یه عکس ازش میگیرید ؟! من متوجه نمیشم چی شده دقیقن !
یه عکس ازش میگیرید ؟! من متوجه نمیشم چی شده دقیقن !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
دوستان وقت کردید این حالت دیفالت آمار سایت رو از 5 به 15 تغییر بدید رو مخه.کسی بخواد از سایت بازدید کنه کلی از نوشتارها رو ممکنه نخونه به همین خاطر.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
کلمهی جهود توهینآمیز نیست!
جهود، کلیمی، یهودی هرسه بار خنثی دارند.
من هرگز از الفاظ توهینآمیز نژادی استفاده نمیکنم.
زنده باد زندگی!
درست میگویید، مایهی شرمندگی منست، نمیدانستم.
هماکنون این صفحه را دیدم. صادقانه از شما عذرخواهی میکنم.
زنده باد زندگی!
Anarchy (08-31-2012),Philo (08-27-2012),Russell (08-27-2012),sonixax (08-27-2012),Theodor Herzl (08-27-2012)
امیر جان من فقط یکبار این کلمه رو پیدا کردم اونم تو پست خودت هست که من دقت نکرده بودم اصلا:
آشنایی با صهیونیسم و کشور اسرائیل - صفحه 17
شوخیت گرفته امیر گرامی؟
آدم اینجور مواقع شک میبرد که انتقاد از سیاستهای اسرائیل ارزشش را دارد یا نه
زنده باد زندگی!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
فکر کنم رتبه آلکسای گفتگو دات کام 1 تا 2 میلیون بود امروز رتبه آلکسای دفترچه را دیدم 27میلیونه!!!!
خیلی بالاست من وبلاگ داشتم که هیچ وقت تبلیغ نکرده بودم بو فقط 3-4 وبلاگ سیاسی لینک داشت بعد از مدتی ولش کردم و بازدید نداشت رتبه اش 4 میلیونه!
خیلی عجیبه رتبه دفترچه بعد از این مدت اینقدر بده!
daftarche.com - Information from Alexa Internet
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)