• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 13 از 35 نخستیننخستین 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132 ... واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 121 به 130 از 388

جُستار: نگرشی پیرامون جنس ''زن''

Hybrid View

سرنویسنده یکم
      Level completed: 96%, Points required for next Level: 22
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      بدون وضعیت

خالی

shirin آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      20,328
      رنک
      89
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,097
      از ایشان 2,534 بار در 930 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      6 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      همه آدمها از تعریف شنیدن خوششون میاد و شما اگه بگید اگه کسی ازتون تعریف کنه خوشتون نمیاد من به صداقتتون شک خواهم کرد. و اینکه کسی از تمجید شنیدن خوشش بیاد مترداف با اینکه دروغ شنیدن رو دوس داره نیست و بسیار با هم متفاوت هست. مطمئناً شما به کسی که خوبی ها و نقاط قوت شما رو میبینه براتون فقابل اعتمادتر هست تا اینکه کسی دائم ازتون عیبجویی کنه. مطمئناً من اگه بسیار زشت باشم اگه یه مرد بیاد به من بگه خیلی خوشکلی هر چند که ممکنه حس خوبی بهم دست بده ولی به این معنی نیست که صرفا حرفشو باور میکنم یا فوری بهش اعتماد میکنم . فکر میکنم چی باعث شده که همچین حرفی به من بزنه؟ دلش میسوزه یا میخواد از یه مزیت من استفاده کنه؟ و من اگه زیبا باشم اگه بازم بهم بگن زیبایی درسته که از شنیدنش ممکنه حس خوبی بهم دست بده ولی باعث اعتمادم هم نمیشه. من اگه چاق باشم خودم هم میدونم چاقم و اینکه دیگران هم دایم بهم بگن چاقی کمکی بهم نمیکنه تنها ممکنه اعتماد به نفسم کاهش پیدا کنه. و این مسائل فقط در مورد زنان مصداق نداره. هر چند زنان به خاطر محیطشون به مساله زیبایی حساستر هستن. چون جامعه مرد چاق و بدهیکل را مثل زنان مورد نکوهش قرار نمیده و یه مرد بدهیکل نسبت به یه زن بدهیکل در مورد قیافش اعتماد به نفس بالاتری ممکنه داشته باشه. در عوض مردان رو میشه با تعریف کردن در مورد فاکتورهای دیگری سر ذوق آورد و اعتمادشون رو جلب کرد.

2. 4 کاربر برای این پست سودمند از shirin گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Alice (09-25-2012),Anarchy (09-25-2012),Russell (09-25-2012),sonixax (09-26-2012)

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shirin نمایش پست ها
      همه آدمها از تعریف شنیدن خوششون میاد و شما اگه بگید اگه کسی ازتون تعریف کنه خوشتون نمیاد من به صداقتتون شک خواهم کرد. و اینکه کسی از تمجید شنیدن خوشش بیاد مترداف با اینکه دروغ شنیدن رو دوس داره نیست و بسیار با هم متفاوت هست. مطمئناً شما به کسی که خوبی ها و نقاط قوت شما رو میبینه براتون فقابل اعتمادتر هست تا اینکه کسی دائم ازتون عیبجویی کنه. مطمئناً من اگه بسیار زشت باشم اگه یه مرد بیاد به من بگه خیلی خوشکلی هر چند که ممکنه حس خوبی بهم دست بده ولی به این معنی نیست که صرفا حرفشو باور میکنم یا فوری بهش اعتماد میکنم . فکر میکنم چی باعث شده که همچین حرفی به من بزنه؟ دلش میسوزه یا میخواد از یه مزیت من استفاده کنه؟ و من اگه زیبا باشم اگه بازم بهم بگن زیبایی درسته که از شنیدنش ممکنه حس خوبی بهم دست بده ولی باعث اعتمادم هم نمیشه. من اگه چاق باشم خودم هم میدونم چاقم و اینکه دیگران هم دایم بهم بگن چاقی کمکی بهم نمیکنه تنها ممکنه اعتماد به نفسم کاهش پیدا کنه. و این مسائل فقط در مورد زنان مصداق نداره. هر چند زنان به خاطر محیطشون به مساله زیبایی حساستر هستن. چون جامعه مرد چاق و بدهیکل را مثل زنان مورد نکوهش قرار نمیده و یه مرد بدهیکل نسبت به یه زن بدهیکل در مورد قیافش اعتماد به نفس بالاتری ممکنه داشته باشه. در عوض مردان رو میشه با تعریف کردن در مورد فاکتورهای دیگری سر ذوق آورد و اعتمادشون رو جلب کرد.
      شیرین بانو ،خب این میشه همون حرف ما...بحث ما در مورد چرایی این داستان بود!! من در واقع نمیگم زن ها نمیفهمن که به فرض دروغی شنیدن، میگم میتونه براشون خوشایند تر باشه!!! مرد هم ممکنه از شنیدن تعریف و تمجید کیفور بشه اما از اون جایی که بیشتر این مرد هست که باید نظر زن رو جلب کنه بنابراین زن در موقعیتی هست که بیشتر تعریف و تمجید میشنوه تا اینکه بخواد تعریف و تمجید کنه....تعریف و تمجید هم معمولا آمیخته با دروغ و اغراق هست.

