عایشه از رسولالله پرسید: چرا اینقدر فرج فاطمه را میبوسی و میلیسی و زبان و انگشتت را در آن فرو میکنی؟ رسول اکرم فرمودند: هرگاه مشتاق بهشت میشوم فرج فاطمه را میلیسم و شجرهام را در آن میکنم، من از فرج فاطمه بوی بهشت استشمام میکنم. زیرا او زنی آسمانیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه: اینها حدیث است جوک نیست!!!!
- امام صادق فرمود: عایشه [از روی حسادت] گفت: یا رسولالله میبینم دهان فاطمه را زیاد میبوسی و زبانت را در دهانش قرار میدهی. پیامبر اکرم فرمودند: بله، هرگاه مشتاق بهشت میشوم دهان فاطمه را میبوسم و زبان در دهانش میگذارم. من از فاطمه بوی بهشت را استشمام میکنم و بوی شجره طوبی را مییابم، زیرا او زنی آسمانیست. (اعلام الوری صفحه ۱۵۰)
- از امام جعفربنمحمد روایت شده که فرمود: پیامبر (ص) قبل از خواب صورتش را بین سینههای دخترش فاطمه قرار میداد. (بحارالانوار، ج 43، ص 78)
- امام صادق میگویند: همانا رسول (ص) نمیخوابید تا اینکه گونهی فاطمه را میبوسید و صورتش را بین دو پستانش قرار میداد. (مناقب آل أبی طالب تألیف ابن شهر آشوب جزء 3 صفحه 114)
- رسولالله نمیخوابید مگر اینکه گونهی فاطمه یا بین دو پستانش را میبوسید. (كشف الغمه إربلی / جزء2 / صفحه 95)
- از ابنعباس نقل شده است که رسول اکرم همیشه و بسیار فاطمه علیهالسّلام را میبوسید، تا آن جا که عایشه از پیامبر پرسید: چرا فاطمه را این قدر میبوسى؟ پیامبر فرمود: در آن شبى که جبرئیل مرا به آسمان برد و به بهشت وارد نمود، از میوه هاى بهشتى غذایم داد، اثر آن میوه ها این شد که نطفه وجود فاطمه منعقد گردید. با همبستر شدن با خدیجه، وى به وجود فاطمه باردار گردید! از آن پس هر زمان به آن میوه ها اشتیاق پیدا میکنم، فاطمه را میبوسم.گویى بوى معطّر آن میوه ها را از عطر وجود فاطمه استشمام میکنم. (سید مجتبی علویی تراکمه ای ، آینه یقین ، قم ، هجرت ، 1374 هـ.ش ، ص347)