خدایی دیالوگ و بخونین
-باشه من ازعقبم بت میدم تو چی بم میدی؟
+ تخمامو
-:تخمات به چه دردم میخوره من اینهمه چیز دارم که بت بدم تو چی داری یه چیزدراز خشک و خالی
+ یدونه دارم توی همش میره
- این انصافه؟
+ شاه کلیده
:)))))))
خدایی دیالوگ و بخونین
-باشه من ازعقبم بت میدم تو چی بم میدی؟
+ تخمامو
-:تخمات به چه دردم میخوره من اینهمه چیز دارم که بت بدم تو چی داری یه چیزدراز خشک و خالی
+ یدونه دارم توی همش میره
- این انصافه؟
+ شاه کلیده
:)))))))
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Newton (01-04-2013),sonixax (01-04-2013),undead_knight (01-04-2013),yasy (01-04-2013)
اختیار دارین.اتم رو هم اینا کشف کردن:)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
iranbanoo (01-04-2013),Newton (01-04-2013),SAMKING (01-04-2013),sonixax (01-04-2013),undead_knight (01-04-2013)
خیر در تارنمای خودشون مینویسند...
ارغنون :: پژواک یونان The Echo of Greece
شاید از این رو که کسی نتونه لغزش هاشون رو؛ نمایان کنه و "سخن تنها؛ سخنِ خودشون باشه!"
افزون بر اینها دوستِ منه، دیگه نبینم کسی ازش بدگویی کنه
ترود هم که از خیلی وقت پیش بودش، بزرگمهر نیست.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
mamad1 (01-05-2013),Mehrbod (01-04-2013),sonixax (01-04-2013),undead_knight (01-04-2013)
undead جان برای چپچین کردن نوشتهها تگ ltr بزنی درست میشه.
—مزدک بامداد
sonixax (01-04-2013),undead_knight (01-04-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
—مزدک بامداد
sonixax (01-04-2013),undead_knight (01-04-2013)
نوشته اصلی از سوی iranbanoo
این کفرگویی در زبان خردگرایی بود!!! ((:
—مزدک بامداد
هماکنون 75 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 75 مهمان)