حداقل آن جیش العدل تخم دارد اسلحه به دست میگیرد ، آن وقت این کاربر کافر از مبارزه گوزیدن در زیر زمین به سمت بیت رهبری ، الله اکبر گفتن و تظاهرات سکوت اینها سخن میگوید!
حداقل آن جیش العدل تخم دارد اسلحه به دست میگیرد ، آن وقت این کاربر کافر از مبارزه گوزیدن در زیر زمین به سمت بیت رهبری ، الله اکبر گفتن و تظاهرات سکوت اینها سخن میگوید!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (03-14-2014)
به به، به تعریف و تمجید از جیش العدل هم رسیدید!
اسیر کردن سرباز وظیفه از همه جا بی خبر هم شد مبارزه با ج.ا!
یکی هم بیاد اینجا تخم های القاعده رو ستایش کنه که با بزرگترین قدرت نظامی-جاسوسی-اقتصادی دنیا در افتادند!
در افتادن با ج.ا که هنر نیست،گروه های قاچاقچی هم بعضا مبارزات خوبی با ج.ا میکنند،با کشتن نیروی انتظامی!
جیش العدل دقیقا چطور به "سرنگونی" ج.ا کمک کرده؟اتفاقا این جور حرکات تروریستی اونها رو حتی پیش چشم مردم عادی منفور میکنه!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
گوز به شقیقه چه ربطی داره؟ کسی که مبارزه مسلحانه میکند مسلما شخص شجاعی هست ، انسان بی خایه مبارزه مسلحانه نمیکند! حالا هرکه که شجاع باشد که لزوما آدم خوبی نیست. یک نفر که در زیر زمین به سمت بیت رهبری میگوزد یا از پنجره مستراح الله اکبر میگوید و اسم آن را میگذرد مبارزه شخص بزدلی است . شما هم از کجا میدونی سرباز از همهجا بیخبر؟ همین سربازهای لب مرز یکی با خر مشروب از آن طرف مرز میاورد را میزنند میکشند ، این رو مثلا ببینید یک پاسدار با سرباز هاش ۳۰۰ نفر رو کشته بوده در کردستان! همین کهریزک رو سربازهای وظیفه حفاظت میکردند ، توی اوین همین سربازها خیلی از زندانیها رو کتک میزنند نفرشته هم نسازید شما!
http://www.iranglobal.info/node/26459
احسنت! احسنت!
اسپاگتی رحمت کند مسعود خان رجوی را ! اگر ایشان زنده بود و این جمله ی شما را می خاند کلی کیفور میشد و شما را تحسین می کرد! شاید هم به خاطر گفتن این جمله ی قصار بسیار زیبا پاداشی برایتان در نظر می گرفت!
از قهرمانان محبوب خود بیشتر برایمان بگویید( مریم رجوی ، بن لادن، عبدالمالک ریگی، ملا عمر! ، ... )
براستی که این ها خایه دارترین انسان های قرن اخیر بوده اند، به خصوص آن اولی!)
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 03-15-2014 در ساعت 01:46 AM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
undead_knight (03-15-2014)
Anarchy (03-15-2014)
مرز باریکی بین حماقت و شجاعت هست:))
وقتی شما "شجاعت" جیش العدل رو با "کاریکاتوری" از مبارزه های مسالمت آمیز مقایسه میکنید طبیعتا دارید از شجاعت جیش العدل تعریف میکنید دیگه!
من چندبار باید به این سفسطه شما اشاره کنم تا دیگه ازش استفاده نکنید!؟:)))
Association fallacy - WiKi
Presumption of innocence - WiKiشما هم از کجا میدونی سرباز از همهجا بیخبر؟
ببخشید ما نمیدونستیم همه اول فرض بر گناه کار بودنشون هست،و باید اثبات کنند گناه کار نیستند!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
جیش العدل یک سازمان اسلام گرا سنی هست که مسلما من هیچ sympathy برای اون ندارم و اگر بین رژیم که اسلام گرای شیعه هست و اسلام گرای سنی یکی رو بخواهم انتخاب کنم ، مسلما اسلام گرای شیعه انسانی تر هست! این رو گفتم که من رو به حمایت از جیش العدل متهم نکنید. من فقط گفتم مبارزه مسلحانه رو یکی که تا صدای فشفشه میشنوه زیر تخت قایم میشه رو نمیره انجام بده ، یک درجه شجاعت و از خود گذشتگی لازم هست که طرف دیگه کرد به استخونش باید رسیده باشه! یا اینکه مغز شویی شده باشه!
ویرایش از سوی Theodor Herzl : 03-15-2014 در ساعت 01:02 PM
خشونت ، خشونت می آورد![]()
هدف وسیله را توجیه نمی کند![]()
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 03-15-2014 در ساعت 02:02 AM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (03-15-2014)
[QUOTE=کافر_مقدس;64390] خشونت ، خشونت می آورد![]()
خشونت که همیشه بد نیست کافر جان, گاهی بایسته و هتّا خوب هم میشود.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (03-15-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)