Nilftrondheim (02-20-2016)
با پیوند اسلام و ناسیونالیسم روسی؟
این الکس خان توهم نزده، بلکه یکچیزهایی دیده که داره براش خط و نشان میکشد:
Swedish Women vs. Vladimir Putin | Foreign Policy
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
و دیک وارد میشود! (سو تعبیر نشود)
بسیار قانع شدم.انتظار دارید دیوانگی را با دیوانگی جواب دهند یا سوئد را با روسیه سر شاخ کنند؟ اتفاقا فکر بدی نیست، چهره شما دیدنی خواهد بود اگر امپراتور ولادیمیر در اثر انگشت کردن های فمینیستی کله پا شود. و برخلاف شما من اخباری دارم که نسیه نیستند. کافیست russian economy را در گوگل نیوز سرچ کنید تا عاقبت چسبیدن به ارزش های سنتی را لمس کنید.
![]()
I am a degenerate
اوا من اول فکر کردم دیک چینی را میگی، خوب شد گفتی !!
فعلا که MSM با انگشت ترامپ پاره شده و مشغول تماشای قیافهیِ رفقا هستیم !!
در مورد روسیه من فقط هشدار دادم، من که گفتم (اگر هوش میکردید) که جانوران خطرناکی هستند. ولی خواهران توجه نمیکنند. برای متوجه شدن وخامت اوضاع George Soros و Russia را سرچ کن !!
ویرایش از سوی Russell : 02-20-2016 در ساعت 11:35 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من این جستار را تا بیش از نصفه خواندم. هر آنچه شرط عقل بود را آرش، داریوش و میلاد گفته اند. داریوش حتی بیش از آنچه من میتوانسته ام گفته است.
کودک اوتیست کتابخوان ما با مدرنیته و تکنولوژی که به وی اجازه وجود و ابراز وجود داده اند از در طغیان در آمده، گمان میکند اگر انسان بی چنگ و دندان به دامان گرم طبیعت بازگردد از انقراض در امان میماند، و اگر در زمان سنت، مردانگی و ارزشها زندگی میکرد اربابی جنگجو و صاحب حرمسرا میبود!
ولیکن توجه نمیکند که تکنولوژی ابزاری در خدمت و مرحله بعدی فرگشت است، که اگر فشار انقراض نمیبود هوش در انسان تکامل پیدا نمیکرد که بخواهد ابزار بسازد. همچنین اگر "حقیقت" این است که قدرت مشروعیت است، مدرنیته که بر سنت غلبه کرده به سادگی مشروع است. پیشگویی های هر دو دسته که این رویه به ناگاه به انقراض و ابتذال و کس و شعر های دیگر خواهد انجامید، همه از جنس مغلطه شیب لیز هستند و به درد عمه شان میخورند.
اگر هنوز هم قانع نشدید، برایتان خبر خوبی دارم: میتوانید به آرزویتان برسید! اگر مردانگیتان زیر سوال رفته است،به تبه کاران، پلیس ها و نظامیان بپیوندید. اگر هوس سنت کرده اید، طالبان و داعش شما را با آغوش باز میپذیرند. اگر از انقراض میهراسید، کیلومتر ها جنگل و دشت بکر در اتظار شماست، فقط لطفا مانند کازینسکی تقلب نکنید که در کلبه زندگی میکرد.
پس لطفا بیش از این ترافیک اینترنت و برق را هدر ندهید، مدتی مشغول ساخت بمب و صابون در روز و کتک کاری در شب شوید، سپس نتیجه را در اینجا به ما اطلاع دهید.![]()
I am a degenerate
سیستم هر چه داشته رو کرده و درآخرین تقلا میخواهد دست بدامن میت رامنی شود و بروند حزب سوم برپا کنند.
جالب است ترامپی که حتی خرج تبلیغات نمیدهد و فقط بقدر Fuck You Money پول دارد ثروتمندی شده که بخاطر ثروتش موفق شده، بعد جب بوشی که (((حامیان مالی))) 150 میلیون بپایش ریختند برای چهارتا رای به ثروت ربطی ندارد.
بله سیستم بگا رفته تر ز این حرفهاست و ترامپ راه سختی در پیش دارد. و بالاخره اگر کار به جاهای باریک کشیده راه
واترگیتی کردن و مل گبسونی کردن همیشه هست.
بقیهیِ دنیا (فقط البته بخاطر خرافات) از یهودیان طلبکارند؟!!
این فتیش 7 نمره IQ هم در نوع خود جالب است، و من بعنوان کسی اینرا میگویم که معتقد به کلیدی بودن IQ در فهم جوامع انسانی ست. اگر واقعا ریشهیِ مونوپولی یهود بر قدرت و ثروت هوش او بود، بجای بی رحمی و سو استفاده از اعتماد جامعهیِ میزبان. اسرائیل وضعش این نبود.
یهودیان با سنت بقیه ستیز میکنند، به کون مال خودشان سوبسید هم میبندند. منحرف بودن یهودیان و ارقام خیره کنندهیِ همجنسبازی در میان آنها نشانهیِ چپ بودن نیست.
چند نمونه از رویکرد چپ در اسرائیل:
Danny Danon: Send African migrants to Australia - Diplomacy & Politics - Jerusalem Post
Israel accused of dooming Ethiopian baby boom — RT News
"تفرقه قدرت است" !!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)