من چون نمیتونم نقل قول کنم به طور کلی جواب میدم. من کاری به اخلاقی یه غیر اخلاقی بودن موضوع ندارم. فقط دارم در مورد رفتار جنسی انسان به عنوان یه موجود زنده صحبت میکنم. و نمیدونم برچه اساسی شما فکر میکنید من برداشت اخلاقی کردم. فرگشت به این راحتی که شما تصور میکنید اتفاق نمی افته. فرگشت یه پروسه بسیار طولانی مدت و زمانبر هست. و نمیشه یه فرد در یک محیطی قرار بگیره تحت تاثیر فرگشت قرار بگیره بالافاصله. مساله سکس در انسان کاملا محیطی هست. تا همین صد سال قبل تو کل دنیا سکس تابو بوده مخصوصا برای زن. و زنان اجازه نداشتند به راحتی سکس برقرار کنن با هر کی میخوان. بعد بر اساس شرایط اجتماعی و خیزشهای فمنیستی زنان این حق رو به خودشون دادن که در سکس فرقی با مردان ندارن. و الان وضعیت سکس زنان نسبت به صد سال قبل بسیار بهبود پیدا کرده. و الان زنان خیلی بیشتر از سکس لذت میبرن تا صد سال قبل. مطمئناً نمیتونی بگی تو این صد سال فرگشت اتفاق افتاده. همچنین وقتی در گونه ای بر اساس تکامل یه صفتی به وجود اومده باشه این صفت در همه افراد اون گونه باید وجود داشته باشه. و اگر یکی از افراد اون گونه اون صفت فرگشتی رو نداشته باشه یه نقص ژنتیکی محسوب میشه و بدنش دچار مشکلی هست. ولی رفتارهای جنسی انسان اینگونه نیست که همه زنان کاملا شبیه هم باشه رفتارشون. در نتیجه نمیتونیم بگیم اگه یه زن دنبال روابط کوتاه مدت و سکس های متعدد هست در نتیجه نقص ژنتیکی و تکاملی داره. ربطی به تکامل نداره چون کاملا تابع محیط هست. یه دختر رو در نظر بگیرید در یک خانواده بسیار مذهبی و سنتی به دنیا می آید و حتی ممکنه در کودکی ختنه هم بشه. چنین شخصی با معیارهای فرگشتی شما که تمایلی به سکس و پیشنهاد سکس و رابطه نداره جور در میاد. حالا همون دختر رو در نظر بگیرید که تو یه قبیله بدوی به دنیا می آید که زن و مرد وقت و بیوقت جلو بچه ها سکس میکنن با هم. چنین دختری به محض به بلوغ رسیدن و یا حتی قبلش دنبال سکس هست و میخواد اینو تجربه کنه و برای سکس کردن هم نیاز به ناز کردن و ... نداره. هر چند حتی نوع تغذیه و شرایط آب و هوایی هم در میزان تمایل افراد به سکس تاثیر گذار هست. یه زن روسپی یا دختر گرم مزاج رو مثال زدم چون این گونه زنان تو دنیا زیاد هستند . نقص ژنتیکی هم ندارن و کاملا هم از نظر بدنی سالم هستند ولی براشون سکس داشتن مساله نیست. شما اومدید میگید تمام زنان دنیا نمیخوان سکس داشته باشن یا به زور باید وادارشون کنی چون فرگشت اینطور خواسته. من نمیدونم شما کجا زندگی میکنید و با چه نوع زنانی در ارتباط هستید. در ضمن در هیچ برهه ای از تاریخ من نخوندم که زنان تن به سکس نمیدادن و مرد گریزبوده اند. و از بارداری واهمه داشتن. نمیدونم بر چه اساسی این حرفا رو میزنید.