به آن میگویند پاسخ دندانشکن, اگر دوستان هرچند سخن ما را چون شکستن دندان داشت Logical Fallacy: Appeal to Force نیانگارند! (:
به آن میگویند پاسخ دندانشکن, اگر دوستان هرچند سخن ما را چون شکستن دندان داشت Logical Fallacy: Appeal to Force نیانگارند! (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
kourosh_bikhoda (02-04-2014)
به نظر من بهترین صندلی داغ جستارهای داریوش و کوروش و امیر بودند. تقریبا دوستان دیگر بدلیل تسریع پاسخگویی
جملات یک/نیم خطی و سرسری میدادند و پرسشگر از کردهی خود بیزار میشد. ولی این سه عزیر هر موضوعی را به خوبی باز میکردند.
--
من از کاربر امیر سوالاتی چند داشتم که خواستم در کافه مطرح کنم، اما طرح آنان در آنجا به نظرم مضحک و بیربط میامد.
از این رو پیشنهاد میکنم صندلی داغ ایشان باز شود. (اگر ایشان دسترسی ندارد؟)
Anarchy (02-04-2014)
اگر ایشون هم موافق باشن میتونیم جستار رو مجددا باز کنیم !!
@Ouroboros
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (02-05-2014)
آنارشی جان بابا جستار را بازکن دیگر، اول که چلوکباب مرا ندادید حالا هم که منرا معطل میکنید !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
در صورت تمایل دوست خوبمون جناب sonixax مدیران محترم صندلی داغ ایشون رو باز کنند چندتایی سوال فنی داشتم
یه پیشنهاد هم داشتم: آقا جان اصلن این صندلی ها رو باز بزارید چرا می بندید!
kourosh_bikhoda (02-09-2014),sonixax (02-08-2014)
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)