از این قابلیت جدید یافتن سپاسهای کاربران خوشمان آمده
یادمه این آخری ها توی گفتگو هم برش داشته بودند .
از این قابلیت جدید یافتن سپاسهای کاربران خوشمان آمده
یادمه این آخری ها توی گفتگو هم برش داشته بودند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (02-08-2012)
من با اینکه از سیاستهای اقتصادی جمهوری خواهها متنفرم ، ولی آرزو میکنم یک رئیس جمهور جمهوری خواه امسال جای اوباما رو بگیره تا این رژیم زودتر نابود بشه!
"A Land without a People for a People without a Land"
خیلی دلم تنگ شده واسه ایران ، آرزو میکنم صبح بشه برم بربری تازه بخرم، از این شیشههای شیر کاکائو هنوز دارم یکی اینجا. کسانی که ایران هستید نمیدونید آدم اینجا گاهی دلش برای جوب گندیده میدون انقلاب هم تنگ میشه ،
sonixax (02-10-2012)
راستش من دلم واسه هیچی تنگ نشده و فکر هم نکنم بشه .
به طور کلی خاطرات خوبی از ایران ندارم که دلم بخواد براش تنگ بشه و اون خاطرات شاید ۱۰% اش مربوط به حکومت میشه - باقیش مربوط به مردم و جامعه میشه ، مردمی که با همه دعوا دارند - توهم زدند - از همدیگه دزدی میکنند - سر هم کلاه میذارند - زیر آب همدیگه رو میزنند و ...
بربری تازه هم توی آلمان هست مثل همونی که توی ایران بود دلت بسوزه
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (02-10-2012)
دوست عزیز من نظر دیگری دارم.
در جایی خواندم انصار حزب الله را سران جناح چپ حکومت ایران تاسیس کردند ولی آلت دست رهبر و جناح راست شد. حالا شبیه همین موضوع است اینکه دموکراتها شاه را بردند و ملایان را آوردند ولی جمهوری خواهان ملایان را آلت دست خود کردند.
من که دیدم جمهوری خواهان فقط حرف علیه حکومت ایران می زنند و اهل عمل نیستند.
حتی بوش سر افغانستان و عراق از حکومت ایران کمک گرفت و امتیاز هم داد. ریگان و ماجرای مک فارلین هم به خاطر دارید.
هر بار دموکراتها آمدند ملایان را زیر منگنه گذاشتند. اگر اوباما دوباره برنده بشه این رژیم سرنگونه و اگر جمهوری خواهان بیایند ماندگار خواهد شد.
نمیتوان واقعا گفت کدام برای ما بهتر هستند. دموکراتها معمولا آدمهای باهوشتری هستند و به اینکه ایران مانند یک غده سرطانی نیاز به درمان
آنهم درمان سخت و جراحی دارد معمولا واقف هستند، جمهوریخواهها ولی به نگر میآید که با زد و بندهای پنهان تنها در پی سود کوتاه زمان خودشان میروند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نمیدونم بالاترین رو دیدید؟ یک طرح مسخره باز پخش شده ، سوتهای اعتراض ، آدم نمیدونه چی بگه! مردم سوریه جلوی گلوله سینه سپر کردند ، دنبال ما باید سوت بزنیم و وق وق صاحاب بچرخونیم تو پشت بام
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:50 pm ---------- ارسال قبلی در 04:46 pm ----------
اگه زمانی نیاز به جنگ بشه ، یک رئیس جمهور جمهوری خواه بهتر میتونه تصمیم گیری بکنه ، مثل جورج بوش بیاد به صدام بگه ۴۸ ساعت وقت داری از قدرت کنار گیری بکنی وگرنه میام دنبالت و میکشمت پایین ، حالا یکی مثل اون میخواد که همچین چیزی رو به خامنهای بگه! البته باید این رو هم در نظر بگیریم که پرزیدنت ترومن که فرمان حمله اتمی به ژاپن رو داد دموکرات بود!
امروز جایی یک مطلبی رو میخوندم نوشته بود ، دولت اوباما بمبها و سلاحهایی رو در اختیار اسرائیل قرار داده که اسرائیل خوابش رو هم نمیدید بوش چنین کاری بکنه! من هنوز نمیتونم نظری محکم در مورد سیاست خارجی اوباما در قبال اسرائیل بدم ، از یک طرف خوشم نمیاد ، از یک طرف هم میبینم bunker busterهایی رو دولت اوباما به اسرائیل داده که بوش هرگز نمیداد!
http://www.thedailybeast.com/article...to-israel.html
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)