اینجاست که یک حرف راست اما ناخوشایند که حتی به شکل غیرعمدی و بی منظور هم زده بشه میتونه برای مدت ها در ذهن زن باقی بمونه و روابط رو تیره یا حتی از هم بپاشونه....

حالا حالتی رو در نظر بگیرید که حقیقتی رو دو طرف بشنون در مورد خودشون، شما فکر میکنید مرد بیشتر ناراحت خواهد شد یا زن؟ مرد منطقی تر و بدون احساس به موضوع نگاه خواهد کرد یا زن؟
      باز هم میگم بحث تحقیر زن نیست....بررسی چرایی و در صورت لزوم آگاهی رساندن و پیدا کردن راهکار برای اصلاح هست

4. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Russell (09-25-2012),shirin (09-25-2012),sonixax (09-26-2012)

سرنویسنده یکم
      Level completed: 96%, Points required for next Level: 22
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

shirin آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      20,328
      رنک
      89
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,097
      از ایشان 2,534 بار در 930 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      6 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      کسی ممکنه از شنیدن حقیقت در مورد خودش حس بدی بهش دست بده که خودبزرگ بین باشه و خودشو از اون چیزی که هست بهتر میبینه. و تعداد از مردان و زنان این خصوصیت رو دارن. و اتفاقا مردان در این مورد بسیار کینه جو تر هستن. و از هر فرصتی برای تلافی کردن و تحقیر کسی که ارزش اونو از چیزی که فکر میکرده پایینتر آورده استفاده میکنه. چه خراب کردنش نزد بقیه یا مسخره کردن و متلک گفتن به خودش. البته میدونم که زنان ایرانی نسبت به مردان کمتر منطقی و بیشتر احساساتی هستن و این هم به دلیل نوع تربیتشون و خانواده هاشون هست نه به خاطر جنسیتشون. یه توصیه کلی اینکه هیچوقت برای اینکه مخ دختری رو بزنید به دروغ گفتن رو نیارید و حرف دلتون رو بزنید همیشه اگه واقعا دوسش دارید، اگه ندارید هم دلیلی نداره بخواید اعتماد اونو با دروغگویی و تعریف و تمجید دروغی بدست بیارید، این میشه سوءاستفاده و فریبکاری.

6. 3 کاربر برای این پست سودمند از shirin گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Alice (09-25-2012),Anarchy (09-25-2012),sonixax (09-26-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shirin نمایش پست ها
      کسی ممکنه از شنیدن حقیقت در مورد خودش حس بدی بهش دست بده که خودبزرگ بین باشه و خودشو از اون چیزی که هست بهتر میبینه. و تعداد از مردان و زنان این خصوصیت رو دارن. و اتفاقا مردان در این مورد بسیار کینه جو تر هستن. و از هر فرصتی برای تلافی کردن و تحقیر کسی که ارزش اونو از چیزی که فکر میکرده پایینتر آورده استفاده میکنه. چه خراب کردنش نزد بقیه یا مسخره کردن و متلک گفتن به خودش. البته میدونم که زنان ایرانی نسبت به مردان کمتر منطقی و بیشتر احساساتی هستن و این هم به دلیل نوع تربیتشون و خانواده هاشون هست نه به خاطر جنسیتشون. یه توصیه کلی اینکه هیچوقت برای اینکه مخ دختری رو بزنید به دروغ گفتن رو نیارید و حرف دلتون رو بزنید همیشه اگه واقعا دوسش دارید، اگه ندارید هم دلیلی نداره بخواید اعتماد اونو با دروغگویی و تعریف و تمجید دروغی بدست بیارید، این میشه سوءاستفاده و فریبکاری.
      شیرین بانو شما کمی در این بحث حالت تدافعی گرفتید...وجود تفاوت بین زن و مرد که نیازی به توضیح و اثبات نداره؟ ما هم الان داریم به همین موضوع و در یک سطح بالاتر چرایی اون میپردازیم...فاکتور های تاثیرگذار رو هم معین کردیم که فرگشت و فرهنگ مردسالارانه باشه.مثال هایی هم که زدم در مورد تمایل زنان به دروغ شنیدن یا تعریف خارج از عرف کاملا عینی و ملموس هست و تقریبا در همه زن هایی که من دیدم عمومیت داشته...

