برات پیام خصوصی میکنم گذاشتنشون توی انجمن خلاف قوانینه.
هدایت پذیری تنها و تنها یکی از شروط هست! تفاوت اصلی در قدرت مانور هستش. بیشتر راکتها قدرت مانور ندارند و یک مسیر خطی و قابل حدس زدن رو طی میکنند برای همینه که میشه با سیستمها دفاع ضد موشکی روی هوا زدشون.
http://www.wsmr.army.mil/PAO/wuaws/P...dmissiles.aspx
آره واقعی هستند من نگفتم نیستند. تکنولوژیشون عقب مونده هستش.
البته اگر ادعای رادارگریز بودنشون صحت داشته باشه هیچ سیستم دفاع ضد موشکی بهشون کارساز نیست. به قول این یارو کچله اگر هدف رو نبینی نمیتونی بزنیش.
منتها تکنولوژی رادارگریز بر دو اصل سواره :
1 - شکلهای صاف و خطی و به قول معروف اتو کشیده.
2 - آلیاژی که کمترین میزان بازگشت امواج رو داره. (در تکنولوژیهای قدیمی تر و از رده خارج به جای آلیاژ از روکش استفاده میکردند مثل F-117)
موشکهای ایران دست کم در ظاهر این مشخصات رو ندارند! حالا شاید فقط یک روکش داشته باشند ولی شک هندسی درستی ندارند.
قبول دارم
نه، همون تعریفی که راسل گذاشته درست ترینه. ولی به طور کلی به هر چیزی که سیخکی بره میگن راکت به هر چیزی که سیخکی نره میگن موشک :دی همچنین موشکها اغلب کوتاه برد هستند ولی راکت میتونه از این ور کرررررره زمین بره اون ور.
این آت و آشغالهایی که حماس داره اغل کاتیوشا و فشفشه و ... هستش. برای همین زدنشون از آب خوردن هم راحت تره. ولی همین آب خوردنها رو میبینیم بعضی وقتها نمیتونند بزنند و میخوره یه جایی و چند نفری رو زخمی میکنه.
توی آرشیو بی بی سی بگردیدلحظه شلیک راکتهای حماس رو میبینید، با کبریت فیتیله شو روشن کرد!!!!!!! خوب معلومه این یا میخوره توی غزه یا میره وسط دریا!!!!