم نداشته باشه رفتم سینما فیلم من مادر هستم
بد نبود خوب بازی میكردن مخصوصا باران كوثری
یه موقعی خیلی اعتراض كرده بودن برای صحنه های مشروب خوردن و اشاعه ی زنا:دی
داستان از این قرار بود كه دوست پدر كه همیشه مثل عمو بوده و دختره خیلی هم دوسش داشته و بهش نزدیك بوده و هر وقت اتفاقی میفتاده به اون پناه میبرده یه شب كه حالش خوب نبوده پناه میبره به آغوش این عمو و ایشونم كه از ابتدا عاشق این دختر بوده بهش تجاوز میكنه و این دختر هم خودكشی میكنه ولی نجات پیدا میكنه و این عموئه رو با آچار فرانسه میكشه:دی
بعد میفهمه ازش حاملست و همچین جریاناتی آخرم محكوم میشه به قصاص و اعدامش میكنن
صحنه ی اعدام و خوب بازی كرده بود اشكم درومد
بد نبود داستان كسی بود كه تو بچگی شاهد خودكشی مادرش بوده و اختلالات روانی داشت
Midnight in Paris
woody Allen
قشنگ بود واقعا
موسیقی متنش و آهنگ های تو كافه هاش تقریبا همه ی دیالوگ هاش مخصوصا دیالوگ های ارنست همینگوی و سالوادور دالی همه و همه زیبا بود
فكر كنم یه بار دیگه ببینمش
Mehrbod (03-02-2013),Soheil (03-04-2013),undead_knight (03-02-2013)
این فیلم رو تازگی دیدم. خیلی خوشم اومد. در حد خودش، خیلی خوب بود. پیشنهاد میشه:
Tristan + Isolde (2006) - IMDb
فیلم زیاد هست بخوام بگم. از این دو تا هم خوشمان آمد. ببینید، ضرر نمیکنید:
Winter's Bone
Sweet November
Winter's Bone (2010) - IMDb
Sweet November (2001) - IMDb
ببخشید حوصله نبود توضیح بدم راجع بهشون.
--------------------------------
دوستان نظرتون راجع به قسمت سوم اربان حلقه ها چیه؟ چون من اخیرا دوباره هر 3 قسمتشو نگاه کردم. به نظرم قسمت سومش ضعیفتر از دو قسمت قبلیه. میخواستم ببینم واقعا همینطوره؟ آخه توی IMDB قسمت سوم نمره بیشتری گرفته.
Alice(03-04-2013),Fiona (03-18-2013),Mehrbod (03-04-2013),undead_knight (03-05-2013)
چیزی که یادم رفت بگم اینکه من حسابی با این فیلم Tristan + Isolde گریه کردم.یعنی من بیشتر وقتها، راحت با فیلم اشکم در میومده ولی اینکه گریه ام بگیره احتمالا اولین بار بود. حالا نمیدونم این فیلم با بقیه فیلمها فرق داشت یا من نسبت به قبلا عوض شدم یا ... . بنظرم یک دلیلش همون تغییر شخصیتم باشه که زیاد جالب نیست و احتمالا دردسر بشه برام!
پ.ن: بنظرتون جالب نیست یک جستار باز بشه که آهنگها یا فیلمهایی که باهاشون گریه کردیم یا اشکمونو در آوردن، اونجا بگیم؟!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)