حالا اینقدر آلیس رو اذیت کنین تا بره. بعد میگین چرا دخترا نمیان اینجا. همینکارا رو میکنید دیگه. (شکلک عصبانیت)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
جدا از شوخی، هوادار جان خوب کارت مانند همین قانونگذارهای اروپا شده دیگه، فکر میکنن هر چی بیشتر بگن یک چیزی بده جوانها کمتر میرن سراغش!
من گمان نمیکنم یک شهروند دیگر در کشورهای اروپایی داشته باشیم که نداند سیگار بد است،
همه میدانند! هر روز هم بهشان یادآوری میشود! ولی باز میبینیم سیگار را میکشند و کوتاه نمیایند.
بدید من بهترین رویکرد نشان دادن خوبی و بدیهای یک چیز است و سپس تصمیم گیری را به خود کس واگذاشتن.
اگرنه من براستی کار دخترهایی که سیگار میکشند را بشیوه خودخواهانهای میپسندم، ولی خوب خودشان باید ببینند
آیا اینکه برای نمونه پسرها بپسندنشان ارزش خراب کردن زیبایی پوست و ریسک چنگار (سرطان) گرفتن و هزار و یک بیماری دیگر را هم دارد یا نه.
ویرایش از سوی Mehrbod : 10-02-2012 در ساعت 08:52 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
حالا ما که قانون نذاشتیم سیگاری ها وارد دفترچه دات کام نشن!!! بدی هاش رو میگم شاید همین تکرارش باعث شه به خودشون بیان و گرنه ابزار محدود کردن سیگاری ها رو که ندارم . علت اصلی اینکه بر تعداد سیگاری ها روز به روز افزوده میشه، مثل داستان مشروب این هست که سود عظیمی پشت فروشش نهفته هست و دولت ها فقط لاف مبارزه و آگاهی دادن میزنن و گرنه به نفعشون هست هر روز سیگاری ها بیشتر شن...یعنی عزم جدی مبارزه وجود نداره!!!
حالا یه کم در مورد اثرات خوب و بدش مطلب میذارم:
این اثرات بد:
Health effects of tobacco - Wikipedia, the free encyclopedia
این هم اثرات مفید:
Tobacco Truth: The Proven Positive Effects of Nicotine and Tobacco
Smoking is 'good for your memory and concentration' | Mail Online
Are there any good effects of smoking
جوانان بشتابید و آگاه شوید
امیرجان یعنی منم آره؟
ویرایش از سوی Mehrbod : 10-02-2012 در ساعت 09:03 PM
برم فیلم مستر بروک ببینم از شبکه جم می :D
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)