امروز اخراج شدم
اینجا رو خیلی دوست داشتم
امروز اخراج شدم
اینجا رو خیلی دوست داشتم
از کجا اخراج شدی بابا جان؟
Anarchy (12-17-2012)
یسر به فروم هم میهن زدم. برام جالب بود که بعضی از دوستان دفترچه اونجا حضور داشتند. اون تایپک "نقد پلانتینگا بر کتاب ملحدانه ریچارد داوکینز" رو خوندم، قسمتیش رو البته. واقعا الان قدر آزادی دفترچه رو بیشتر میدونم. البته فکرشو نمیکردم شما بتونید اون مطالبو اونجا بنویسید، ولی باز هم میگم خیلی قوانین مسخره ای از خودشون درآورده اند. آدم خنده اش میگیره از اون وضعیت. خوشحالم که دوستان "دگراندیش" :)))) خوب از پس مذهبیون برآمده بودند. نظرتون درباره این فروم مثبته یا منفی؟
این سخنگاه هم میهن مگر چه چیزی دارد که دوستان
چپ و راست از آن سخن میگویند ؟
نگر -
از پسشان برآمدن که چیزی نبود، هممیهن یک مهادی دارند به نام اصل عدم قطعیت هممیهنی، باینریخت که هر پست شما
تا زمانیکه از زیر نگاه چند تا بالایی رد نشده باشد، هنوز روشن نیست که براستی فرستاده شده، یا اینکه نهـ.... تنها وهم و پندار است برای همین از 2000 پست و خوردهای من 1300 تا ناپدید شدهاند و میشوند .. !
اینهم گلچینی از دستاوردهای برادران سانسورچیاش:
سانسورهای سایبری دولت
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آی گفتی...
قبل اینکه بیاین هممیهن
یه جستاری بود در باره دادگری یا بیدادگری خدا......تو یکی از پیک ها شماره پست رو نوشته بودم که "تو چندمین پیک هست بورو بخونش.."قشنگ یادمه جستار یه 15 برگی شده بود
دو هفته که گذشت، یهو آب رفت شد 10 برگ!!!
رفتم اون پیکم رو نگاه کردم که توش آدرس داده بودم، باورم نمیشد شماره ای رو که نوشته بودم رو ویرایش کرده بودن تا جور در بیاد.........ینی سانسور تا این حد حرفه ای.........گشتاپو!!!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من 6 ماه هموند هممیهن بودم 300 تا پیک داشتم رو هم رفته
با "محروم" کردن شماها و .... و رفتن بزرگمهر و مزدک و.... دیگه در "تالار های موضوعی" براستی تخته شد!
منم بیکـــــــــار
جونم براتون بگه که تو 4-5 روز 100 تا پیک تو تالار های سرگرمی نوشتم!!
تا این حد پر آمد و شد و سرگرم کننده هست!
ینی بیکار نمیمونی
ولی خب ارزش نداره...
و اینکه سخنگاه دفترچه هیچوقت اونجوری نمیشه چون احمقا رو جذب نمیکنه!* مگر اینکه پیروان اسپاگتی رو جذب کنیم!**
---------------
پ.ن:
*چون برای احمقا کشش نداره!
**پیروان اسپاگتی رو پذیرش کنیم!
هماکنون 48 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 48 مهمان)