یه صفحه همین 2 ساعت پیش باز شده به نام "آزادهای علنی" !!

امروز چند تن از همکاران ما گرد هم آمده بودند و پیرامون همین آزادی های یواشکی گفتگو می کردند!
درود بر خانم علی نژاد بی باک!
مسیح جان مچکریم!![]()
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"

دیشب در برنامه ی "دیروز، امروز ، فردا" پدر زن آقا مجتبا خامنه ای را دعوت کرده بودند و جستار گفتگو هم مبارزه با پدیده ی بدحجابی بود! تا اندازه ای هم آشفته به نظر می رسیدند، به گونه ای که در سخن گفتن هم دچار دوگانگی شده بودند
باز بگویید کمپین ها اینچنینی کارایی ندارند!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"

کافر جان باز شما بگو کسی رو برای خودت بت نکردی !! مگر نگرانی اینها از حجاب ربطی به این کمپین داره ؟ مگر این کمپین اثر شگرفی گذاشته روی باور زنان به حجاب اجباری ؟ از اول انقلاب همین بوده ، از کمیته های دهه شصت بگیر تا گشت ارشاد امروز برای همین نگرانی اینها بوده دیگه ...
این معصومه قمی رو انقدر برای خودت بزرگ نکن ... این خانم خودش روز اول با کلاه میومد تو برنامه ها مبادا که تار موی ایشونو نا محرم ببینه ، حالا برای ما شده مخالف حجاب اجباری !!
sonixax (05-30-2014)

دقیقن مرتبط است! شما نگاهی بینداز به گفته های چند روز اخیر مقامات یا امام جمعه ها (مثلن احمد خاتمی یا کاظم صدیقی) ، این ها را هم کنارش بگذار. سطحی نگری است اگر بخاهیم همه ی این ها را تصادفی بدانیم.
بت کدام است؟! من به انسان های شریف همیشه احترام گذاشته و می گذارم.
شما همیشه دنبال لقمه حاضر آماده هستی و این رنج را بر خودت روا نمی داری که برای یافتن پاسخ پرسش های خود اندکی تحقیق کنی.
اینکه در اوایل خروج از ایران حجاب داشت دلیل دارد که خانم علینژاد بارها آن را توضیح داده.
ترس از داوری بچه محل ها، بقال سر کوچه و هتا شرم از پدر. شما یک روستایی زاده نشده اید که این چیزها را درک کنید.
"فریدون فرخزاد"

واقعا سادگی و برداشت سطحی چه بلاهایی که سر انسان نمیاره ...
بت همین است که هر فردی بهش انتقاد شده ، شما ساده دلانه ازش دفاع میکنی !!
کافر جان ، گویا فکر کردی ما یکی دو روز هست که تو اینترنت اومدیم و از دنیا بی خبریم !! بیشتر از شما اطلاع نداشته باشم ، کمتر هم نیست ...
روزنامه نگار دوزاری که هل خورده وسط جریانات سیاسی ، خب باید هم از این ترس ها داشته باشه !! ایشون به قصد نون به نرخ روز خوری از ایران خارج شدن و گرنه نه کسی دنبالش بود نه اون زمان پرونده ای داشت و نه حتی کسی اون ور آب ، فرستاده بود دنبالش که تشرف بیارید این ور آب ...
نمونه دیگه اون فریبا داوودی مهاجر که جلوی دوربین روسری داشت ، پشت صحنه و بیرون نداشت ... آخر کار هم با اصرار کامبیز حسینی روسریش رو جلوی دوربین برداشت و البته دلایل فوق العاده خنده داری هم برای روسری جلوی دوربین داشتن آورد ...
اینها نمیتونن الگو یا حتی سخنگو باشن ... اینها اول باید تضادهای درون خودشون رو حل کنن بعد بیان جفنگیات و نسخه برای دیگران بپیچن !!
اینها رو ببینید در کنار سید فریبا خاتمی ، پدر معنویشون که خودش از عوامل تثبیت نظام اسلامی هست (که علنا هم خود خاتمی به موضوع معترف است) :
ما که ندیدیم مثلا یک بار به خاتمی انتقاد یا حمله کنه این مسیح جان شما !! یا بگه خاتمی هم محالف حجاب اجباری هست ... این ماجرای 88 برای یک سری شده مایه نون خوردن ، یه سری بدبخت هم داخل قربانی شدن تا خوراک اون نون به نرخ روز خورها هر چه بیشتر فراهم بشه ولی اصل نظام سرجای خودش باقی بمونه !!
ویرایش از سوی Anarchy : 05-30-2014 در ساعت 11:03 AM
sonixax (05-30-2014)

