lol
حالا شما نادان ها بازم تناقض خودتون رو نشون دادید و اینکه فقط یه سر ور ور میکند و کس شعر میبافید و در عمل خودتون هم با حیوانات دیگری که اسمشون انسانه هیچ فرقی ندارید.
حضرت Theodor Herzl، این اسرائیلی کثیف هم که آتیش رو خودش روشن کرده بود با ترول کردن آشکار و چند بار در تاپیک های بنده که البته طبق معمول باهاش هیچ برخوردی نشد و فقط کاربر عادی رو اخراج کردید، خودش خوب ماهیت امثال شما سگ های کثیف رو افشا کرد، اونم اینکه عملا شما هیچ قید و بندی در مسائل جنسی (و بطور کلی هرجایی که منافع شخصی و لذت خودتون مطرح باشه) قائل نیستید!
این ابله مثل اینکه فراموش کرد که مسئلهء جنسی یه مسئلهء ایزوله از روابط دوستی و اعتماد و عواطف و مسائل انسانی نیست خیلی وقتها.
اسرائیلی کس مغز ابله!
نادان تو پس به اون قوم کونی خودت هم پس نباید وفاداری داشته باشی. نه؟
وقتی با یکی دوست هستی پس از پشت بهش خنجر میزنی نه؟
اصلا دوستی دیگه چه معنی داره و واسه چیه وقتی پشتش هیچ احساس مسئولیت و صداقت و تعهدی وجود نداره؟
ریدم به اون شخصیت گند و گه همتون.
ابله های آشغال!بازم که شما کم آوردید و مثل کسانی که ازشون انتقاد میکنید (مانند اسلامیست ها و جمهوری اسلامی) رو به سانسور و بستن دهن دیگران آوردید!!
من چیزی که گفتم بقول خود مزدک فانتزی بوده، بعدشم تازه مثال بوده، و بقول خود مزدک با چیز واقعی فرق میکنه و مشکلی نداره!! خودش هم که چیزی نگفت در این مورد با اینکه قبلش هم مثال زده بودم.