مثلا پیش از این من خودم به عنوان یه مرد فکر میکردم چرا اکثر مردها تنوع طلب هستن و زن ها ناراحت از خیانتکاری اونها...یعنی نمیشه بگیم بخش عمده ای از مرده ها مشکل اخلاقی دارن که!! باید یه چیزی در یه سطح بالاتر و علت اصلی باشه....زن ها هم به همین منوال باید یه چیزی در یه سطح بالاتر درشون باشه که زیر بار سکس بدون گرفتن تعهد از مرد ولو با شنیدن دروغ نمیرن!!

حالا شما به چی دقیقا اعتراض دارید؟ حتی استارتر تاپیک هم خودش اعتراف کرد که نظری که داره در واقع آزارش میده و خواسته مطلب رو با ما برای پیدا کردن راهکار در میون بذاره...من اینجا ندیدم کسی زن ستیزی کنه هر چند رک گویی هایی بود...

8. یک کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (09-26-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      یه چیزی امروز دیدم که بد ندیدم بذارم...هم حال و هوای تاپیک رو عوض میکنه و هم بی ارتباط با بحث ما نیست!!!

میانگین زمان سکس :

در امریکا 18 دقیقه

در اروپا 20 دقیقه
      ...

در ایران 283 دقیقه

که 200 دقیقه برای پیدا کردن جا 80 دقیقه التماس و 3 دقیقه سکس است!!!!!

10. 4 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Nevermore (09-25-2012),Rationalist (09-27-2012),Russell (09-26-2012),sonixax (09-26-2012)

بازداشت همیشگی
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

هیچ

Alice آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2012
      جُستارها
      8
      امتیازها
      47,012
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,739
      از ایشان 4,155 بار در 1,601 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      75 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      اصلا چرا راه دور می روید ؟
      همین که مردان باید با "منت کشی و التماس" با خانوم ها دوست شوند و در اصلاح همیشه باید "مخ زنی" کنند خود گواه برتری مطلق زنان استــ... :)

12. 2 کاربر برای این پست سودمند از Alice گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),sonixax (09-26-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Alice نمایش پست ها
      اصلا چرا راه دور می روید ؟
      همین که مردان باید با "منت کشی و التماس" با خانوم ها دوست شوند و در اصلاح همیشه باید "مخ زنی" کنند خود گواه برتری مطلق زنان استــ... :)
      بانو آلیس گرامی راه دور نرفتیم اتفاقا!! در طول این 14 صفحه صحبت از همه این موارد شد...اتفاقا یکی از ضعف ها یا باگ فرگشتیکی که زنان دارند همین مورده!! نباید این گونه باشه که زن این همه نیاز به ناز کردن و کشیدن منتش داشته باشد تا به سکسی که اتفاقا لذت زیادی هم از اون میبره راضی بشه...

و الا اگر به سبک شما، این مایه برتری زن باشد چرا نمیگویید خب اینکه مردان در نهایت موفق میشوند با دروغ و وعده و فریب مخ زن را بزنند و سکس داشته باشند و بعد هم رهاش کنن نشان از برتری مردان نیست؟

14. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Nevermore (09-25-2012),Rationalist (09-27-2012),sonixax (09-26-2012)

بازداشت همیشگی
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

هیچ

Alice آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2012
      جُستارها
      8
      امتیازها
      47,012
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,739
      از ایشان 4,155 بار در 1,601 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      75 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Anarchy نمایش پست ها
      بانو آلیس گرامی راه دور نرفتیم اتفاقا!! در طول این 14 صفحه صحبت از همه این موارد شد...اتفاقا یکی از ضعف ها یا باگ فرگشتیکی که زنان دارند همین مورده!! نباید این گونه باشه که زن این همه نیاز به ناز کردن و کشیدن منتش داشته باشد تا به سکسی که اتفاقا لذت زیادی هم از اون میبره راضی بشه...

