بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-10-2013)

شما کسداران چیزی بجز کس داران نیستید. شماها پلیدترین، بیاخلاقترین و گرازترین موجودات عالم امکانید. پیاپی دستهایتان را میگذارید روی گوشهایتان و صدایتان را روی سرتان و سپس چون گراز حمله میکنید اما به حکم ضربالمثل معروف در جای سفت شاشیدن، این حمله گرازگونه شما گاهی به بتونهای مسلحی است که سببساز گردنشکستگی شما گرازصفتان میشود.
ویرایش از سوی Tinnitus : 07-31-2014 در ساعت 10:57 PM

kourosh_bikhoda (08-06-2014),Tinnitus (08-01-2014)

Anarchy (09-24-2013)

"یه نفر" چرا اخراج شد؟ این دختر فقط روحیهی شوخطبعی بالایی دارد، واقعاً رفتار شما شرمناک است...
یعنی دوستمان sonixax از اینکه مهسا با او «شوخی» میکند دلگیر میشود؟؟
sonixax (09-24-2013)

نه شرمآور نیست.
@یه نفر هم پستهایِ دیگری آنجا فرستاده که اکنون زدایش شدهاند و برای هر کدام از آنها و
برخی دیگر یکی یک اخطار گرفته. زمانیکه شمار این اخطارها از یک اندازهای بالاتر رود کاربر اخراج میشود, نخست گذرا.
شوخی و لودگی هم اندازهای دارد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

Alice(09-24-2013)

—مزدک بامداد

این دختره ... (یه نفر) را اخراج کردید بسیار مسرور گردیدیم
من از 2ساعت پیش تمام ماجرا دنبال میکردم. تک تک پستها خوندم
ته دلم دوس دارم بازم جفنگ بگه اظهارنظرکنه. میشه ببخشیدش وبرگردونیدش؟ مزه شیرین بحث ها ست
بانو ایزابل هم کم کم پاجای بقیه فمنیست ها میذاری! اخطار
ویرایش از سوی Mehrbod : 09-25-2013 در ساعت 12:11 AM دلیل: ناسزا
sonixax (09-25-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)