undead_knight (05-17-2014)
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (05-09-2014),Russell (05-09-2014),sonixax (05-13-2014),undead_knight (05-17-2014)
ویرایش از سوی undead_knight : 05-09-2014 در ساعت 01:49 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (05-09-2014)
اهود المرت نخستوزیر سابق اسرائیل بخاطر دریافت ۱۶۰ هزار دلار رشوه در یک پروژه ساختمون سازی به ۶ سال زندان محکوم شد.! ببینید کشور دمکراتیک این هست که بخاطر ۱۶۰ هزار دلار نخستوزیر ۶ سال باید بره زندان ، توی ایران میلیارد میلیارد دزدی میشه هیچ چیزی هم نمیشه!
Former PM Ehud Olmert jailed for six years for corruption - Israel News, Ynetnews
Anarchy (05-13-2014),sonixax (05-13-2014),undead_knight (05-15-2014)
I am a Zionist and you can all go to hell گاهی این جواب من هست به ضدّ اسرائیلی ها
Anarchy (05-13-2014),sonixax (05-14-2014),undead_knight (05-15-2014)
کسرا گرامی نظرت چی هست؟
1- من معتقدم الان ک PLO داره ترکیبی از ائتلاف فتح و حماس در دولت خودگران میکنه دیگه نماینده فلسطینی ها نیست و باید مشابه کنفرانس مادرید ک PLO مجبور ب پذیرش و عقب کرد انها را در تهدید ب ترک مذاکره قرار بدیم چون زمان در واقع ب نفع ماست و نه آنها. الان ما داریم دوفاکتو میپذیریم ک گروهی تروریست نماینده فلسطینی ها در مذاکرات هستند فوقش آخرش فلسطینی ها با بردن پرونده ب لاهه تنها باعث ترک مذاکره از طرف اسرائیل میشه و عایدی اش هم آخرش جز چند قطع نامه غیرالزام آور علیه اسرائیل یعنی درکل چیزی واسه فلسطینی ها نخواهد بود و خوب میدونن دیگه انتفاضه ای هم دیگه وجود نخواهد داشت علمش کنند پس این هم یک تهدید الکی از محمود عباس هست و نباید جدی گرفته بشه و اسرائیل باید بر خواسته هاش همچنان یک قدم عقب نرود و تنها در تعیین مرزهای جغرافیایی میتونه امتیازهایی آنهم درقبال تعهد فلسطینی ها ب اینکه کلا حق داشتن ارتش نخواهند داشت
2- در مورد مرزها: زمانی ک دیوار حایل اورشلیم را میذاشتند خیلی هامون گفتن ک این یعنی شکافتن قلب اورشلیم اما دیدیم ک چقدر اهمان دیوار باعث امنیت یهودیان و نیز یهودی تر شدن اورشلیم شد و الان هم بنظر من آن بخش های اورشلیم شرقی ک مثلا خنده داره ک اسم خیابان Asher هست و بعد مسجد و بازار عربی و همه چیزش عربیه.. هیچ ارزش تاریخی هم نداره و اونقدر هم کفرهای بیابونی داره ک PLO اونجا رو پایتخت کنه و با اینکار اتفاقا بنظر من مانند اورشلیم یهودی تر و بهشتی زیباتر از قبل واسه یهودیان میشه چون خود اینها هم میدونن حتی اون نخست وزیری ک اونهمه زمین رو مفت بهشون داد و باعث هم شد بجون هم عرب ها بیفتند حاضر نشد یک متر از اورشلیم را بده پس خوب میدونن شهرقدیمی چانه زنی اشتباهه
من اتفاقا معتقد هستم که حماس نماینده اصلی مردم فلسطین هست ، همین فردا انتخابات آزاد بشه PLO و فتح به حماس میبازند مثل سال ۲۰۰۶ که باختند ، البته PLO نیز دست کمی از حماس ندارد در جنایت ، مردم نیز از فساد مالی PLO به تنگ آمدند در یهودا و شمرون. بردن پرونده اسرائیل به دادگاه لاهه هم تهدید الکی هست ، اگر این اتفاق بیفته اسرائیل هم میتونه همزمان از همه فلسطینیها شکایت کنه! الان PLO سالانه میلیونها دلار به غزه پول میفرسته به تروریستها کمک میکنه ، همه اینها رو اسرائیل ازش شکایت میکنه
الان مثلا محله سیلوان که اکثریت عرب هستند فکر میکنی مهم نیست؟ تمامی شهر داوود زیر منطقه سیلوان هست ، اصولا نباید هیچ مذاکرهای در مورد هیچ بخشی از اورشلیم صورت بگیره، ۱۰۰% اورشلیم برای ما هست ، اصولا برای من مهم نیست که طرف دیگه چی میخواد.
ویرایش از سوی Theodor Herzl : 05-15-2014 در ساعت 05:35 AM
کمترین میزان یهودستیزی در خاورمیانه،
نظر دوستان چیست؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (05-15-2014)
sonixax (05-15-2014)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)