بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Mehrbod (10-29-2013)
چند هفته دیگر مسابقه قهرمانی جهان بین کارلسن - آناند آغاز می شود.
آناند قهرمان جهان از سال 2008 است. آناند 44 ساله دو برابر کارلسن 22 ساله سن دارد. کارلسن در آخرین رده بندی فیده، نفر نخست است و 95 امتیاز بیشتر از آناند دارد. ChessBase News | November 2013 ratings – Nakamura in place four
کازلسن و آناند با کنترل زمان کلاسیک، تابحال 29 بار بازی کرده اند که آناند 6 بار و کارلسن 3 بار برده ولی کارلسن دو برد آخر را بدست آورده.
ChessBase News | Tal 05: Carlsen beats Anand, Gelfand catches Nakamura
Russell (11-04-2013)
من هم دوست دارم با دوستانمان مهدی بازی کنم، اگر مایل بودند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (11-04-2013)
خوشحال میشم. دوستمان Ouroboros یک سایت گذاشتند که ظاهرا دارای امنیت بالایی است:
lichess • Free Online Chess
در اینجا ثبت نام کردید، پیام خصوصی بدهید که بازی کنیم.
Russell (11-04-2013)
Russell (11-04-2013)
6 بازی با russel انجام دادیم که بازی ها را به ترتیب، با آنالیز نه چندان دقیق برنامه سایت می بینید. بازی ها با کنترل زمان 10 دقیقه به اضافه 5 ثانیه پاداش به ازای هر حرکت بود. بازی های اول سوم پنجم سفید بودم و بازی های دوم چهارم و ششم مهره سیاه را داشتم. خوشحال می شوم که این بازی ها در آینده هم ادامه داشته باشد.
lichess Replay and analyse 00l8k5bt • Free Online Chess
lichess Replay and analyse o74xyaec • Free Online Chess
lichess Replay and analyse k3muv696 • Free Online Chess
lichess Replay and analyse chlhbiiy • Free Online Chess
lichess Replay and analyse e0b75pgi • Free Online Chess
lichess Replay and analyse rezckfa9 • Free Online Chess
در سه بازی که مهره سفید را داشتم پیروزی های نسبتا آسانی به دست آوردم ولی در عوض، با مهره سیاه در هر سه بازی شکنجه شدم!
ویرایش از سوی MEHDI : 11-04-2013 در ساعت 11:09 PM
آلیس کجایی؟ سایر شطرنج بازان را هم به مبارزه می طلبیم.
Alice(11-05-2013)
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)