مساله این هست که مذهب یک نفر irrelevant هست ، مطمئنا خبرنگاران و جامهٔ مو به موی زندگی طرف را در خواهند آورد ، ولی اینکه روی کاغذ به عنوان یک بخش فرم باشد نیست.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:00 PM ---------- ارسال قبلی در 03:57 PM ----------
خوب این اشتباه است ، در آمریکا چنین چیزی یک جا پرسیده شود ، تمامی تلویزیونها نشان میدهند و کلی سر و صدا میکند و اصولاً غیر قانونی هم هست. من هنوز بر نظر خود استوار هستم که این گزینه به کلّ از ثبت نام حذف شود.
"A Land without a People for a People without a Land"
من که میگم هیچ دلیلی نداره اصرار کنیم این بخش برداشته شه...اینجا که کسی برای استخدام و نمیدونم کار و تبلیغات ریاست جمهوری نیومده که!!! اینجا یه انجمن برای گفتگو هست.حالا یکی دوست نداره,نگه دینش رو!!مهم نیست اما دقیقا شاید برعکسش افرادی باشن که میخوان بقیه دینشون رو بدونن و ما نباید این حق رو ازشون سلب کنیم...
خوب اینکه در آمریکا اجرا میشود دلیل نمیشود که حتمن خوب باشد ! در آمریکا ما عدام هم داریم !!!
خیلی ها هستند مثل من ، که دوست دارند دیگران از نگرش دینی شان با خبر باشند با آنها باید چه کرد ؟! بگوییم چون یک عده دوست ندارند کسی در مورد نگرش دینیشان بداند شما حق ندارید آن را ابراز کنید ؟! نتیجه میشود شیوه دلبخواهی - هر کس خواست میگوید - هر کس نخواست نمیگوید .
من با حذفش از بخش ثبت نام مشکلی ندارم ولی با حذفش از کل سیستم مخالفم .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هنگام نامنگاری دادن گرایش دینی اجباریه؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (06-29-2012)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
تگهای tip, info و .. از کار افتادهاند.
—مزدک بامداد
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)