درود بر همه دوستان
سال خوبی رو برای همتون آرزو میکنم. امیدوارم امسال فروم هم هر چه بیشتر رونق بگیره.
چون ابر به نوروز رخ ِ لاله بشست
بر خیز و به جام باده کن عزم درست
کاین سبزه که امروز تماشا گه ِ توست
فردا همه از خاک تو بر خواهد رست
خیام
درود بر همه دوستان
سال خوبی رو برای همتون آرزو میکنم. امیدوارم امسال فروم هم هر چه بیشتر رونق بگیره.
چون ابر به نوروز رخ ِ لاله بشست
بر خیز و به جام باده کن عزم درست
کاین سبزه که امروز تماشا گه ِ توست
فردا همه از خاک تو بر خواهد رست
خیام
سال نوی دوستان مبارک،به امید جشن سالهای نو در ایران آزاد
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
سال نو مبارك
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
به مهر نوروز را به همه ی نوروز باوران شادباش میگویم !!!
امروز که نوبت جوانی من است
می نوشم از آن که کامرانی من است
عیبم نکنيد گرچه تلخ است خوش است
تلخ است از آن که زندگانی من است
نوروز به تمامی دوستان بی دین ، بیخدا ، کافر ، مشرک ، ملحد ، زندیق و صهیونیست مبارک باد. در این سال جدید امیدوارم هرچه بیشتر محمد تازی را سکه یک پول کرده و علی ، فاطمه و حسن و حسین را کشیده بزنیم!
"A Land without a People for a People without a Land"
سال نو بر دوستان فرخنده باد . به طور ویژه به دوستانی که امر گردانندگی و مدیریتِ اینجا را برعهده دارند و وقت و انرژیِ خود را وقف اینکار میکنند. به امید روزی که در بارهای تهران همهتان را به ویسکی مهمان کنم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (03-20-2013),Fiona (03-20-2013),Mehrbod (03-20-2013),Ouroboros (03-20-2013),Russell (03-20-2013),sonixax (03-20-2013),Theodor Herzl (03-20-2013),undead_knight (03-21-2013)
Anarchy (03-20-2013),Russell (03-20-2013),sonixax (03-20-2013),undead_knight (03-21-2013)
رفقا گرفتاریهای پرشماری برایم پیش آمده و ناگزیر هستم به چند ماهی از اینجا مرخصی گرفتن،
بیشک از آغاز تابستان دوباره در خدمت دوستان خواهم بود،
خوش باشید، و پرچم را زمین نگذارید.
شوربختانه گرفتاریهایِ بیرون برای نیمِ بیشتر کاربران اینجا و خود من گاه دست و پا گیر میشوند و نمیگذارند
درست و آنجور که میخواهیم به گفتمانها بپردازیم; امیدوارم هر چه زودتر دوباره برگردی و اینجا ببینیمت امیر جان
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Dariush (03-26-2013),Mehrbod (03-21-2013),sonixax (03-21-2013),undead_knight (03-21-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)