جریان این نوزاد سوزی چیه؟!
کودک خردسال فلسطینی در آتشسوزی عمدی 'یهودیان افراطی' جان داد - BBC Persian
جریان این نوزاد سوزی چیه؟!
کودک خردسال فلسطینی در آتشسوزی عمدی 'یهودیان افراطی' جان داد - BBC Persian
حضرت زهرا جنده آل محمد: تن زن عورت است
موی سر حضرت زهرا و زنان مومن به اسلام موی زهار است پس سرشان مامله و حجاب اجباری است.
کون لق بی بی دو عالم حضرت زهرا تعالی
امام زمان مفعول است ... وارث پیغمبر است
sonixax (08-02-2015)
یکی رفته توی خونه یکی دیگه در روستا کوکتل مولوتف انداخته ؛ معلوم نیست هنوز کار کی هست ؛ حالا چون طرف عرب بوده ، همه میگن که یک اسرائیلی این کار رو کرده!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (08-02-2015)
خود دولت اسرائیل هم قبول کرده که کار یهودی های تندرو بوده ! حتی خود یهودی های تندرو هم اعتراف کردند ولی بعضی ها همش پی انکار حقیقت هستند ! بالاخره بین اینهمه اسرائیلی خوب و مهربان یک آدم تندرو و ترورییست هم پیدا میشه دیگه!
بنظر من اسرائیلیا نصف بیشترشون تروریست هستن..
نوزاد بیچاره زنده زنده سوزوندن.. از بین تدابیر شدید امنیتی این خبر درز کرده بیرون...
بیچاره موسی هرکاری کرد اینا آدم نشدند
![]()
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
یادم می آید وقتی بچه بودم یکی از آشناهامون که تازه از اسرائیل برگشته بود برایم از اسرائیل و مردمانش می گفت . می گفت اسرائیلی ها انقدر مردمان ساکت و آرام و مظلومی هستند مثل بقیه مردم دنیا حتی نه !خیلی بهتر ! بعد که بنده با همان زبان کودکانه از ایشان سوال کردم پس چرا هر روز فلسطینی ها را می کشند و زندانی می کنند ؟ ایشان عصبانی شد و گفت کی گفته این حرفا رو ؟ گفتم تلویزیون ، روزنامه و.. ایشان هم خیلی شیک فرمودند بریز دور این حرفا رو !!! اولا رسانه های ج.ا همشون از دم دروغگو هستند بعدش هم اسرائیل فقط فلسطینی های تروریست و قاتل را زندانی و مجازات می کند!
الان یاد حرف این عزیز افتادم و دیدم که راست می گوید به هرحال کیه که نداند که یک نوزاد فلسطینی یک تروریست و قاتل تمام عیار است ! پس حقش هست که با آتش سوزانده شود :(((((((((((
مردم چشمم به خون آغشته شد
در کجا این ظلم بر انسان کنند
![]()
مرزبان (08-05-2015)
من یک سوال دارم. اقامت در اسرائیل چگونه هست؟
یک ایرانی یهودی میتونه به راحتی اقامت اسرائیل رو بگیره؟
من شنیدم بسیاری از یهودی های ایرانی به اونجا مهاجرت کردند..
از طرفی می شنوم که به ایرانی ها به راحتی اقامت نمیدهند..
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
چون اون سرزمین کوچیک هست و به فلسطینیها اعتمادی نیست ، اگه بمب و موشک دستشون باشه ، یک زمانی یک گروه دیوانه در دولت فلسطینی به قدرت رسید از اون سلاحها به ضّد اسرائیل استفاده خواهد کرد! اگه بحث دفاع از خاک فلسطین هست ، ارتش آمریکا و ناتو میتونند اونجا باشد ، ولی دولت فلسطینی تحت هیچ شرایطی نباید به سلاح سنگین و موشک مجهز باشه!
---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:28 pm ---------- ارسال قبلی در 08:26 pm ----------
البته که اسرائیل همیشه دست بالا رو داره! درست هست که توافق صلح با فلسطینیها به نفع اسرائیل خواهد بود ، ولی شرایط هم به همین منوال ادامه پیدا کنه چیزی از ما کم نمیشه! این فلسطینیها هستند که باید دنبال کشور باشند.
این که نشد دلیل...همین الان به قول خود شما اسرائیل 300 تا بمب اتمی آماده داره!!! حالا اگه یه گروه افراطی دیوانه مذهبی اومد سر کار یه روزی چه تضمینی هست؟کدوم خطرناک تره؟4 تا سلاح فکسنی یا 300 تا بمب اتمی؟!
چطور برای اسرائیل همیشه همه چیز خوب و توجیه شده هست اما برای فلسطین نه؟
باید دید ریشه این افراط گرایی چیه نه اینکه همه مردم فلسطین رو با یه چوب روند!!!
کسری جان خودت هم دیدی من اینجا این همه با کاوه گرامی بحث کردم که بگم یهودی ها حق داشتن چند کیلومتر مربع زمین به عنوان کشور داشته باشن اما این حرف مغرورانه شما خیلی ناراحت کننده هست!! همین مدل حرف ها و نظرات هست که بنیاد گرایی امثال حماس و جهاد اسلامی رو توجیه میکنه...اینکه یهودی ها حالا با هر ترفندی بوده فلسطینی ها رو ریختن بیرون از زمین هاشون و الان میگن زور دست ماست و ما هم طبق کتاب مقدس محق هستیم اینجا باشیم...شرایط هم اینه خواستین خواستین نخواستین هم به .... مبارکمون!! اینجا یه کمی حس خود برتر بینی وجود نداره به نظر شما؟!
بحث غرور نیست گرامی! واقعیت اینگونه هست! اسرائیل حاضر است صلح کند تحت شرایطی که امنیتش ضربه نخورد ، مثلا خروج یکباره ارتش اسرائیل از کرانه غربی یک خودکشی خواهد بود ، ولی در طی ۱۰-۱۵ سال میشود این کار را کرد! ولی واقعیت هم این هست که اگر شرایط به همین منوال کنونی ادامه پیدا کند چیزی از اسرائیل کم نمیشود.
اسرائیل از قبل از جنگ ۶ روزه بمب اتمی در اختیار دارد! اگر میخواست استفاده کند تا به حال کرده بود ، پس امکانش تقریبا صفر است آن شرایطی که شما میگوئید به وجود بیاید ، ولی تجربه فلسطینیها را در غزه داریم که از سال ۲۰۰۵ تا کنون که اسرائیل آنجا حضور ندارد ۸۰۰۰ موشک شلیک شده است! حال فرض بکنید همچین شرایطی در این طرف کشور نیز به وجود بیاید!
---------- ارسال جدید اضافه شده در 09:54 pm ---------- ارسال قبلی در 09:51 pm ----------
این لیست صلحی که من نوشتم بسیار بسیار برای من دردناک است! نقطه نقطه یهودیه و سامره و اورشلیم برای من ارزش دارد و از نظر ایدئولوژیکی تمامی آن خاک اسرائیل محسوب میشود ، ولی صلح مهم تر است! خالی کردن هر شهرک یهودی همراه با اشک خونین خواهد بود و سالها گریه خواهیم کرد!![]()
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)