هر دوی شما حق دارید، کسری حق دارد چراکه عوضیبازی خیلی بهتر از بتابازیست، اما ویوین حق دارد زیرا عوضیبازی به دلایلی بجز آنچه کسری گمان میکند موثر است.
اول آنکه «عوضی بازی» تنها زمانی پاسخ میدهد که شما «عوضی بامزه» باشید، عوضی خشک و خالی سراپا «عقده» به نظر میرسد و زنان همچون سگ شکاری بوی عقده را از فرسنگها استشمام میکنند و باعث بیزاری بیشترشان میشود. دوم اینکه اتفاقا عوضی بامزه که من باشم، با زنان به مراتب درجات «انسانی»تر از مردانی که نمیتوانند حتی یک گفتگوی ساده با ایشان داشته باشند رفتار میکنم، این بتاچههایی که جرئت مخالفت با زنان را ندارند، با تمام درخواستهای ایشان موافقت میکنند، هرگز در زندگی به زنی «نه» نگفتهاند، نوک پا و آستهآسته در حضور زنان تردد میکنند مبادا که ایشان برنجند، فکر و ذکرشان اینست که بهترین تصویر ممکن را از خودشان ارائه بدهند، لحظهای آرام نمیگیرند و دست از چاپلوسی برنمیدارند. زنان نمیتوانند یک گفتگوی ساده با هیچ مردی داشته باشند چراکه مرد به جای گوش دادن به حرفهای او به دنبال یافتن راهی جهت تضمین هرچه بیشتر نزدیکی عاطفی/جنسی از میان حرفهای اوست. شاید کل مبحث «شیءانگاری» در فمینیسم مربوط به همین باشد؟
در چنین دینامیک بیآبرویی، وقتی مردی از راه میرسد که زن را به خاطر مسخرهبازیهایی که در میآورد و گهتستهایی که میکند و حرکاتی که در میآورد(و تمام زنان تمام مدت به آن مشغول هستند)نگ میزند و تمسخر میکند و با صدای بلند آنها را یادآور میشود، در دم خود را از ۹۹٪ باقی مردان جدا میکند. برای زن «عوضی بامزه» یادآور «برادر کوچکتر»، «دایی باحال» یا «پدر شوخ»طبعیست(و همهی زنان چنان فیگوری در زندگی داشتهاند یا غبطهی آنها که داشتهاند را میخوردهاند)که ابایی از گیسخند زنان بخاطر نظرات اغلب مضحکشان، افکار بیشتر سطحی و حرکات قابل پیشبینی ندارد. من وقتی به دختری میگویم «موهاتو ریختی رو گوشت معلوم نشه چقدر بزرگن؟» مردی که تمام عمر فکر و ذکرش نوک پا راه رفتن دور عواطف زنان بوده مرا «عوضی» و ... میبیند که دارم با او مثل حیوان رفتار میکنم و احترام جایگاه مقدس ایزدبانوی پاک را رعایت نکرده، دختر اما احساس خوبی پیدا میکند با خود میگوید «این چرا با بقیه فرق میکنه؟ چه بامزه.. چه پر رو.. فکر کرده کیه؟.. حالا واقعا کی هست.. اما نه... بذار آدمش میکنم.. چنان بهش سکس بدم به موسموس بیوفته..آره، گوشهای من بزرگن؟ فکر کرده».
ولی بله، در پایان روز، ارزش عوضیبازی شوخ و شنگ ِ من هزار برابر بیشتر از احترام کاذب از روی چاپلوسی هزاران مرد فمینیست است، و همینطور پاداشی که به آن میدهند!