و الا اگر به سبک شما، این مایه برتری زن باشد چرا نمیگویید خب اینکه مردان در نهایت موفق میشوند با دروغ و وعده و فریب مخ زن را بزنند و سکس داشته باشند و بعد هم رهاش کنن نشان از برتری مردان نیست؟
      ولی من از "دوستی" گفتمـــ... ؛ برای نمونه همین که من از انواع و اقسام پسران مختلف پیشنهاد دوستی گرفته ام به من احساس غرور و برتری دست می دهد ؛ رد کردن پیشنهادشان بیشتر !
      چه گواهی از این بالاتر ؟

16. 3 کاربر برای این پست سودمند از Alice گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),Mehrbod (09-25-2012),sonixax (09-26-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      ولی من از "دوستی" گفتمـــ... ؛ برای نمونه همین که من از انواع و اقسام پسران مختلف پیشنهاد دوستی گرفته ام به من احساس غرور و برتری دست می دهد ؛ رد کردن پیشنهادشان بیشتر !
      چه گواهی از این بالاتر ؟
      من که ادعای برتری مردان به زنان یا زنان به مردان رو ندارم!!! در همین مورد هم باید به طور گسترده بحث کرد که چه ملاک هایی مد نظر هست و چه شواهد و مدارکی در این خصوص هست و آمار چی میگه و ....

اصولا زیاد هم کمکی نخواهد کرد نتایجش به بحث فعلی ما!!!

اما مثال شما..همین نشون میده تفاوت انگیزه ها در زن و مرد تا چه اندازه هست...برای شما هر چه بیشتر خواستنی و دست نیافتنی تر بودن در نظر مردها،بسیار باشکوه و مایه افتخار هست و در نظر مردها هم رسیدن به زن مورد نظر و داشتن سکس با او...برای شما در وحله اول سکس مطرح نیست و برای مردان هست!!

یکی از بحث ها هم همین بود که چرا این احساس در زنان هست که این همه ناز میکنند و برای رسیدن به آنها و داشتن سکس که خودشان هم لذت فراوانی میبرند، نیاز به این همه منت کشی هست؟ در کنارش هم در خصوص نیاز به دروغ گفتن به زنان هم یکی از دلایل همین هست که در صورت شنیدن اینکه مرد عمده دلیل دوستی اش با او، داشتن سکس هست با احتمال بالایی منجر به از هم پاشیدن یا شکل نگرفتن رابطه خواهد شد....

18. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Alice (09-25-2012),shirin (09-25-2012),sonixax (09-26-2012)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      چه گواهی از این بالاتر ؟
      از دید طبیعت و فرگشت مردها بویژه در گذشته دورانداختنی بوده و زنها باارزش به شمار میرفته‌اند.

روی هم رفته هم گزینش همیشه و همواره با زن بوده، برای نمونه اگر شما یک مرد باشید برای اینکه ژن خودتان
      را به زادمان دیگر برسانید کمابیش تنها یک راه دارید و آنهم اینکه یک زن از شما خوشش بیاید و بخواهد از شما بچه‌دار شود.

زنها ولی هتا زشت‌ترین آنها هم شانس باردار شدن را دارند و میتوانند هر زمان که خواستند بچه‌دار شوند.

پس در گذشته دور که کاندوم و قرص پاد‌بارداری و .. نبود فرگشت کار خود را درست انجام داده، چرا که اگر یک دختر میخواست با هر
      پسری که از راه میرسید بخوابد، ناچار هم به بچه میانجامید چون راه پیشگیری نبود. از همینرو زنها به هوتاد (کیفیت) بسیار بیشتر از
      چندتاد (کمیت) اهمیت میدهند، به گفته دیگر در زندگی میکوشند تنها و تنها با مردانی همخوابگی کنند که از همه سرتر و بهتر باشند.

هر آینه، امروز ولی گفتیم این داستان‌ها را دیگر نداریم، چرا که قرص پادبارداری هست و کاندوم فت و فراوان و "سکس -> بچه" دیگر نداریم.
      برای همین رفتار دخترها (ناز کردن، خودبرتربینی) و ... بسیار نامنطقی و آزاردهنده به شمار میرود و میشود همان «باگ فرگشتیک» که گفته شد.
      Ouroboros and Nevermore like this.

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

20. 5 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Alice (09-25-2012),Anarchy (09-25-2012),Rationalist (09-27-2012),Russell (09-26-2012),sonixax (09-26-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •