میدانی فرق من با تو چیست؟
میدانی فرق فرهنگ ایرانی با فرهنگ تازی چیست؟
ما یاد مردگانمان را هم با شادی یاد می کنیم ولی دنیای تو فقط گریه و زاری و بیچارگی است.
فریدون فرخزاد.
میدانی فرق من با تو چیست؟
میدانی فرق فرهنگ ایرانی با فرهنگ تازی چیست؟
ما یاد مردگانمان را هم با شادی یاد می کنیم ولی دنیای تو فقط گریه و زاری و بیچارگی است.
فریدون فرخزاد.
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
sonixax (04-26-2013)
ازدواج یعنی نصف شدن حقوق و دو برابر شدن وظایف !
شوپنهاور
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
اگر خدا وجود می داشت، من فکر می کنم که بعید است او آنقدر بیهوده و لوس باشد که از اینکه افرادی در وجود داشتن او شک کنند آزرده شود
برتراند راسل
"فریدون فرخزاد"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ویرایش از سوی Mehrbod : 04-25-2013 در ساعت 03:05 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هر وقت از "آدم های عادی" خسته میشید این یادتون باشه:))نوشته اصلی از سوی George Carlin
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
بر خود بلرز و رنگ از چهره بباز، وقتی تازیانه قهار طنز به گردش درآید
چرچیل
"فریدون فرخزاد"
sonixax (04-26-2013)
ازدواج یعنی نصف شدن حقوق و دو برابر شدن وظایف !
شوپنهاور
برای مجردها باید مالیات سنگینی مقرر شود،چون این انصاف نیست كه بعضی ها شادتر از بقیه زندگی كنند
اسكار وایلد
"فریدون فرخزاد"
باید نسل گدایان را برانداخت.
زیرا چه به آن ها کمک بکنیم، چه کمک نکنیم عصبانی خواهیم شد
فردریش نیچه
"فریدون فرخزاد"
sonixax (04-26-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)