یعنی خودتون تو عمرتون بلند نخندید؟ همیشه مبادی آداب بودید؟ ولی به نظرم کسی که طرفدار فلسفه آنارشیسم هست نباید اینقدر درگیر قید و بندها و ملاحظات رفتاری باشه. بلند خندیدن و گاهی دلقک بازی و جلف بازی درآوردن حق طبیعی هر زن و مرد آزادی هست.
یعنی خودتون تو عمرتون بلند نخندید؟ همیشه مبادی آداب بودید؟ ولی به نظرم کسی که طرفدار فلسفه آنارشیسم هست نباید اینقدر درگیر قید و بندها و ملاحظات رفتاری باشه. بلند خندیدن و گاهی دلقک بازی و جلف بازی درآوردن حق طبیعی هر زن و مرد آزادی هست.
من طرفدار ِ اختیاری شدن بندها هستم نه از میان رفتن آنها. مشابه مخالفتی که با بردهداری داریم، اما اگر یک جانور منحرفی پیدا شد که میخواست به اختیار خودش بردگی و نوکری کس دیگری را بکند ولو متحیر و منزجر، او را تحمل میکنیم. پس اصالت با اختیار است نه بیبند و باری. من حق طبیعی و بدیهی شما میدانم که هر طور خواستید بخندید، بشینید، بخوابید و بپوشید و بخورید و... حق طبیعی خودم هم میدانم که از آن خوشم نیاید و «بدون ِ تشویق به محدود کردن شما» این انزجار را اعلام بکنم. اگر دختری از این مسائل در عذاب است «حق انتخاب» ماندن یا نماندن با من را دارد.
زنده باد زندگی!
اه، خسته شدم. دو بار نشستم کلی تایپ کردم که در جواب امیر بفرستم هر دوبارش موقع ارسال پاک شد. آخه حوصله نداشتم بشینم پای کامپیوتر با موبایلم. کنترل زد هم نداره که برشون گردونم.
Ouroboros (02-06-2013)
فرصت طلبی عکسش میشود تعهد،فرصت طلبی هم تقریبا در همه جاها چیز خوبیست ولی رابطه یکی از آنها نیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
خیر باز هم سخن شما نادرست است.اگر به آمارهایی که در ادامه می آورم توجه کنید در می یابید که خود ارضایی جایگزینی برای سکس نیست و زنانی که بیشتر اوقات در در رابطه ی جنسی به ارگاسم می رسند نیز اقدام به خود ارضایی می کنند.شاید در این میان عده ای هم هستند که به سبب نداشتن سکس و یا نداشتن سکس خوب خود ارضایی می کنند، اما این میزان آنقدر ناچیز است که شما نمی توانید ادعا کنید که اگر کسی با پارتنر اش سکس خوب داشته باشد، خود ارضایی نمی کند.
این همه پرسی میان 3687 زن انجام شده است.
Relationship status
In a committed relationship 77.2%
Not committed sexually active 11.0%
Regarding masturbation's purpose 'sexual pleasure' appears to be the main reason for masturbatin 65% but our results revealed other different purposes for this behavior including 'to cope with stress'32% 'to fall asleep'20% or 'unavailability of partner'8.6% .These results corroborate previous studies that masturbation is not only(or even mainly) a substitude for partnered sex but constitudes an additional way to achieve sexual pleasure for many women..
Frequency of orgasm during sexual relationship
Never 3.9%
Few times 13.6%
Sometimes 17.5%
Often 42.5%
Always 22.6%
و این آمار آخر نشان می دهد که بشینیه ی زنان مورد همه پرسی قرار گرفته از سکس خود رضایت دارند(اگر به ارگاسم رسیدن را نشانه ی رضایت بدانیم)
The present findings show that masturbation is used as a replacement for sexual activity for a minority of women(8.6%) while it means an additional way to achieve sexual pleasure for the majority 65.4%
The present findings also show that women who masturbate take more initiative in sexual activity and engage in more sexual practices as well as getting sexually aroused more easily than women who do not masturbate.Thus masturbation behavior appears to be related to a greater sexual repetoire.Masturbation is also associated with a high frequency of sexual relationships which is in conflict with the idea of masturbation as a substitude or compensation for the lack of partnered sex.
