Alice(02-03-2014),Theodor Herzl (02-03-2014)
kourosh_bikhoda (02-03-2014),sonixax (02-03-2014),Theodor Herzl (02-03-2014)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Mehrbod (02-03-2014),undead_knight (02-03-2014),مزدك بامداد (02-03-2014)
پس ما در انتظار داوری ادمین و رای دیگر مدیران مینشینیم.
زنده باد زندگی!
Alice(02-03-2014)
خوب است باز مهربد گرامی از پستها و پیامهای کاربر آلیس screen shot میگیرند ، چون ایشان عادت دارند یک دفعه ۱۰۰ تا پست خود را پاک میکنند و بعد میگویند کجا من کی همچین حرفی زدم!
"A Land without a People for a People without a Land"
مزدك بامداد (02-03-2014)
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Alice(02-03-2014),Mehrbod (02-03-2014),sonixax (02-03-2014),Theodor Herzl (02-03-2014)
به دید شما سریع میآید چراکه عامدانه تاکنون پنهان شده. ما گردانندگان اینجا سالها انجمن را با چنگ و دندان نگاه داشتیم، وقتی پرندهای در آن پر نمیزد و روزی یکی دو پست بیشتر نمیخورد. اینست که نسبت به آن احساس مالکیتی بیجا میکنیم و کاربران جدید را به مثابهی عنصر خارجی مورد تازش یا دستکم سردی بیجا قرار میدهیم. یکی از جمله اشتباهات ما، نمایاندن چهرهای یکدست و یکدل از تیم میریتی بود، این توافق نانوشته که عملکرد مدیر دیگری را در حضور کاربران به چالش نکشیم. این عملکرد مافیایی و مخفیانه باعث شده شما تصور بکنید که این نخستین اشتباه مدیر مورد بحث بر اثر لحظهای از خشم بوده، مثل آن پیک سراسر دشنام من در صفحهی قبل، اولین بار است در تاریخ این انجمن که من به کسی چنان توهینهایی میکنم! حال آنکه دیگر مدیران از قانونشکنیهای پیدرپی ایشان اطلاع دارند، و پیرامون او نوک پا راه میروند مبادا منفجر بشود و جستارها را فلهای پاک بکند، کاربری را سرخود اخراج بکند، پستهای طرف بحث با خود را ادیت و حذف بکند، و یا به کسی اتهام و توهین بیجا بکند. منهم به مانند باقی دوستان با هیچکدام از اینها مشکل خاصی نداشتهام، و آنها را برتابیدهایم.. گاهی حتی به میانجیگری خود من!
اما این مورد آخر یک قدم فراتر از تمام آنهای دیگر است.
زنده باد زندگی!
Alice(02-03-2014),undead_knight (02-03-2014)
من کجا پستهای طرف مقابل را میان بحث edit کردم؟ کجا سرخود کسی را اخراج کردم؟ هر کاربری که اخراج شده در جستار اخراجیها دلیل اخراج او نوشته شده است! ۳ سال پیش هم ۲ جستاری که خود آغاز کرده بودم را زمانی که چندین صفحه بیشتر پست نداشت پاک کردم که نمیدانم خلاف کدام قانون است؟ که شما اکنون از آن به عنوان جرم یاد میکنید! تازه میلاد آن جستارها را بازگرداند
sonixax (02-03-2014),مزدك بامداد (02-03-2014)
شما ایراد پاک کردن پست از من میگیرید؟ بروید به این کاربر که الان برای او سینه سپر کردید و فردین بازی در میاورید بگویید که چگونه ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا پستها را پاک میکند که مهربد در مقابل همه مدیران دیگر از او دفاع کرد ، حالا این کاربر پاچه خود مهربد را گرفته است!
مزدك بامداد (02-03-2014)
هماکنون 6 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 6 مهمان)