خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
خوب این طبیعیه که چیزی که سود نیاره بی ارزشه! البته بستگی داره سود رو در چی میبینید! اینکه شما بتوانید درمانی برای سرطان پیدا کنید هم سود است.
شما سود رو در پول و ثروت میبینید (طبق برداشت من) - من سود رو در پیشرفت میبینم و در مقایسه کشورهای کمونیستی با سرمایه داری پیشرفتِ محسوسی نمیبینم و همان طور که خودتان هم میدانید تمام محصولات تولیدی توسط نظامهای سرمایه داری که مشترک بین نظامهای سرمایه داری و کمونیستی تولید میشند کیفیت بالاتر و بهتری دارند .
همان طور که پیشتر هم گفتم بی اخلاقی شخصِ سرمایه دار و سوء استفاده اش از ثروت یک بحث دیگست ولی راه حلش این نیست که بگیم چون فلان سرمایه دار بی اخلاقه پس کلن باید سرمایه داری رو ممنوع کنیم و هر کسی مخالف ماست رو تیرباران!!!
همان طور که پیشتر گفتم زمانی که شما من را به تمام نوشته هایتان پاس ندادید و به طور مشخص آنچه از شما خواسته ام را نشانم دادید من هم به طور مشخص آنچه شما از من خواسته اید را نشانتان میدهم.
البته خیلی خیلی بیشتر بین اسلام و کمونیسم شباهت هست تا لیبرالیسم و اسلام!!! که پیشتر بسیاری از آنها را به شما نشان دادیم.
همینکه مدام حرف از رنجبران و بهره دهان میزنید ولی در عمل کوچکترین قدمی در راستای آنچه بدان باور دارید بر نمیدارید و درست عکسش حرکت میکنید و همان رنجبران را به گلوله میبندید و زندانی میکنید (شخص شما رو نمیگم) به اندازه کافی قابل استنداد هست که تمام اینها شعار و حرف برای فریب مردم است.
خوب ما هم همانجا به شما نشان دادیم که اینها همگی بهانه هستند! اگر فرض را بر این بگیریم که آمریکا به خاطر دور افتادگیش میدان نبرد نشده! پس این در مورد تمام کشورهای قاره ی آمرکا یا دست کم بسیاری از آنها صدق میکند ولی میبینیم که بقیه هیچ پُخی نشدند.
باز ما دست کم آویزان جزوه های 50 سال پیشیم نه تزریقات 200 سال پیش :)))
ما عین نوشته خودمان را دوباره کوت گرفتیم و نشان دادیم که شما سخن ما را تحریف و تنها آن بخشی که به نفع خودتان بوده را پاسخ داده اید! دیگر این همه دست و پا زدن ندارد که
به طور مشخص ممنوعیت خرید خودرو برای افراد معمولی ، ممنوعیت استفاده از اینترنت برای همگان ، ممنوعیت خروج از کشور به شکلی آزادانه ، بیشترین روزنامه نگار زندانی پس از چین (سانسور) و مانند اینها همگی نشان از در پیتی بودن کوبا و میزان بالای کثافت کاری و دیکتاتوری در آن دارد .
حالا چرا جریان آزاد اطلاعات در آنجا مسدود است؟! البته که به خاطر ترس از آگاهی مردم و آشنایی شان با دنیای واقعیست . درست مثل کره شمالی.
پس شما بگردید یک حکومت درست و حسابی کمونیستی که منجر به کثافت کاری و آدم کشی و جنایت نشده باشد به ما نشان دهید. البته من یکی میشناسم (اگر بشه اسمش رو نمونه موفق و کمونیستی گذاشت) . میخواهم بدانم شما هم میشناسید یا خیر
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
ویرایش از سوی sonixax : 01-22-2014 در ساعت 06:12 PM
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
homayoun (01-22-2014)
kourosh_bikhoda (01-24-2014),sonixax (01-23-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(01-23-2014),مزدك بامداد (01-24-2014)
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)