پاراگراف آخر هم نشان می دهد که چگونه زنانی که خودارضایی می کنند،سکس بهتری دارند.
و من به شدت توصیه می کنم که حتما این پژوهش تازه را بخوانید چراکه اطلاعات ارزشمندی در باره ی خود ارضایی دریافت می کنید.
Masturbation Among Women
Ouroboros (02-10-2013),Russell (02-10-2013),undead_knight (02-11-2013)
خب من چندان در جریان گفت و ستیزهای شما پیرامون مردستیزی و اینها نبودهام ، اینک میخواهم
از نخست تا فرجام آن را بخوانم ؛ ولی در چندین جُستار پراکنده شدهاند ؛
پدافند از حقوق مردان ، مبارزه با زن ستیزی نهانی ، گفتگو پیرامون فمنیسم، سکس در ازای پول... ؛
نمیدانم از کجا باید بیاغازم ... ! :))
سخن بسیار بوده:
گفتگو پیرامون فمینیسم
مبارزه با زن ستیزی پنهان
پدافند از حقوق مردان
سکسولوژِی - برگه 23
نگرشی پیرامون جنس ''زن'' - برگه 36
بر علیه زنانگی
ازدواج - برگه 2
یک تندروخوانی میتواند یک ایدهای از نگرش همه هموندان به پندارههایِ برابری, و برابری حقوقی/فرهنگی و .. زنامرد بدهد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(03-06-2013)
-------
در سندلی داغ پرسشی از Ouroboros داشتم که دیرتر فراموشم شد بپرسم ؛ از تراز و زینهی خنگی
زنان و مردان از ایشان پرسیدم که اینگونه پاسخ دادند !
چرا هوشمندی بانوان نه تنها ارزش شمرده نمیشود ، بساکه «ضدارزش» نیز هست ؟
بمهر اندکی روشنگری فرمایید ، چه کارکردهای اجتماعی از زنان هوش و خرد را رُبوده و
آن را به ضدارزش واگردانیده است ؛
در جُستار «نگرشی پیرامون زن» تا جاییکه من یادم است ، این "خنگی" بگفتهی شما
اکتسابی یا ژنتیکی بودنش روشن نبود !
Mehrbod (03-06-2013)
کارکرد نیاز و بهره، یک زن برای خواستنی شدن نیازی به باهوش بودن نداشته و ندارد.
ضد ارزش بودن آن اما احتمالا به این دلیل است که چون زن باهوش طبیعتا از عدهی مشخصی مردها باهوشتر است، شانس ازدواج با آنها را بطور پیشفرض از دست میدهد و این به سود او نیست. نرمهای اجتماعی هم بییشترشان به سود زنان هستند.
زنده باد زندگی!
Five times ejaculation per week, reduces the chance of prostate cancer
۵ بار ارضای جنسی در هفته احتمال سرطان پروستات رو پایین میاورد.
RESULTS
There was no association of prostate cancer with the number of sexual partners or with the maximum number of ejaculations in 24 h. There was a negative trend (P < 0.01) for the association between risk and number of ejaculations in the third decade, independent of those in the fourth or fifth. Men who averaged five or more ejaculations weekly in their 20s had an odds ratio (95% confidence interval) of 0.66 (0.49–0.87) compared with those who ejaculated less often.
CONCLUSIONS
The null association with the number of sexual partners argues against infection as a cause of prostate cancer in this population. Ejaculatory frequency, especially in early adult life, is negatively associated with the risk of prostate cancer, and thus the molecular biological consequences of suppressed or diminished ejaculation are worthy of further research.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)