عجب زن تیپیکی هستی شما آلیس، میخواهید این «قدرتی» که در جهان حقیقی دارید را به هر قیمتی شده، حتی دستگیر شدن توسط عناصر نظام باز پس بگیرید. اینست که از خودتان عکس و لینک فیسبوک و چه میدانم اینها ارسال میکنید. به شما، و به این دوستدختر جدیدتان یادآوری میکنم که این کار بسیار خطرناک است و از آن بپرهیزید. ضمن اینکه اینجا موثر هم نخواهد بود و برای من فرقی نمیکند پشت آیدی آلیس و پریسا و پریماه زن نشسته یا پیرمرد نشسته یا دختر جوان ۱۰ از ۱۰ نشسته، برای من شما مثل خواهران کوچکم هستید و هیچ میل جنسی بهتان ندارم، اینست تا ابد توسری و تودهنی خواهید خورد حتی اگر حوری بهشتی باشید.
زنده باد زندگی!
هیچ هم اینطور نیست، وقتمو از سر راه نیاوردم که بخوام واسه انتظارِ ورود به اینجا برای این حرفهای سخیف هدرشون بدم. اینجا هم که دیگه گاو پیشانی سفیده، کدوم خلی هست که ندونه انتشار عکس خودش اینجا خطرناکه؟ سطح توهمات داره کهکشانی میشه ها، مراقب باشید!
فعلا با این سوژه ای که به شما دادم خوش باشید و یک دور بروید تا بعد. عکس آواتارم رو میگم! فکر می کنید نمیدونم چرا نمیتونید یک کلمه مثلِ ادمیزاد حرف بزنید و همش میزنید به اون راه؟
بابا اینا نمونه ی بارز مردایی هستن که عقلشون لای پاشونه. بعد بهشون میگیم بهشون بر میخوره!
هنوز لشگر آماده نیست آلیس، بزار یه چندتا از دوستامو خبر کنم بیان یه کم به اینا بخندیم! سوژه ای هستن به خدا، چقدر بخندیم...
Anarchy (08-09-2014)
هه هه، آره، حتما دنبالِ یه کیسِ جلقی مثل شما هستیم! گذشت اون دوران ها عزیزم، الان دخترها اینقدر مستقل و قدرتمند هستند که بتونن بدون کنیزی واسه شما که مثلا بهشون نفقه بدید، واسه خودشون زندگی خوب و مرفهی داشته باشند.
فکر کردید نمیدونم اون بیرون یه دختر 5 هم بهتون محل نمیزاره که اومدید اینجا ناز و عشوه و طنازی میکنید واسه دخترا؟ جون من بگو این عکسی که گذاشتم واسه چند دفعه میتونه کار بکنه؟ فکر میکنید نمیدونم شما هم مثل همه مردای ایرونی با دیدن باسن زنا عنان از کف میدید و آب از لبتون یه متر آویزون میشه؟ همین یه پرسش منو جواب بدید دیگه کاری به کارتون ندارم!
اینجا را بنگرید شما را به خدا، کی بود همین چند ساعت پیش لاف «باشخصیتی» و «مودبی» میزد؟
یکی دو پست دیگر اگر رد و بدل بشود پردههای چهار ساله اینجا پاره خواهد شد(و نه، منظورم آن پردههایی که سالهاست پاره شدهاند نیست).
Please, but I'm starting to like you. You remind me of my firends dog, always barking, never biting...
زنده باد زندگی!
Russell (08-09-2014)
پریسا؛
من گمان میکنم شما بهتر است از کلکل با امیر دست بردارید! او آنقدر در اینکار ابتکار و تجربه دارد که تا شما با همهی دوستان و رفقا و خواهران و همرزمان و ... حریف او نخواهید بود. مردانِ خیلی بتاتری هم در این انجمن هستند که میتوانید با آنها بیشتر سرگرم شوید، آنقدر بتا که هتا در انترنت هم باز بتا هستند.
یادی هم بکنیم از دوست قدیمی @undead_knight
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (08-09-2014),Ouroboros (08-09-2014),Russell (08-09-2014),undead_knight (08-14-2014)
Anarchy (08-09-2014),undead_knight (08-14-2014)
Anarchy (08-09-2014),undead_knight (08-14-2014)
هماکنون 13 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 13 مهمان)