بانو آلیس برای تهدید به حمله فیزیکی به یک کاربر دیگر اخطار دریافت کردید
بانو آلیس برای تهدید به حمله فیزیکی به یک کاربر دیگر اخطار دریافت کردید
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (07-24-2013)
نه، من بر خلاف شما که آنقدر در فارومهای اسلامی گشتهاید فقط تقیه کردن راشما خودت از بانوان پیشرویِ اینجا در حمله به بحثهایِ جنسیتی بودهای (حالا از زاویهای دیگر)، نمونهاش هم در همان پستِ بالا که مثلا مچ ما را گرفتهای !!
میدانید همچه چیزهایی نمیدانم! "از زاویهای دیگر" چیزیست که ذهن نوبالغ
و جزمیگرای شما بهتان دیکته میکند.
دست شما درد نکند؛ باز از این اخطارها به من بدهید جانان من! :)بانو آلیس برای تهدید به حمله فیزیکی به یک کاربر دیگر اخطار دریافت کردید
sonixax (07-24-2013),undead_knight (07-24-2013)
sonixax (07-24-2013)
میلاد منم هیچوقت نگفتم زنان باید مسئولیت کمتر ولی حقوق برابری داشته باشن. در ضمن تو کدوم کشور زنان به خاطر پریود ماهانه شون مرخصی با حقوق میگیرن؟ تو ایران که همچین قانونی ما نداریم. و منم اولین بار هست از شما میشنوم. در ضمن تو بعضی کشورها مرخصی بارداری و زایمان اگه به زن میدن. بعد از زایمان هم به شوهر مرخصی میدن چند ماه برای مواظبت از بچه. حالا به نظر شما این خوبه یا بده؟
sonixax (07-24-2013)
دقیقا گفتی من قبلا گفتم زنان باید از مردان کمتر کار کنن ولی حقوق برابر داشته باشن. در مورد کار و مسئولیت برابر و حقوق برابر احتیاج نبود کسی بگه. کلا حرف فمنیستها همبنه. که شرایط کار برای زنان هم مثل مردان باشه نه بهتر. این ادعاهای شماست که میگید زنان خواستار کار سبک و مسئولیت کم و حقوق برابر با کار سنگین و مسئولیت زیاد دارد. در ضمن اون کارهای پست درجه پایین و نازل من نگفتم در سطح زنان نیست گفتم کلا درجه پایین محسوب میشه. چه مردان چه زنان. حالا شما علاقمند به رفتگری و مدفوع جمع کنی هستی برو انجامش بده عزیزجان. کسی سرزنشت نمبکنه. پاراگراف دومتون هم مشتی حمله شخصی فاقد ارزش پاسخگویی هست.
sonixax (07-24-2013)
:)))
من هر روز بخش جدیدی از دل نازکی های دوستان رو میبینم:))
"روش خود من به این صورته که من اونهایی رو که باهاشون بحث میکنم دوست دارم،هرقدر مخالفت بیشتری داشته باشند بیشتر دوسشون دارم!(چون باعث میشند که اندیشه هام محک بخورند)ولی با باورها و چیزهایی که ممکنه دارندشون باشند در یک جنگ تمام عیار هستم!"
من خود شخص رو دوست دارم ولی خب با باورهاشون دشمنی دارم.
اون جمله رو هم دیگه ناپلئون گفته بود نقص داشت دیگه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (07-24-2013)
میدونم نگفتید ! من هم نگفتم شما چنین چیزی گفتید !
من گفتم شما فرمودید که زنان تا مجبور نباشند دست به کارهایی که شما اونها رو کلاس پایین یا سخت میدونید نمیزنند .
خوب خوشبختانه من هنوز کشوری رو نمیشناسم که زیر بار این موضوع رفته باشه ولی یکی از خواسته های فمینیست جماعته . یادتون نره که من این رو به شما نسبت ندادم . در سایر بحثهای تالار زنامرد در این باره بحث شده .
من که بالاتر گفتم نه تنها باید مرخصی بدند بلکه باید یک چیزی هم بیشتر بدند . نکنه شما با این مساله مشکلی دارید ؟!
و البته به نظر من مرخصی به شوهر به خاطر بچه دار شدن بیخوده . من در این مورد به خصوص همه جانبه طرف خانمهای کارمندی هستم که بچه دار میشوند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
هماکنون 6 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 6 مهمان)