ببینید یک چیزی که میلاد هم فکر کنم موافق باشه اینه که شما حق دارید در یک جنگ طرف یک گروه رو بگیرید! کسی هم اینجا نمیگه طرفداری از سربازها کار اشتباهی هست ، فقط من میگم که rationale طرف مقابل رو هم ببینید که سرباز دشمن رو گرفته نه مردم معمولی رو!
ببینید یک چیزی که میلاد هم فکر کنم موافق باشه اینه که شما حق دارید در یک جنگ طرف یک گروه رو بگیرید! کسی هم اینجا نمیگه طرفداری از سربازها کار اشتباهی هست ، فقط من میگم که rationale طرف مقابل رو هم ببینید که سرباز دشمن رو گرفته نه مردم معمولی رو!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (03-09-2014)
ببینید مساله روشنه!
آیا از دید همین سربازها هر عضو جندالله یک هدف نظامی مشروع هست یا نیست ؟
اگر نیست که پس به کل مبارزه جمهوری اسلامی توسط همین سربازها با جندالله عیر اخلاقی واشتباهه!!!!
اگر هست که پس دیگه بحثی نمیمونه! دو طرف نیروی مسلح هستند که با هم دشمن هستند و درگیری نظامی دارند پس هر عضو از طرف دیگه یک هدف مشروع نظامی هستش.
شما باید هر چیزی رو بسته به اون حقیقت وجودیش بسنجید نه چیزی که فکر میکنید درسته!
این حقایق عبارتند از :
1 - گروه جندالله فارق از ماهیت وجودیش دشمن جمهوری اسلامی محسوب میشه و برعکس.
2 - هر عضو از هر طرف از دید طرف مقابل دشمن فرض میشه .
3 - این دو در حال جنگ با یکدیگر هستند در مناطق مرزی.
4 - عکس این داستان به این شکل میشد که اگر این سربازها گاگول بازی در نمیاوردند و سر پست نمیخوابیدند به محض دیدن کسانی که دارند بهشون نزدیک میشند و خودشون رو معرفی نمیکنند و اسم شب و چمیدونم از این بساط رو نمیدونند بهشون شلیک میکردند حتا اگر یک کودک 5 ساله داشته بهشون نزدیک میشده.
با توجه به حقایق بالا فارق از اینکه ماهیت جندالله چی هست و برای چی وجود داره کارشون نه تنها غیر اخلاقی نیست بلکه هیچ ایرادی هم بهش وارد نیست. در حقیقت مسئولیت اصلی این داستان در اینجا گردن خود اون 5 سرباز (که آموزشهای دوره آموزشی رو به بیضه هاشون گرفتند) و جمهوری اسلامیه (که برای محافظت از مرزها چند تا گاگول رو فرستاده) نه جندالله که دشمنه!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (03-09-2014),sonixax (03-09-2014),undead_knight (03-09-2014)
خیلی صریح و روشن در صورتی که مشغول جنگِ مسلحانه با جمهوری اسلامی بشوند بله! چون همون سربازها هم در صورتی که هر کدوم از اینها رو بگیرند صندلی رو از زیر پاشون میکشند!!!
کسی که میره سربازی خواسته یا ناخواسته قبول میکنه که بخشی از بدنه ی رسمی جمهوری اسلامی باشه و باید به فکر اینجاهاش هم باشه. دلیل فرار من از سربازی همین چیزها بود که بخشی از بده جمهوری اسلامی نباشم ، دشمن مشروع دشمنان جمهوری اسلامی نباشم در شرایطی که خودم مخالفش هستم ، برای بقای آخوندها کاری نکرده باشم ، بهترین سالهای عمرم رو خرج یک مشت ملای آشغال نکنم.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
خب این تناقض بسیار جالبیست : مختار بودن برای نرفتن به سربازی اجباری! عزیزم شما وقتی میتوانید بگویید "سرباز قبول کرده که جزئی از بدنه نظام باشد" که سربازِ مربوطه اختیاری برای انجام ندادنِ این کار داشته باشد. بسیاری کسان هستند که امکاناتِ شما را برای سربازی نرفتن ندارند یا عقلشان نمیرسد یا مثل شما فکر نمیکنند ...
میلاد جان جسارتا شما در رویاها سیر نمیکنی برادر؟خندهدار نیست که همه مثل شما فکر کنند؟ اصلا تصوری از این دارید که بخشِ عظیمی از جامعهی ایران در ناآگاهی و سانسور و خفقان زندگی میکنند؟ پیشنهادِ من این است که اندکی از آن ذهنیتِ کودکانهی خودتان فاصله بگیرید و به جهان واقعیت بیایید که در آن آدمها به دوستهی خوب و بد تقسیم نمیشوند که خوبها دشمنانِ خونیِ جمهوری اسلامی و بدها غیردشمنان یا منفعلان (منفعل از نگاهِ شما البته) نسبت به ج.ا هستند!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (03-09-2014),undead_knight (03-09-2014)
ویرایش از سوی undead_knight : 03-09-2014 در ساعت 09:04 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)