نوشته اصلی از سوی
sonixax
شما یک دور دیگر بروید تعریف قیاس مع الفارق را بخوانید بعد بیایید چرند بگویید !
ما برایتان به قول سرورتان مزدک برگه آوردیم ولی شما تنها در دفاع از مهملاتی که گفته اید مهمل سر هم کرده اید و میکنید و با شناختی که از شما دارم خواهید کرد :))
پیشنهاد میکنم بیش از این دست و پا نزنید چرا که هر چه بیشتر دست و پا بزنید بیسوادیتان بیش از پیش نمایان میشود که هنوز یک قیاس ساده را بلد نیستید به درستی انجام دهید و برای اینکه بخواهید کارآمد بودن کمونیسم را نشان دهید و ترکونی را که زده را بیندازید گردن دیگران آن را با مغز انسان و ضعفش در برابر ضربات پتک مقایسه میکنید :))) بعد هم میگویید قیاستان مع الفارق نیست .
مثل اون بابایی که میگفت 2x2=6 و روی درستی سخنش اصرار هم داشت :)))
sonixax:
اگر کمونیسم کارآمد بود, نمیشکست.
Mehrbod:
مغز آدم هم کارآمد است, ولی دربرابر چکش میشکند.
sonixax:
قیاس معالفارق!
خوانندهیِ آگاه بهتر بداناد! (:
نوشته اصلی از سوی
sonixax
نگران نباشید با حذف دسترسی کیلویی ویرایش و پاک کردن پست که زورچپان خودتان به انجمن بود و اکنون چرایی اش معلوم شده دیگر از این مشکلات پیش نمی آید
2x2=4 فوق فوقش 5
من زمان ویرایش را روی ١ ماه گذاشته بودم و اکنون چند ماهی از ٣ روز شدن آن میگذرد, پس از آغاز این گفتمان
زمان برای ویرایش هیچ پستی نداشتهام و در فرجام, هر جور بنگریم باز بجز به اینکه شما اینجا دروغ گفتهاید, بجایی نمیرسیم.
بر پاد شما, من همهیِ سخنانم را دوراندیشانه میآورم و هرگز, همهیِ نوشتههایِ مرا هم تک تک بروید بخوانید,
جایی را نمیابید که گفته باشم بجای ستیز با اسلام, باید به جنگ با مسلمانان رفت, هنگامیکه میبینیم شما
بروشنی دارید میگویید بجای ستیز با کمونیسم (که با سرمایهداری میستیزد), باید به جنگ و بمب انداختن و کشت و کشتار کمونیستها رفت.
جنگ ایدئولوژی ≠ جنگ کشور