«مشکل» شما اینست که تبعیض قانونی، که آشکارترین و شدیدترین و بدویترین نوع تبعیض است را نادیده میگیرید(یا میکوشید بیاهمییت و جزئی جلوه بدهید)، اما تبعیض اجتماعی و احتمالی و ... را بزرگنمایی میکنید و در یک ردیف قرار میدهید و ... دلیل این پافشاری بر نپذیرفتن اینکه مردان دست بسیار پائینتر در این رابطه را دارند و عملا «هیچ» حقی در مورد والد شدن چه در ایران، چه در «جهان متمدن» برایشان وجود ندارد اینست که اگر وجود نابرابری به سود زنان و بر علیه مردان را بپذیرید دنیای رویایی که در آن مرد همیشه فاعل ظلم است و زن مفعول ازهم میپاشد. من توضیح دیگری نمییابم.
«اینطور» که شما بازی را با دروغ و فریب «برابری» شروع کردید نه «برتری».
+ هرقدر هم «زیرجلی» سعی بکنید من اجازه نمیدهم چیزها را از معنای حقیقیشان تهی بکنید: اینها «عیب و نقص» نیستند، تبعیض سیستماتیک، قانونی و تعمدی به نفع زنان و برپاد مردان هستند که یا فمینیسم نسبت به آن بیتفاوت بوده،یا مثل فرانسه اصلا پدیدآورندهی آن محسوب میشود و برای دفاع از «فردیت بچهها» آزمایش دیانای را برای اثبات پدر بودن ممنوع میکند.
بهترین نمود از خجالت دادن و تحقیر یک مرد زمانی که خواستار حقوق برابر با زنان میشود
چرا توی تمبانت نگاه نداشتی، چرا عربدههای مردانه میزنی، میخواستی از قبل به فکر باشی ...
معادل آن البته برای من اینست که به زنان طرفدار و خواستار سقط جنین بگویم اگر بچه نمیخواستید نمیباید حامله میشدید و همه را به دردسر میانداختید، چرا از فعالیت تخمکهای خود جلوگیری نمیکنید، چرا به جای جیغهای گوشخراش زنانه لولههای خود را نمیبندید و ... اما آن زنستیزی خواهد بود، این استدلال است.
خیر، اصلا سخت نیست و هیچ نیازی هم به دیانای نیست، با یک ریپکیت ساده میشود جرم را اثبات کرد. زنان شوربختانه گاهی دربارهی مورد تجاوز قرار گرفتن دروغ میگویند و زندگی و آبروی یک مرد را نابود میکنند، به زندان افتادن این جور مردها در سرتاسر جهان غرب فاجعهی بسیار بزرگتریست(هم در مقیاس و هم در شدت)تا زنانی که به راستی مورد تجاوز قرار میگیرند اما قادر به اثبات آن نیستند. برای اثبات تجاوز نه اینجا که ما هستیم، نه در ایالات متحده هیچ نیازی به دیانای، شاهد، یا اثبات اینکه مورد تهدید قرار گرفته بودید یا نه نیست. ابتدا کمی تحقیق بکنید بعد ادعا. برای مثال:
Rape Laws: dismantling of due process explained step by step | Human Stupidity: Irrationality, Self Deception
کافیست بگویید که «نه» گفتهاید و شخص «متجاوز» آنرا شنیده، اما همچنان به سکس ادامه داده = پانزده سال حبس. اگر از اسلحه یا خشونت استفاده کرده = تا حبس ابد.
تنها جنبهی «زنستیز» ماجرا اینست که دادگاهها هنوز خواستار «اثبات» شدن جرم میشوند، یعنی ادعای زن را(که گفتیم تا 44% میتواند دروغ باشد)دربست و درجا نمیپذیرند. که بابت آنهم لازم نیست نگران باشید فمینستها در تمام کشورهای اروپایی موج تازهای براه انداختهاند تا بار اثبات را از دوش زن بردارند، یعنی مرد باید اثبات بکند که تجاوز نکرده.
اینهم یکی دیگر از مواردیست که هیچ پسری نباید بابت آن به هیچ زنی اعتماد بکند. من خودم صدای آنها را ظبط میکنم، و در اینجایی که هستم ظبط کردن یکطرفهی صدا بدون اطلاع دیگری جرم نیست. چون اگر متهم به تجاوز به کسی بشوید که با او سکس داشتهاید، حتی «همجنسگرا» بودن هم دفاع به حساب نمیآید(زیرا به نظر قانون فمینیستی اینجا تجاوز یک پدیدهی جنسی نیست، برای اعمال سلطه مرد بر زن اتفاق میافتد و ربطی به گرایش جنسی ندارد).
اعتماد دادنی نیست، من وظیفه ندارم به شما اعتماد بکنم. فضا باید مبتنی بر همزیستی مسالمتآمیز باشد، منهم به اندازهی شما از این فضای مبتنی بر بدبینی و بیاعتمادی متنفرم اما مقصر بوجود آمدن آن من نیستم، تنها راهی برای مراقبت از خودم جستجو میکنم.
اینکه چه جور مردی را میدزدند و چه جوری زنی میدزدد و ... بدترین روشیست که برای ردگمکنی دیدهام، شما حتی تلاش هم نمیکنید!