فکر میکردم مدیر تالار تاریخ لااقل کمی درک و فهم دارد اما اشتباه میکردم...به من میگه چرا جواب پستی که خطاب بهت هست رو میدی!!!
نوشته اصلی از سوی Archimonde
فکر میکردم مدیر تالار تاریخ لااقل کمی درک و فهم دارد اما اشتباه میکردم...به من میگه چرا جواب پستی که خطاب بهت هست رو میدی!!!
نوشته اصلی از سوی Archimonde
آنارشی برادر با این fadaki خودتو خسته نکن، همه fadaki را میشود در چند خط برنامه کوتاهید، بسکه پیشبینیپذیر و کپیپیستی مینویسد
تازه خودش یک اسلامستیز ناخواسته خوب هم هست، از این اسلامستیزانهتر میشود براستی نوشت؟
نوشته اصلی از سوی fadaki
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
زندگینامه آیت الله خامنه ای - صفحه 5
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
میگویم دوستان من بروم یک انتحاری بزنم در هم میهن آلت مبارک را حواله آقا بکنم؟
"A Land without a People for a People without a Land"
Sana'a manuscript - WiKi
بنابراین لینک مورد نظر رو پاک کردند :))))نوشته اصلی از سوی ya-mohsen
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
نوشته اصلی از سوی ya-mohsen
نکته خنده دار اینکه من نگفته بودم محمد پدوفیله، ولی چون گفته بودم خوابیدن با کودک 6 ساله پدوفیلیا است اینجور 'بدرستی' برداشت کردند!
همین روزهاست که اخراج کنند
—مزدک بامداد
Anarchy (01-20-2013),sonixax (01-20-2013),undead_knight (01-20-2013),yasy (01-20-2013)
Anarchy (01-23-2013),Mehrbod (01-24-2013),Russell (01-23-2013),sonixax (01-23-2013),undead_knight (01-24-2013)
چه خلاقیتی هم دارند توی سانسور :)))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
به نام علم
من تازگی اکثر پستهام حذف میشه
اشکم در امد
البته بیچاره این مدیر هم میهن مقصر نیست من بعد از اینجا سایت هم میهن رو ازادترین سایت که هنوز فیلتر نشده میدانم
البته تازگی سرعت حدف پستها در اکثر سایتها بالا رفته
حتی سایتهایی که سرورشان در خارج است
چاره ایی نیست
من هم نهایت مثل کالیله در مقابل ظلم و نادانی سکوت میکنم
اخرین پستم هم در تفاوت بین شیع وسنی بود که به سرعت نور حذف شد
یک پست هم در شباهت نرون و کلوزیم روم ومراسم مقدس اعدام نوشتم که باز حذف شد
طفلکی دل من حتی نمیتونم مرگ یک کنجیشگ هم ببینم یا به یک مورچه زور بگم
ولی این مذهبیون مثل گلادیاتورها ادم میکشند
به اسم خدا
یارو برا نان دزدی کرده میکن محاربه با خدا؟
من چرا ایران به دنیا امدم کاش تو کره شمالی بودم
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
Anarchy (01-24-2013),Mehrbod (01-24-2013),Newton (01-23-2013),sonixax (01-23-2013),undead_knight (01-24-2013)
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)