بله میرسه ! سرد تر از این هم شده
List of weather records - WiKi
45 درجه زیر صفر سال 2001 .
ولی سردترین دورانی که خودم تجربه کردم 30 درجه زیر صفر بود که البته همش یک روز بود و من توی ماشین بودم بعد که برگشتم شهر خودم هوا بهتر بود .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
kourosh_bikhoda (11-03-2013)

دادگاه عالی اتحادیه اروپا: ممنوعیت بازگرداندن پناه جویان به کشور دیگری در اتحادیه - سایت انتگراسیون ایرانیان ساکن آلمان
حنیف حیدرنژاد
دادگاه عالی اروپا در لوکزامبورگ با صدور حکمی در روز چهارشنبه 14.11.2013 اعلام کرد پناه جویان نباید به کشوری که در آنجا "کمبودهای سیستماتیک" در روند بررسی پرونده پناهندگی وجود دارد اخراج شوند.
حکم مشابه ای در سال 2011 نیز در همین مورد صادر شده بود و حکم امروز تائید و تقویت مجدد آن حکم به شمار می آید. از آنزمان در اتحادیه اروپا اخراج پناه جویان به یونان به دلیل نقض شدید حقوق بشر پناه جویان متوقف شده است.
این حکم تاکید می کند نقض حقوق بشر پناه جویان در کشوری در اتحادیه اروپا که قرار است پناه جو به آنجا اخراج شود به خودی خود و بطور اتوماتیک منجر به آن نمی شود که کشوری که پناه جو در آنجا اقامت دارد رسیدگی به پرونده او را به عهده بگیرد، بلکه باید دیگر معیارها نیز بررسی شوند.
شکایت یک پناه جوی ایرانی، مسبب صدور حکم دادگاه
در سال 2007 یک پناه جوی ایرانی به نام "کاوه پوئید" از طریق هوائی و از یونان به آلمان وارد شده بود. او در ژانویه 2008 به یونان اخراج شد در حالی که در آنجا مواردی از رفتارهای غیر انسانی و تحقیر آمیز را تجربه کرده بود. یکسال بعد دلایل ارائه شده از سوی او کافی بود تا دادگاهی در فرانکفورت در سال 2009 به بازگرداندن او از یونان به آلمان حکم صادر کند. پس از بازگشت او به آلمان درخواست پناهندگی اش مورد بررسی قرار گرفته و به او قبولی پناهندگی تعلق گرفت.
توضیح:
1- باید توجه داشت که حکم امروز دادگاه عالی اروپا در اصل پایه های همان حکم سال 2011 را تقویت می کند، اما اینکه آیا بعد از این، ادارات دولتی آلمان بخواهند با سختگیری بیشتر پرونده پناه جویانی که از یونان ولی از مسیر کشورهای دیگر اتحادیه اروپا، به آلمان وارد شده اند را طوری رسیدگی کنند که بخواهند آن پناه جویان را بجای یونان به کشور دیگری اخراج کنند، موضوعی است که باید منتظر بود و دید.
2- استفاده از این حکم به دلیل نوع فرمول بندی و شرایطی که برای آن مشخص شده در عمل بسیار بسیار محدود خواهد بود. تنها آندسته از پناه جویان که در کشور دیگری در اتحادیه اروپا بوده و در آنجا درخواست پناهندگی داده ولی با شرایط غیر انسانی مواجه بوده و نتوانسته اند با وجود اعتراض در همان کشور وضعیتشان را تغییر دهند، می توانند به این حکم استناد کنند، که البته پذیرش دلایل آنها نیز از سوی دادگاه ساده نخواهد بود.
منبع:
اطلاعیه سازمان "پرو آزول- مدافع پناهندگی"EuGH bestätigt: Keine Abschiebung nach Griechenland
اطلاعیه مطبوعاتی دادگاه عالی اتحادیه اروپا به انگلیسی
Presseerklärung des EuGH/engl
حکم دادگاه عالی اتحادیه اروپا به زبان آلمانی
Urteil des EuGH (deutsch; Link)/ PDF
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
undead_knight (11-19-2013)

برای زندگی و کار آلمان بهتر است یا سوئد؟ سپاسگزار می شوم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید به اشتراک بگذارید

