sonixax (07-24-2013)
من بعید میدونم حتی با وجود پریود مغزی هنوز هم نتونی تفاوت احترام به طرف مقابل رو در شیوه بحث و ارزش به وقتی که میگذاره و... با مخالفت تشخیص بدی.
من اینجا با دوستان دیگه مخالفت جدی کم نداشتم،ولی هیچکدوم رو به اینها که گفتم متهم نکردم،حتی با بحثهایی که با مهربد داشتم و حتی به قدری دلخوری منجر شد هم چنین چیزی رو ازش ندیدم و بهش متهمش نکردم.
این هم که گفتم چیز جدیدی نیست،بحثش رو پیش کشیدی گفتم وگرنه قبلا جالبتر از این رو هم در همین بحث فمینیسم دیدهایم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (07-24-2013)
کجا گفتم ؟
نه حرفشون این نیست .
شرایط کار الان در غرب برای زنان درست برابر مردان هست . مگر کارهایی که به راستی توان انجامش از عهده یک زن خارجه البته اگر زنی توانایی بدنی برای انجام اون کار رو داشته باشه استخدامش میکنند .
زنان نه ، فمینیستها . من اگر میگفتم زنان چنین چیزی میخواهند اون عکسهای طی کشیدن دختر 20 ساله در یک کشور سوسیالی که همه جوره قانون پشت زنان هست رو براتون نمیذاشتم .
شیرین جان شما میخونید من چه نوشته ام ؟!
من گفتم شما فرمودید که اون کارها رو تا مجبور نباشند انجام نمیدند . غیر از این گفتید ؟!
نه من علاقمند نیستم ولی از سر اجبار هم نمیرم برای این مدل کارها ، نهایتن کاری که خوشم بیاد گیرم نیاد میشینم توی خونه حقوق سوسیالی میگیرم که اتفاقن مبلغش بیشتر از حقوق طی کشیدن هستش!!! ولی شما نگران من نباش ! من کار خودم رو دارم . شرکت خودم رو دارم . کارم هم طوریه که نشستم سر جام بدون اینکه بخوام خودمو پاره کنم پول در میارم به 5 نفر دیگه هم حقوق میدم
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Tinnitus (07-31-2014)
نه واقعا مطمئن شدم معنی "از زاویهای دیگر" را نمیدانی.
مثلا یک کونیست از یک زاویه با اسلام مخالف است یک لیبرال "از زاویهای دیگر".
حالا ربط آنرا به اتهام دروغ و تقیه و اینها بگو تا بیشتر بخندیم !!
همچنین من در بالا سخن خاصی از "مردستیزی" نزده بودم،گفتم به بحث و گفتههایِ تالار زنامرد معترض بودهاید ،نمونهاش جک بالایی که درباره قوانین گفتهای و حملههایی که به زنخواران کرده بودی برای گفتن نظرشان که جز عصبانیت از بیان شدن و سانسور نشدن آنها معنا.
البته نمیدانم شاید تصادفیست که در بحث درباره نژادپرستی ناگهان همهیِ بانوان انجمن شروع به حمله به امیر گرامی و چرایی سانسور نشدن تالار زنامرد و... کردند !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (07-25-2013)
منگیه خطاب کردن امیر ربطی به موضوع فمینیسم و اینها نداشت ، ایشان عکسهای سادیستی آپلود میکرد اینجا مثل چرخ کردن آلت تناسلی و میخ کردن تخم به تخته و میگفت از اینها من خوشم میآید ، من نیز گفتم یک شخص دیگری بود به اسم دکتر جوزف منگله که از چیزهای شبیه اینها خوشش میآمد!
اتهام دروغین تجاوز - برگ 4
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (07-25-2013)
ای بابا؟
مطلب یکم اینکه من دخترخالهی شما نیستم که من را دوم شخص مفرد خطاب میکنید!
دو! بنده گفتم در چندین پُست از حقوق مردان پدافندیدم؛ شما میگویید «نه تو از پیشروان حملههای
جنسیتی بودی و اینک از زاویهای دیگر چنین میکنی (= یعنی در کسوت آنتی فمنیست خودت را
مدافع حقوق مردان جا میزنی، ولی همانی هستی که بودی) سپس هم عرض کردم خیر، من بواروون
شما دغلبازی و تقیه بلد نیستم.
sonixax (07-25-2013)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
خدمت حاجیه خانم که از نداشتن سخن کجهای تاریخی برای ما میگوید و رویش را از ما گرفته چرا که مانند بقیه و همیشه با او سخن گفتیم:
علاوه بر مشخص بودن معنی "از زاویه دیگر" حاجیه خانم اینک را هم جعل فرمودهاند اینجا، آن حالا (مثل حالا ایشان یک کاری کرده) معنی اینک نمیدهد.البته وضع خرابتر از این هاست که با این جعلیات بشود ماست مالیش کرد !!
مثال بی ربط است! ایشان عنوان کردند که از احساس چندش به وجود آماده با دیدن عکسهای سادیستی خوششان میآید من هم گفتم دکتر جوزف منگله هم یک همچین احساسی داشت و از دیدن صحنههای سادیستی خوشش میآمد ، حالا نام منگله را بردارید یک سادیست غیر نازی دیگر را بگذارید ، فرقی نمیکند!
What Made This Man? Mengle
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (07-25-2013)
yes, حاجیه خانم شرف دارد تا اراذلی مثل شما به من بگویند «تو»!
ماست مال و دغل باز شمایید!
این «حالا»، اکنون در معنی تحت الفظی خود بکار نرفت؛ اگرنه پیشتر
همان «اینک» بود که بود!
حالا برای من بفرمایید ببینم این «از زاویهای دیگر» با توجه به معنای
کنونی جملهی شما (!) چه مفهومی دارد؟
sonixax (07-25-2013)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)