بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (12-13-2012),Mehrbod (12-13-2012),sonixax (12-14-2012),undead_knight (12-13-2012)
mamad1 (12-13-2012),Mehrbod (12-13-2012),sonixax (12-14-2012),undead_knight (12-13-2012)
هیچکس 100% دگرجنسگرا نیست ... از آنسو هم میشود رفت، ولی غیرت مردانه و فرهنگ نمیگذارد بیشتر به آن بپردازیم
دوجنسه کوتاه شده دوجنسگرا. آری من هم پیشترها که از نزدیک ندیده بودم برام خواستنی بود، ولی یکی دو بار که از نزدیک دیدی دیگه فکرشم نمیکنی
فانتزی:
واقعیت:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من که گمان نمیکنم ویژه دخترها باشد، پسرها هم همینجور هستند ولی بسته به فرهنگ کنونی ایران و غرب دخترها را میپذیرند، ولی پسرها را نه.
در برخی فرهنگها مانند سرخپوستها، انگار هتا واژه هم برای این دگرش گرایش جنسی در پسر و دختر دارند که به آن two-spirit یا دوروان میگویند:
Two-Spirit - WiKi
در این نگرش سرخپوستها، همه ما دو روان (روح) داریم که یکی نرینه یکی مادینه است و گاه یکی از ایندو چیره میشود
و هتا جایی خوانده بودم که نخستین بار که با سپیدپوستهایی روبرو میشوند که همه زندگی تنها در یکی از ایندو روان میمانند شگفتزده شده بودند (:
—مزدک بامداد
Anarchy (12-13-2012),nirvana (12-13-2012),sonixax (12-14-2012),undead_knight (12-13-2012),yasy (12-13-2012)
اینها نگرهای شخصی هستند دیگر .. دوستان همجنسگرا که گفتم همگی پسر بودند، همجنسگراهای نرمخو هم کمابیش پسرها هستند!
دخترهای همجنسگرای سخت هم بیگمان نرمخو و خوب دارند، ولی من آنچنان ندیدهام، بجایش اگر در باشگاههای شبانه (night-clubs) و ..
به تورتان بخورند، بس کژخو و پرخاشگر هستند و برای من پیش آمده که بسیار بد به یک ابراز علاقه ساده واکنش نشان دهند.
لزبینهابه هیچ درد یک پسر دگرجنسگرا نمیخورند هم که خب میخورند ... اگر دوستی کنید میتوانید با دخترهای دور و بر آنها و بیشتری آشنا شوید، ولی جدای آن سود دیگری نمیبینم!
اینُ هم من نکردهام، ولی در آن پیکی که ازم گفتاورد کردید به نگرم شدنی آمده بود.
—مزدک بامداد
هماکنون 62 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 62 مهمان)