من هم دقیقن از همین موضوع شگفت زده می شوم. که چرا بی جهت به یک چیزی می تازی، بدون اینکه از چند و چون آن آگاهی داشته باشی؟!
خاتمی، روحانی،رفسنجانی و کروبی همه مخالف حجاب اجباری هستند، ولی قدرت اختیاری کردن آن را ندارند
به جای این پرسش ها و گلایه های بیهوده متن زیر را با دقت بخان، مسیح برای تو نوشته ها!!
![]()
زن که باشی با حجاب و بی حجاب همیشه کسی هست که دور کله ات خط قرمز بکشد
به این دایره قرمزی که روی سرم کشیده اند نگاه کنید. می گویند او که این روزها بی حجاب است چرا خودش یازده سال پیش در مکه بوده و حجاب داشته. این دایره را این روزها کسانی که مخالف حکومت هستند روی سرم کشیده اند.
حالا برگردیم به همان یازده سال پیش همین عکس را یالثارات و کیهان و دیگر طرفداران حکومت دست مایه ای قرار داده بودند , خط قرمز به تمام وجودمان کشیدند.
ما چند خبرنگار جوان در میان جمع خبرنگاران حاضر در سفر زیارتی مکه چادر را دوست نداشتیم اما روحانی گروه و چند واعظ دیگر بارها نصیحت کرده بودند که حالا هر چقدر هم قلدری کرده باشید ولی مکه را دیگر نمی شود بی چادر سر کرد. خانه خدا است و اینجا حجاب باید برتر باشد.
این پند نرفت توی مغزمان. یعنی اینجا خانه خدا است و ما باید یکی دیگر بشویم؟ ما می خواهیم خودمان باشیم چه لزومی دارد پای مان که به مکه رسید به دروغ چادری شویم. سه یا چهار نفرمان تن ندادیم و تمام این سفر را بدون چادر با مانتو و شلوار سفید سر کردیم ولی روزگارمان را سیاه کرده بودند. خبرنگاران رسالت و کیهان و صدا و سیما و چشم هایی که لحظه به لحظه حضورمان را رصد می کردند و از همانجا گزارش می فرستادند.
تیتر کیهان و یالثارات آن زمان که ما هنوز عادت به در افتادن با رسانه های اصولگرا نداشتیم این بود «مسافران ویژه» در خانه خدا چه می کنند. این کلمه »ویژه» را هم گذاشته بودند در گیومه چون در صفحه های اجتماعی شان «زنان ویژه» را برای زنان تن فروش به کار می بردند. به زعم خود نشانه دادند که چند زن ویژه و روسپی جای شان در مکه نیست.
آنها حتی از مک دونالد رفتن مان عکس گرفتند و نوشتند که این چند زن ویژه در رستوران آمریکایی دیده شدند و گوشت غیر حلال خوردند. آنها کروبی و بهزاد نبوی را هم با خاک یکسان کردند که چرا چهار تا بی نماز و لا اوبالی که آبروی هر چه زن را برده اند اساسا باید خبرنگار پارلمانی باشند و به مکه بروند. خلاصه آن روزها همین چیزها را من در یک مقاله ای در روزنامه همبستگی هم نوشتم ولی فایده ای نداشت و از دیدگاه آنها همه ما باید سینه چاک می بودیم حتی برای شان احمقانه بود که چرا یک خبرنگار هر روز همراه آنها به طواف نمی رود و ترجیح می دهد برود. یادم هست وقتی آن قسمتی که همه سنگ را می گرفتند که به سمت شیطان پرتاب کنند من با شوخی سنگ ها را یکی یکی به سمت خبرنگار کیهان و صدا و سیما پرتاب می کردم و می گفتم راه دور چرا برویم. ولی آنها شوخی رشان نمی شد و می گفتند دارید آیین مذهبی را مسخره می کنید. خلاصه حالا این روزها می بینم همین عکس برعکس از دست کیهان و رسالت و صدا و سیما در آمده و افتاد دست اپوزوسیون و آنها می پرسند چرا مکه؟ چرا حجاب؟
طوری می نویسند که انگار همه شان از مادر سکولار و روشنفکر متولد شده اند. نه عزیزان من زندگی شفاف است، هیچ ادعایی هم ندارم. مرحله به مرحله زندگی ام را نه تنها توی فیسبوک بلکه توی کتاب هایم هم نوشته ام. این روزها که آقای کامبیز نوروزی و جمیله کدیور هم به صفحه آزادی های یواشکی نقد کرده و آقای نوروزی نوشت یک نفر آن سوی آب یک کاری کرده، برای ایشان هم نوشتم وقتی که ایران بودم از کروبی، هاشمی و خاتمی در مورد حجاب اجباری پرسیدم ولی هیچ کدام شان اجازه نشر مصاحبه را ندادند و حاشیه هایش را در کتابم نوشته ام. وقتی که ایران بودم در مورد حجاب اجباری و زور و فشار و مشت های گره کرده ی روحانی مجلسی که دنبالم در راهروهای مجلس دوید نوشتم.
گاهی وقت ها در پس کلاه و روسری و موهای یک زن، داستان های ساده تری از آنچه این و آن قضاوت می کنند نهفته است. باید زن باشی تا بدانی همه زندگیِ یک خبرنگارِ زن که در حوزه سیاسی قلم می زند همیشه گره ها و انگیزه های سیاسی پررنگ نیست بلکه او هم انسان است و گره های شخصی در زندگی اش دارد و آنها را هم آرام آرام با دست های خودش باز می کند و در این رهگذر هم شفاف و روشن برای مخاطبانش حرف می زند همان مخاطبانی که شفاف بودن با آنها هم آسان نیست چون گاهی باورت نمی کنند، گاهی زخم می زنند و گاهی هر چه بگویی آنها تحلیل و تفیسر و قضاوت خودشان را دارند....با این همه به احترام همان هایی که به آزادیِ آدمی، تا زمانی که آزاری به کسی نرساند احترام می گذارند، ترجیح می دهم کماکان شفاف باشم و مراحل تغییر و حتی گره های شخصی زندگی ام را بنویسم. نوشتن و خود را زندگی کردن تنها پناه است وقتی که می بینی گاهی هیچ میانه ای در قضاوت آنان که تو را مثلِ خود می پسندند وجود ندارد.
آنچه نمی فههم همین «باید» ی است کها چرعمری در ایران گفتن باید حجاب کنی و بیرون ایران برخی آدم ها می گویند باید بی حجاب باشی و بخشی دیگر هم با تحکم می گویند باید تکلیفت را با حجاب ات معلوم کنی، چرا اول با حجاب بودی و بعد بی حجاب شدی. بی آنکه بدانند این بلاتکلیفیِ بخشی از زنان، محصولِ همین باید ها و نباید هاست.
این بلاتکلیف ماندن هم بخشی از مسیرِ زندگیِ زنانه ی برخی از ماست که خودمان باید طی کنیم و کسی نمی تواند برایمان تکلیف تعیین کند که کی و چه زمان تکلیفمان را با خودمان معلوم کنیم. یک بار هم که شده بگذارید خودمان پایانِ این تردیدهای مان را رقم بزنیم…قرار نیست الگوی کسی باشم که از بلاتکلیفی ام نگران اید. فقط یک خبرنگارم و قرار است خبرهایی که خیلی ها تمایل به لو نرفتن اش ندارند را به اندازه توانایی ام از پستو بیرون بکشم و در موردشان بنویسم..صفحه آزادی های یواشکی هم دعوت زنان برای کشف حجاب نیست بلکه از آنچه که در ایران به جای حق بودن «یواشکی» است. حق انتخابی که از زنان سلب شده...من هم فقط روایت گر نوشته ها و عکس های کسانی هستم که خودشان با آگاهی تصمیم می گیرند به این یواشکی ها اعتراض کنند و آزادی واقعی را طلب کنند....کاش تمام کنند هر دو گروه و هر کس از ظن خویش خط قرمز دور سر زنان نکشد....بگذارید خودمان برای حجاب مان، برای آزادی مان و یا حتی برای بلاتکلیفی مان خودمان تصمیم بگیریم.
"فریدون فرخزاد"