با درود و خوشآمد به شما,
من در هر دو کشور دوستانی داشتهام, اگر برای درس خواستید بروید بیگمان «آلمان» گزینهیِ بهتری است:
آلمان:
هزینهیِ زندگی: میانه
هزینهیِ دانشگاه: اندک
کاریابی: آسان
زبان: انگلیسی هم میتوانید بخوانید.
سوئد:
هزینهیِ زندگی: بسیار بالا
هزینهیِ دانشگاه: رایگان
کاریابی: سخت
زبان: سخت (انگلیسی انگار کمتر رشته میابید).
ویرایش از سوی Mehrbod : 11-29-2013 در ساعت 08:33 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آفرودیته (11-29-2013)

دوستان فرض کنید که می خواهید برای تحصیلات تکمیلی به یکی از کشورهای خارجی بروید،به غیر از یاد گرفتن زبان انگلیسی از میان فرانسوی و آلمانی یادگیری ِ کدام زبان بهتر است و کمک بیشتری می کند؟(با فرض اینکه احتمال دارد پذیرش در یک کشور انگلیسی زبان سخت باشد.)ممنون می شوم اگر ما را از این برزخ تصمیم گیری برهانید.سپاسگزارم.![]()
Anarchy (02-09-2014),iranbanoo (02-09-2014),undead_knight (02-09-2014)

من با اطلاعات غیر مهاجرتی! فکر میکنم فرانسه به مراتب یادگیریش بهتره،لااقل چندتایی مستعمره داشته:))
List of countries where German is an official language - WiKi
در هر حال به نظر میاد برای رفتن به اروپا یادگیری آلمانی اپشن های بیشتری رو بهت میده.
List of countries where French is an official language - WiKi
و یادگیری فرانسه موقعیت بهتری رو شاید توی کانادا هم بهت بده،البته با وجود انگلیسی بلد بودن بلد بودن فرانسوی شاید فقط یک پوئن بیشتر باشه.
خب حالا منتظر نظرات کارشناسی دوستان هستم:))
+اگر فقط دنبال زبونی هستی که به درد خارج شدن از ایران بخوره و ویزا گرفتن هم توی اون کشورها راحت باشه من اسپانیولی رو پیشنهاد میکنم:))
List of countries where Spanish is an official language - WiKi
هم زبونش رو دوست دارم و هم فرهنگ مردمان آمریکای جنوبی:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

خب مطمئنا دانشگاه های نروژ همچون فرانسه و آلمان نیستند.از طرفی گویا یادگیری این دو زبان هم از شروط مهم دانشگاههای این دو کشور برای پذیرش دانشجو است.
من میان همین دو زبان گیر کرده ام.راستی کسری جان در کانادا دانستن فرانسوی پوئن به حساب می آید یا خیر؟
Anarchy (02-09-2014),undead_knight (02-09-2014)
آغازگر جُستار

نروژ کشور خوبی است ، برای تحصیل از کشورهای جهان سوم برنامه دارند ، پذیرش راحت است ، شهریه ندارد و کلی بورسیه نیز هست ، یعنی در آخر شاید از جیبتان اصلا چیزی خرج هم نکنید! به نظر من راحتترین جا نروژ است اگر دوست دارید از ایران خارج بشوید ، کلاسها هم به زبان انگلیسی هست!
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (02-09-2014),iranbanoo (02-09-2014),Nevermore (02-09-2014),sonixax (02-09-2014),undead_knight (02-09-2014)
آغازگر جُستار

فکر آمدن به کانادا با ویزای دانشجوی را نکنید اگر میلیونر نیستید ، اینجا شهریه که مثلا من ترمی ۳۰۰۰ دلار میدادم که تازه همه با وام دولتی بود را یک شخصی که با ویزا دانشجویی اینجا هست باید ترمی ۱۵۰۰۰ هزار دلار فقط شهریه میداد + خرج زندگی و کتابها و بقیه! دولت نیز به دانشجویان خارجی اینجا هیچی نمیدهد ، پس فکر میکنم اروپا برای شما بهتر باشد! فکر کنم میلاد بهتر بداند ولی اگر مدرک اتحادیه اروپا داشته باشید آن مدرک در هر جای اروپا ارزش دارد ، درسته میلاد؟ پس نروژ نیز دانشگاههای خوبی دارد ، دانشگاه اسلو نیز جای بسیار معتبری است! فرانسه نیز اینجا خارج استان کبک احتیاج ندارید ، ۹۰% مردم خارج کبک فرانسه هیچی نمیدانند!
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (02-09-2014),sonixax (02-09-2014),undead_knight (02-09-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)