در نوشته این "عالم معنا" از دیدگاه درویش خداپرست خودفریب اندر نگرش بوده, اگرنه چُنانکه در همان
جُستار آمده — و از روی نداشتن باریکبینی بسنده ندیدهاید — گیری در بودن خود این "جهان چـَمین" نداشتهایم:
Not Acceptable!
و اینکه چرا این "عالم معنا" [از دیدگاه درویش] ریشخندآمیز و دروغ است:نوشته اصلی از سوی Mehrbod
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
چُنانکه در نگارهیِ گیرای quote شده میبینید, "عالم معنا" راه به هپروت هم میبرد و خداپرستِ اجنهباور نیز ازینرو, در بخش ِ "هپروتسان" میزید.
پ.ن.
==>
(:نوشته اصلی از سوی Mehrbod
= زیستن در واقعیت
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
الانم دارم پستای هم میهنش رو می خونم . شما که علامه دهری بگو اینا منبع و رفرنسشون چیه که حرفاشون عین هم درمیاد . این سارا اگه اهل شعر نبود میگفتم حتمی رفیق ماست چون اون شاعر نبود . کلافه شدم اگه حرف اینا درس باشه و جدی جدی یه خبرایی باشه چه می دونم فقط کلافم. شما به جا انگ زدن یه کمکی به ما کن! نمی دونم چجور باهاش تماس بگیرم بگم چی نیومده بگم سلام من کاظم پول لازم! تو پروفایلش هم دس زیاد شده براش شعر درویشی اینا پسرا میذارن . ای بابا شانس ماست هرجا میریم عروسی به ختمش می رسیم
پ.ن. بازم به خودم که باریک نگرم!
Je pense, donc je suis
شما درویش نیستی خب عالم معنا رو هر کی میتونه یه تعریف ازش بکنه ولی من می خوا م بدونم این عالم معنای درویش چیه! چیه که رفیق ما امریکا رو ول کرده اومده شاگرد آملی شده حوزه قم!!!!!!!! حالا بازم هس نمی دونم جویا جهانبخش رو می شناسین یا نه الان داره حافظ پژوهی می کنه و قران پژوه و دیروز تو انقلاب هم کلی کتاب ازش دیدم برا خودش یه پا ادیب و مجتهدی شده این بابا از بچه های مدرسه ما بود البت یه دهه قبل ما فک کنم :-) بعد نفر اول کنکور ریاضی هم شد بعد رف برق سر یه سال نشد انصراف داد رف حوزه . خب این عالم معنا واقعن اگه هپروت باشه پ چرا نخبه ها را جذب می کنه . همون جابز هم تو یه دوره ای از زندگیش بدجوری به دنبال این عالم می گشته حتی میره هند و اینا . نمی دونم چرا ذهنم درگیره این عالم شده. شاید بخاطر تغییر محیطه خوابم بهم ریخته الان ساعت یه ربع چهار هس ولی من هنو بیدارم
Je pense, donc je suis
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
"عالم معنا"یِ درویش همان افیون روانیست و مغزیکه به افیون, خواه فیزیکی خواه روانی خو بگیرد
و کژخو ( = معتاد) شود برای گرفتن دوز بیشتر از چیزهای بزرگتر از دانشگاه هم خواهد گذشت, پس این
ول کردن نمونهوار دانشگاه یا بهمان و بیسار چیز به معنی برتری "افیون" نیست, تنها از نیرومندی آن میگوید.
—مزدک بامداد
پ ابن سینا و اشراق هم خودفریب بودند نه ؟
Je pense, donc je suis
راستی یه چیزی الان غیر من شما یه کاربر مهمان هم داره اینجا رو میحونه نکنه این سارا باشه اینقدر این بابا رو منشن نکن. بذار ما تو هم میهن به کارمون برسیم
Je pense, donc je suis
هماکنون 9 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 9 مهمان)