کیون دیگه چه صیغه ای هست؟
کیون دیگه چه صیغه ای هست؟
آدرس قرار را برای من بفرست، اگر امشب از ترس به خودت نریدی فردا در خیابان حتما خونت را میریزم بچه چاقال. اینک که خودت مایلی علاوه بر یک عدد ضامندار و سلاح سرد، یک فقره «شیشه نوشابه» هم با خودم میاورم تا شلوارت را جلوی ملت پایین بکشم و شیشه را تا خرخره در کیونت فرو کنم.
اره بابا ما کلا فراماسونیم،شبکه یک رو هم دقت بکنی فراماسونیه:))
یادت نره پوشک به خودت ببندی که موقعی که رو سرت رو میپوشونیم و دستات رو میبندیم ماشین رو کثیف نکنی:))
در ضمن گنده گوزی زیاد خوب نیست اون موقع هایی که پیش جوجه بسیجی ها موش میشی رو به یاد بیار:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
امید گرامی این چیزها برای شوالیه سوسول بازی هست دیگر کسی کون پاره نمیکند این روز ها! باید به نظرم شوالیه را لخت کرد و ۲ دست و ۲ پایه او را با طناب به ۴ طرف کشید و روی دیوار صاف نگاهش داشت بعد با چاقو چندین زخم کاری روی بدنش ایجاد کرد و بعد چند مشت پهن داخل زخمها گذاشت که زود عفونت کند و او را به همین حال رها کرد
"A Land without a People for a People without a Land"
Crusader(04-25-2014),sonixax (04-24-2014),undead_knight (04-25-2014)
آخ اخ گفتی وقتی یکی برای سر زدن برگشت با همون چاقو توی شکمش میزنم و کرما و گوشت گندیدم رو میریزم توی دهنش :))
آنارشی جان اینا رو کی میگی یجورایی داری خودزنی میکنی،اگر دقت کرده باشی توی نت هرجا کسی "کیون" میگه میخواد از گفتن "کون" اجتناب کنه،سرچ کن تا حرفم بهت اثبات بشه:))
بعد دست بر کدوم آتیش داری یه وقت دستت اوف نشه
ویرایش از سوی undead_knight : 04-25-2014 در ساعت 05:54 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-25-2014)
sonixax (04-25-2014),undead_knight (04-26-2014)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)