از سوی دیگر چون شما هم درست مانند برادران مسلمان هیچی نشده فحش کولی بازی و تهمت اسراییل ستیزی (گمان کنم این یکی چیزی تو مایه های محارب با امام زمان و یهودی ستیزی چیزی تو مایه محارب با خدا باشد) و . . . می زنید ما که دیگر دل پرسیدن پرسش از شما را نداریم بهتر است نشانی انگلیسی پیوند زیر را به ما بدهید تا خودم برای پرسش هایم پاسخی بیابم
-
چگونه می توانم به برگ انگلیسی پیوند بالا دسترسی پیدا کنم؟ یا بگویید که کدام یک از لینک ها را کلیک کرده تا زبان آن انگلیسی شود. چون همه اش عبری بود.
یک سری آمار و سرشماری از این سایت زیر پیدا کردم ولی کم است:
آمار مجلس آن جا را هم می خواهم، دوره های رای گیری یعنی هر چند سال رای گیری پارلمان است؟ شرایط اعطای شهروندی ، تعداد رای دهندگان، شرایط رای دهندگان شرایط کاندیدها آخرین جدول های توزیع جمعیت به تفکیک نژاد، اوضاع سندیکای های کارگری عرب و یهودی، شمار شهرداران به تفکیک عرب و یهود، پلیس به تفکیک عرب و یهود، منابع درآمدی، تولید ناخالص ملی به تفکیکعرب و یهودی و سهم هر کدام از این تولید، درآمد سرانه به تفکیکعرب و یهودی، اشتغال به تفکیک بخش و به تفکیک عرب و یهودی ، میزان سواد به تفکیک عرب و یهودی زن و مرد، سهم بودجه عمومی دولتی برای آموزش به تفکیک عرب و یهودی و زن و مرد، سهم آموزش و پرورش به تفکیکعرب و یهودی، سهم زبان در کتاب های آموزشی رسمی، آیا یادگیری زبان عبری برای همه ی شهروندان اسراییل اجباری است؟ سهم کتاب های آموزشی یعنی در کتاب درسی بچه های دبستانی اسراییل چگونه به عرب ها یا مردم دیگر جاهای جهان نگاه می کند، یا اصلا آموزش دینی در دبستان انجام می دهید؟ آیا در کتاب های علوم اسراییل دبیرستان از کتاب پیدایش برداشت شده یا چیزهای دیگری نوشته است.مدارس پرورش آخوند یهودی یا خاخام چند تا است، چه تعداد در آن درس می خوانند؟ آیا برای مسلمانان آموزش دینی آزلد است؟ یعنی مدرسه علمیه دارند چند تا آخوند اون جا هست چند تا شهروند اسراییلی آخوند یا مفتی هستند؟ آیا گروه های هنری موسیقی تئاتر عربی می توانند فعالیت کنند یا نه؟ برای آغاز تا این ها را بررسی کنیم بعد خوب پرسش هایی پیش می آید که از سایت های گوناگون شاید بشود کم و زیاد آن ها را درآورد. (اسپاگتی بداد ما برسد اگر پرسیدن دو تا پرسش کولی بازی بود، پرسیدن بیست پرسش دیگر اسپاگتی اکبر- چیز تو مایه های درخت گردوان به این بلندی درخت خربزه الله اکبر)
شما فقط گفتی 13 تا نماینده عرب داریم
اگر همه این ها را این جا گردآوری کنی کار بزرگی کردی چون هیچ منبع درست و حسابی از کشور اسراییل به زبان فارسی پیدا نمی شود. اگر با یکی از دپارتمان های اجتماعی دانشگاه تل آویو تماس بگیری سه سوته همه را باید بهت بدهند یا سایتی جایی را معرفی کنند.
گمان نکن که داوری در باره یک کشور ساده است و با یک پست که زدی همه اش را حل کردی تمام شده، تازه سر بزرگه زیر لحافه
Monthly Bulletin of Statistics
یک پرسش اساسی دیگر هم هست، نگر مردمی که در اسراییل زندگی می کنند نسبت به هولوکاست چیست؟ نگرش دولتی را نمی خواهم ده بار گفتی نگر مردم شهروند اسراییل را می خواهم. (هر چند هر وقت که هولوکاست را می شنوم یاد گیم های کامپیوتری می افتم مانند قلعه ولفنشتاین می افتم)