زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
kourosh_bikhoda (11-08-2013),sonixax (11-08-2013)
آغازگر جُستار

kourosh_bikhoda (11-09-2013)

متحد شدن برای شکست دادن جانوری به نام هیتلر ربطی به کشتارِ هدفمند و سیستماتیک شوروی نداره !
ما نشان دادیم که بخش بزرگی از جنایات و کسری های شروی اصلن قبل از جنگ جهانی دوم بوده که بخواهد آسیبهایش را دخیل دانست !
تازه ما در اینجا کشورهایی نظیر ژاپن و آلمان غربی و ... رو داریم که نه تنها منابع کمتری از شوروی در اختیار داشتند بلکه آسیب بیشتری هم دیده بودند و میبینیم که این کشورها بسیار پیشرفته تر و درست و درمان تر از شوروی بودند .
البته دوستان طرفدار کمونیسم یک یاوه ای را ول میدهند که آمریکا اینها را ساخته ! به فرض هم که آمریکا همه دنیا را بعد از جنگ آباد کرده باشد این یک نکته مثبت است نه منفی . و در مقابل اینکه کمونیستهای مفت گو و زورگو هیچ غلط خاصی نخوردند یک نکته منفی بسیار پررنگ برای چپِ ورشکسته خدابیامرز .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آغازگر جُستار

من که نمیگویم شوروی چیز خوبی بود! من میگویم در جنگ جهانی دوم اکثریت نبرد با هیتلر به عهده ارتش سرخ بود ، آیا شما این قضیه را انکار میکنید؟نابودی فاشیسم در اروپا بدون شوروی امکان پذیر نبود و سربازان ارتش سرخ از جان مایه گذاشتند تا هیتلر شکست بخورد! حالا من اگر اینجا به تعریف از عملیات خلیج نرماندی میپرداختم که سربازان انگلیسی ، کانادایی و آمریکایی ، استرالیایی و چندین کشور دیگر در آن شرکت کردند ، کسی نمیآمد یقه ارتش جبهه غرب را در جنگ با هیتلر بگیرد و بگوید که آری سربازان انگلیسی هم آنجا فلان کار را کردند ، پس تمامی فداکاریهای آنها مثلا در آزاد سازی اردوگاه برگن بلسن پشم است! کمونیسم بد و جنایت کار درست ، استالین خون خوار درست ، اما این سربازان ارتش سرخ بودند که برلین را فتح کردند ، اشویتز را آزاد کردند ،...... در جنگ ایران و عراق هم خمینی رهبر ایران بود ، حالا بیاد بگوییم گور پدر سربازان ایران و فدا کاریهایشان چون رهبر کشور یک مجنون بوده است؟
"A Land without a People for a People without a Land"

درسته آمار کشته های شوروی در این جنگ وحشتناکه.برخی از منابع جمع آمار کشته های نظامی و غیر نظامی شوروی را بالغ بر 30 میلیون(تقریبا نمی از کشته های جنگ) دانسته اند.
World War II casualties - WiKi

به راستی مگر بیکار بودند این نازیها !! باور کشتار این همه انسان بی گناه آنهم اینگونه بیمارگون برای من همیشه سخت بوده ، به ویژه از آلمان نازی با آن نظم و دیسیپلین.مگر در اردوگاه کار اجباری ، یهودیان و... را به کار کردن وادار نمی کردند ؟
کشتار آنها که سودی به حال آلمان نداشته. من در ویکیپدیا خوانده بودم که کوره های آدم سوزی ، برای سوزاندن اجساد به کار می رفته.به ویژه برای اجساد بیماران.
آغازگر جُستار

اردوگاهها با هم فرق داشته ؛ مثلا اردوگاه برگن بلسن اردوگاه کار اجباری بوده که هزاران هزار نفر از بیماری و گرسنگی آنجا کشته شدند ، اردوگاه اشویتز اردوگاه مرگ و اردوگاه کار اجباری بوده یعنی اینکه هم اتاق گاز و کوره داشته و هم منطقه کار اجباری و اردوگاههایی مثل سبیبور یا تربلینکا فقط برای نسل کشی صنعتی ساخته شده بودند.
بحث ایدئولوژی بود که آلمان باید از نژادهای پست پاک میشد به عقیده نازی ها
در ابتدا کشتارها به وسیلهٔ تیر باران کردن و دفن اجساد انجام میشد ولی به دلیل اینکه گاهی بران میآمد و جسدها از خاک بیرون میزدند و اینکه سرعت کافی نداشت نازیها به کشتن زندانیان به وسیلهٔ اتاق گاز و سوزاندن جسد و بجای دفن کردن روی اوردند
Russell (11-08-2013)
آغازگر جُستار

ارتش سرخ در طی مدت ۴ سال در بیش از ۴۰۰ جبهه همزمان گاهی با نازیها نبرد کرد در جبهههای شرقی تا به آن درجه ضعف رسیدند ، در حالی که در جبهههای غربی فقط در ۲۰ جبهه حداکثر بین ارتشهای دیگر با نازیها جنگ بود ( ارتشهای آمریکا ، انگلیس و کانادا و دیگران). ۸۸% کشتههای نازیها در جبهه شرق و در جنگ با ارتش سرخ و سربازان کمونیست روسی اتفاق افتاد. البته کسی فداکاریهای سربازان انگلیسی ، آمریکایی و کانادایی را در جبهه غرب مثل خلیج نورماندی در فرانسه ندیده نمیگیرد ، ولی اگر حملههای سهمگین و وحشت انگیز ارتش سرخ نبود ، آمریکا و انگلیس تا ۲۰ سال دیگر هم نمیتوانستند نازیها را شکست بدهند!
برای اطلاعات بیشتر این لینک را بخوانید
World War II: The Decisive Role of the Russian People in defeating Nazi Germany | Global Research

ویرایش از سوی Russell : 11-09-2013 در ساعت 10:53 AM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (11-09-2013),undead_knight (11-09-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)