To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
قضیه اون آزمایشه رو شنیدی که آزمایش شوندگان رو به دو گروه زندانی و زندان بان تقسیم کردند،کاملا رندوم و در پایان زندان بان ها با اینکه بهشون تاکید شده بود سعی کنند منصفانه رفتار کنند از قدرتشون سواستفاده کردند و کار به خشونت کشیده شد؟!
قدرت فساد آوره به همین خاطر تا حد ممکن نباید به آدم ها دادش!جنبه آدم ها فرق میکنه یکی رو اسلجه داشتن جو گیر میکنه،یکی رو رئیس جمهور بودن ولی در هر حال نباید به فرشته خو ترین آدم ها هم زیاد قدرت داد.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (03-09-2014)
این را چه کسی گفته بود که قدرت دادن به کسانی جنبهاش را ندارند خود نوعی بیرحمی و ظلم است. شما به یک سرباز دهاتی اسلحهی پر بدهید روانهاش کنید در خیابان، ممکن است به هر کس که یک فحشِ ناموسی به او بدهد تیراندازی کند...
به جای اینها، به این پرسشِ من پاسخ دهید:
فرض کنید شما را به زور گرفتهاند بردهاند به جنگی ناخواسته تا برایشان بجنگید و در صورتی که نخواهید اوامرشان را اجرا کنید هزینههای سنگینی به شما تحمیل میشود. حال اگر دستِ دشمن به شما برسد و اسیرتان کند، با توجه به اینکه شما هیچ تعلق ایدئولوژیک با آن ارتشی که شما را به زور به جبهه برده ندارید و بود و نبودتان نیز فرقی برایشان ندارد(چون شما برای آنها چیزی فراتر از یک برده نیستید) آیا از لحاظِ اخلاقی درست است که با شما همچون یک اسیرِ نیروی نظامی وفادار به جبههی مقابل برخورد کند؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
بنظر من این قرار گرفتن یا بهتر بگویم قرار دادن مردم دربرابر مردم یکی از دشواریهایِ اساسی هرگونه تغییریست. سرباز وظیفه هم یک انسان است که بطور کاملا تصادفی آنجا قرار گرفته، البته قطعا اگر پارتی داشته باشد چنین جایی نمیافتاده.
یک اپسیلون هم حق را به میلاد میدهم البته، تمام مشکلات ایران پایهایست و با اندکی تلاش میشود آنها از وضع اولترا به گا رفته به نسبتا بگا رفته تغییر داد. تنها وقتی یک مشکل رسانهای میشود یکمقدار آه و ناله میشود و باز برمیگردد سرجای اول. با توجه به بیتفاوتی شدید مردم در حالت عادی من گمان میکنم این سر و صدا هم اعلب برای تفریحی چیزیست و حقیقتا این طور است که Nobody gives a good fuck
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (03-09-2014),Dariush (03-07-2014),Soheil (03-09-2014),sonixax (03-07-2014),undead_knight (03-08-2014)
شما باید اون ور داستان رو هم ببینی!
همین سربازها وقتی بهشون شکایت میکنی میگند دستور داشتیم!!!! و شما میگی شماریشون من میگم 90% شون (اونهایی که در مناطق درگیری خدمت میکردند) از ترس اینکه اضافه خدمت نخورند در این داستانِ کتک زدن مردم یا آماده کردن شرایط برای کتک زدن مردم نقش داشتند.
اون 10% ای هم که شرکت نداشتند یا اضافه خدمت خوردند! یا کشته شدند!!!! یا فراری از کشور.
شرط میبندم اگر گستره درگیریها به تمام شهرها و مناطق کشور کشیده میشد بیش از 90% سربازان کل کشور در کتک زدن مردم شرکت میکردند.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (03-09-2014)
سرباز آمده تا خدمت اجباری بكنه و بره سراغ زندگیش و هیچ تعهدی هم نداره .
در هر صورت اینها فکر نکنم دیگه زنده برگردند چون اگر به این گروهک اسلامیِ جیش العدل باج داده بشه این شیوه باب خواهد شد!
این نوع اعمال تروریستی فقط باید با پاسخ قاطع و نظامی از طرف ایران پاسخ داده شود.
undead_knight (03-08-2014)
Tacitus-
نه گناه کار نمیکنه ولی نیروی نظامی تحت فرمان جمهوری اسلامی میکنه! و همین کافیه که اون سربازها یک هدف مشروع نظامی برای دشمنان اسلحه به دست جمهوری اسلامی محسوب بشند. که طیف این دشمنان از جندالله شروع میشه تا اسرائیل و آمریکا و ...
سرباز وظیفه در وضعیت قدرت داشتن نیست! بلکه در وضعیت فرمان بری هستش.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
undead_knight (03-09-2014)
من منظورت رو از مشروع نمیفهمم!
از دید نتیجه گرایانه همه چی مشروع میتونه باشه،یعنی اگر کشتن غیر نظامی ها باعث بشه گروه مورد نظر به اهداف سیاسی یا اقتصادیش برسه،خب مشروعه.
اگر از دید اخلاقی میگی،خب من میگم نیست،مگرنه اصلا شاید اینکه طرف کارمند یک ارگان مهم ولی غیر نظامی-اطلاعاتی جمهوری اسلامی هم باشه باز هم هدفی بشه که نابودکردنش "مشروعه"!
نگفتم لزوما قدرت داشتن،گفتم در وضعیت مناسب ممکنه خیلی ها دست به وحشی گری بزنند.
Tacitus-
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)