What's the harm in being a vegetarian child?
خطرات گیاه خواری کودکان.
What's the harm in being a vegetarian child?
خطرات گیاه خواری کودکان.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (01-23-2015)
عجیب است که چطور با این همه منابع علمی و توضیحات زیبای دوستان برخی همچنان سفت و سخت روی موضع پافشاری میکنند! وضع فکری و تعصب شما که از مسلمین هم بدترین گرامیان..!
Russell (01-25-2015),sonixax (01-25-2015),undead_knight (01-25-2015)
ما مسلمین از الگویمان که همانا قرآن و حدیث و سیره پیامبر است پیروی می کنیم اگر گیاهخواری خوب و مفید بود رسول الله توصیه می کرد. اتفاقا حضرت خیلی گوشت دوست داشتند و سردست گوسفند مورد علاقه ایشان بود.
یا حسن! شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.
ترامپ با لغو برجام میخی بر تابوت آمریکا زد.
یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.
حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
پست های مرا پاک می کنی؟!!
یعنی باور به آزادی بیانت در حلقم!!
پ.ن1: پست هایم را بازگردان جناب آزاداندیش دیکتاتور!!
پ.ن2: فرتورهای مورد نظر کاملن در راستای این جستار بوده و مرتبط است.
نمردیم و مفهوم اسپم را هم فهمیدیم!!![]()
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 02-06-2015 در ساعت 02:20 AM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
یادش بخیر سال ها پیش در یک تالار بودیم که یک مدیر مسلمان داشتیم. او نیز هنگامیکه در بحث مغلوب می شد به زدایش پست ها روی می آورد!
پیدا کنید قصاب و پرتقال فروش را !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
برای پاسخ به برخی از سخنان دروغین می بایست از فرتور و کاریکاتور استفاده کرد. باید هم در همین جستار باشد، زیرا در سایر جاها زیر آوارها فرتور دیگر مدفون می شوند.
شما آن بند از قانون را به من نشان بده که گذاشتن فرتور داخل یک جستار را ممنوع کرده باشد، من فرتور که هیچ، اصلن پست نمی گذارم!
به این می گویند قوانین آب دوغ خیاری یا همان ملانصرالدینی!
شب بخیر ، در پناه خرد!
"فریدون فرخزاد"
دکتر ساسی
گاهی یک فرتور می تواند به اندازه ی ده ها صفحه مطلب حرف برای گفتن داشته باشد. البته خودت هم می دانی که این ها ترول نیست و در واقع مفهوم ترول چیز دیگریست. ترول یعنی یک مطلب بی ربط در یک جستار گذاشتن. یعنی چیزی که کوچکترین ارتباطی با آن گفتگوها ندارد. آیا مطالب من بی ربط بود؟!
البته طبیعی هم هست که مخالفت داشته باشی، چون خودت به خوبی می دانی که سنگ روی یخ خاهی شد و با چهار تا فرتور طوری ضربه فنی خاهی شد که برای همیشه زبان به کام خاهی گرفت!
حقیقت تلخ است عزیزم، درست مثل کون خیار!
"فریدون فرخزاد"
عکسهایی که شما میگذارید بی ربط به موضوع بحث است!
عکس یک جوجه بگذارید که رویش نوشته من دوستانم را نمیخورم! پاسخ به شبهات در مورد گیاهخواری نیست!!! درکش انقدر برایتان سخت است ؟! یا باز پس فردا بعد از اینکه گند نادانیتان در آمد می آیید میگویید شوخی کردم ؟!
انقدر هم خیال بافی نکنید! در تمام این جستار شما به جز لودگی و مسخره بازی و مهملات سر هم کردن چیز دیگری نگفتید! دریغ از یک سخن علمی و درست! حتا یکی!!!!
بروید در جستار فرتورها عکس بگذارید کسی کاریتان ندارد!
زین پس همین مدل بحث ها و کل کلهای بی سر و ته نسبت به مدیریت هم در صورتی که در جستار خودش نباشد پاک خواهد شد.
دکتر ساسی
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)