شما هر چی ندیدی فرض میكنی نیست؟:)
به جای بحث در مورد رویاهای من یه كم تمرین كن تو خواب تست كن:))
بیبی؟:)منظور باید سن بالای سی و پنج چهل بخواد
من هر چی فكر میكنم میبینم خطرناكه البته بستگی به فرد و قوای بدنیش داره
فكرز میكنم فیلم بود یا مستند نمیدونم یه عروس و دامادی بعد عقد پریدن از یه پلی پایین وسط بوسه ی عاشقانشون عروس خون ریزی مغزی كرد مرد
نگاه خودشیفتگی:چیزی که من ندیدمش یعنی احتمالا یا خیلی مهم نیست یا خیلی چیز تکون دهنده ای هست!
ظاهرا از مورد اول بود:
Is bungy jumping bad for your body?
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
من خودم یک نمونه نقض برای این فرض جهان دادگر هستم:))
اخه اینقدر کمبود وقت دارم،هلک هلک باید چند صد کیلومتر برم تا کلاس و بر گردم بعدم تا نصفه شب تاپیک جواب بدم،همشون نصفه کاره میمونند:||
نامردی به معنای واقعی کلمه:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
SAMKING (01-07-2013),sonixax (01-07-2013),undead_knight (01-06-2013),Unknown (01-07-2013),yasy (01-06-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (01-07-2013),undead_knight (01-06-2013)
—مزدک بامداد
SAMKING (01-07-2013),sonixax (01-07-2013),undead_knight (01-06-2013)
هماکنون 81 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 81 مهمان)