شما سنت قد نمیده اون موقع که کمیته توی خیابونها میریخت دست زنها رو توی کیسه های پر سوسک میکردند! شعار میدادند یا روسری یا توسری ، لاک خانمها رو با سنگ پا پاک میکردند و حتا به زن حامله ای که توی یخبندون دست شوهرش رو گرفته که زمین نخوره گیر میدادند خلاف شرع رفتار کردی رو ندیدی و نمیدونی!
برو از پدر و مادر محترم بپرس برات تعریف میکنند.
این داستان حجاب هیچ ربطی به این کمپینهای یواشکی نداره از اول انقلاب بوده تا روز آخرش هم باقی میمونه.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

@Anarchy
عزیزم من نامی از مرتضا مطهری نبردم، خیلی آشکار است که ایشان به حجاب اجباری باور داشتند. همچنین دیدگاه امروزشان مدنظرم بود، نه اوایل انقلاب!
یعنی شما گمان می کنید امروز محمد خاتمی یا حسن روحانی به حجاب اجباری باور دارند؟! یا خود همین آقای بنی صدر که نوشته اید گفته است اشعه از موی زنان خارج می شود و از این چیزها یقین دارم امروز دیگر چنین نمی اندیشد.
در مورد مسیح هم دو نکته: 1-آگاهی نداشتی و نداری از اینکه چرا ایشان پس از خروج از ایران در سال 88 کماکان باحجاب بود و از کشف حجاب می هراسید؟!
2- از کدام هزینه های تبلیغاتی سخن می گویی؟! مگر هر چیزی نزد شما با پول قابل خریداری است؟! یعنی گمان می کنید نصف این 500 هزار لایک فیک است؟! شما موضوع را شوخی پنداشته اید، نصف مردم ایران (خانم ها) پشت این حرکت هستند. وقتی اقای ابراهیم حامدی به تنهایی دو میلیون لایک دریافت می کند چرا مسیح علینژاد (که اگر محبوب تر نباشد کمتر هم نیست) نتواند؟!
نخیر باقی نمی ماند، گرچه گمان کنم شما خیلی مایل باشید که تا آخرش باقی بماند!
با شناختی که از شما دارم اگر ایران از هم فرو بپاشد و اثری از آن نماند به تخم چپتان هم نیست، حجاب که جای خود دارد
"فریدون فرخزاد"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)