١٠٠% نشود, ٩٨% کارها را که میشود کرد!؟نوشته اصلی از سوی sonixax
سخن من هم همین بود دیگر, در همبود کار-رها کسی نیاز به مالکیت ندارد, زیرا ماشین در نیابت (proxy) از آدمی همهیِ کارهای سخت را میکند و کسی نیاز به کار در راستای برآوردننوشته اصلی از سوی sonixax
نیازهای روزانه, همچون خوراک, نوشاک, پوشاک و سرپناه ندارد.
تعریف بهرهکشی چیست؟ بهرهکش کیست؟نوشته اصلی از سوی sonixax
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-08-2013)
شما فرض کن که 100% میشود ! زندگی این طوری خیلی مسخره میشه به نظر من .
ماشین نیاز به نگهداری دارد ، ماشینی که یک ماشین دیگر را نگهداری میکند خود نیاز به نگهداری دارد ، در عین حال ماشین توانایی پیشرفت رو نداره (دست کم فعلن) یعنی بعد از مدتی زندگی خیلی یکنواخت و خسته کننده میشه و همه دچار بیماریهای روانی میشند !
به نظر من بهره کش کسیست که مفت مفت بشیند سر جایش ! و بخواهد پل سوسیالی بگیرد![]()
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
kourosh_bikhoda (10-08-2013),Reactor (10-08-2013)
نوشته اصلی از سوی shirin
جاودانگی (گفتگوی آزاد) - برگ 2
داری چانه میزنی ها؟ گفتیم ٩٨% ماشینیزه میشود کرد. میگویی نمیشود؟
پس تعریفت نادرسته. اینی که گفتی میشود انگل.
بهرهکش همان بخش "مفت نشستن" را دارد, کسیکه مفت نشسته و کرایه خانه میگیرد یا بیل کرایه میدهد = بهرهکش.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من که فرض رو بر 100% اش گذاشتم !!! هر طوری فکر میکنم چیز جالبی از توش بیرون نمیاد . یه چیزی میشه توی مایه های بهشت که حالم ازش به هم میخورهمن جهنم رو بیشتر میپسندم
من (فرضی) بیل را زحمت کشیده ام کار کرده ام خریده ام ! برای اینکه بهره کشی هم نشود نمیدهم تو (فرضی) بیل بزنی !!!
مشکل اینجاست که تو (فرضی) می آیی و بیل من (فرضی) را به زور میگیری که میشود دزدی و مال مردم خوری .
بیل بی صاحب هم سرش دعوا میشه که کی باهاش بیل بزنه و ماحصل چیزی که ازش تولید میشه رو کی برداره یا چه طوری تقسیم شه .
یعنی بخوایم با همین زبان بیلی برویم جلو میبینیم که یک جامعه به راستی مزخرفیست جامعه ای که بیل درش صاحب ندارد !!!
دکتر ساسی
خب میلاد جان همهیِ جهان برای شما که ساخته نشده! اینکه تو از کار کردن و کار کشیدن و بهرهکشیدن خوشی میبری, پس باید جهان همینجور بماند هم سخن ناجوری میزند.
من اینجا از بیخ دربارهیِ کمونیسم سخنی نگفتم, دربارهیِ همبود کاررها نوشتم. هر آینه, اینکه کسی بیل شما که با کرایه دادن آن
بهرهمیکشید را بگیرد دزدی نیست, پیشگیری از بهرهکشی است, ولی اگر همان بیل را زمانیکه تنها برای خود کار برده میشود را بگیرد, آنگاه میشود دزدی.
تا آنجاییکه من دیدم تو هیچ ایدهای از اینکه بهرهکشی یعنی چه نداری و میاندیشی یک چیزیه در همان مایههایِ بیگاری یا به یوغ بستن, هنگامیکه ما اینجا پندارههایِ
گوناگونی داریم:
انگلها: کسانیکه بی هیچ کاری یا سرمایهای از دسترنج دیگران میخورند (همان پنر در آلمان که همیشه اشاره میکنی)
بهرهکشها: کسانیکه مفت مینشینند و بی انجام هیچ کاری از دسترنج دیگران با کرایه دادن سرمایهیِ خود میخورند (کارخانهدار, صاحبخانگی, ...)
دزدها: کسانیکه با دستبرد زدن به دسترنج دیگران زندگی خود را میگذرانند (هم از بهرهکشها میدزدند {بیشتر زمانها}, هم انگلها, هم هر کس دیگر), ...
بردهداران: کسانیکه با بستن دیگران به همان یوغ بردگی! از دسترنج اشان میخورند.
...
—مزدک بامداد
sonixax (10-08-2013),مزدك بامداد (10-08-2013)
راستی من لازم دونستم که یکی از مهم ترین ویژگی های سرمایه داری بهره کش از کارگر رو اینجا بنویسم :
در جوامع سرمایه داری اگر شما به عنوان صاحب شغل و سرمایه دار بروید و درخواست وام کنید آنچنان بلایی به سرتان میاورند که از کرده خود پشیمان میشوید ! یا به عبارت ساده تر بهتون نمیدند !
ولی به کارگر بهره ده بدبخت بیچاره ی تحت ستم به محض اینکه درخواست کند وام میدهند ! و البته این سرمایه داره که داره توی سر بقیه میزنه و زندگی راحتی داره :))
Warum erhalten Selbständige nur schwer Kredite? » Antwort auf Frage.org
و البته من ترجیح میدهم به بیل گیتس و مرحوم جابز و زنده یاد کنتاکی و خانواده اُتو و گروه مالی اشپارکاسه و ... بهره بدهم و در خانه ای مثل این زندگی کنم :
(خانه من یک همچین چیزیست که با بهره دادن به سرمایه دار آن را گرفتم :دی)
تا اینکه در جامعه دلسوز و بی طبقه کمونیستی و سوسیالیستی به کسی بهره ندهم و در لانه زنبوری مثل این زندگی کنم :
![]()
دکتر ساسی
undead_knight (10-14-2013)
آ آ آ:))کمونیست ها از زمان مارکس هنوز در آنالیز جامعه سرمایه داری پیشرفت خاصی نکردند:))شما هنوز دگرسانی[1] میان پول و سرمایه را نمیدانید. شما میتوانید برای خود پولی گردبیاورید
ولی این پول دارای مرز است و شما نمیتوانید بیش از یک اندازه ای در سراسر زندگی با کار
بی بهره کشانه، پول بدست بیاورید. زمانی که شما این پولتان را بکار انداخته و برای نمونه
رستورانی بزنید که در آن نخستین کارگر خود را بکار بگمارید[2]، میشوید سرمایه دار و بهره کش.
اگر سهام هم بخرید باز همان است، چون سهام هم از کار کارگران ان کارخانه و نهاد،
بالا میرود و برای شما سود سالانه میدهند.
بفرمائید ببینم یک خواننده یا بازیگر یا فوتبالیست چطور از دیگران "بهره کشی" میکنه برای پول درآوردن؟
@مزدك بامداد
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)