ارزش فیلم بیل را بکش بر هجویه های کمیک مانندش از فیلمهای بزن بزن و اصطلاحا کاراته ای... هست، تا کلی از این جور فیلم ها (کاراته ای) ندیده باشید متوجه زرنگی های هنری تارنتینو نمیشوید، در واقع در این فیلم با کلیشه ها بازی شده و شوخی های بامزه ای با آنها شده که اون رو به یک تجربه ی سینمایی جالب تبدیل میکند.
پی نوشت:به دوستان پیشنهاد میکنم سراغ فیلمهایی که پیشنهاد گرفته شده از افرادی که به نظرتون سلیقه ی سینمایی عجیب غریبی دارند نروید، فیلمهایی که خودتان فکر میکنید خوب است و دوست دارید را ببینید، وقتی آن فیلمها برایتان خسته کننده شد و ایده هایشان به نظرتان تکراری آمد سراغ فیلمهایی که به طور مثال امیر معرفی کردند بروید، چون فیلمهایی که امیر معرفی کردند برای تماشاگر کم تجربه جز خمیازه چیز دیگری به ارمغان نمی آورد.
The Truth Probably Lies Somewhere in Between.
این تارنتینو کلا خیلی دربارش مبالغه شده
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من عاشق فیلمهای تارانتینو هستم. همینطور برادران کوئن.
من فیلم های چندانی از تارنتینو ندیدم اما در فیلم Inglourious Basterds با این حال که تا پیش از 20 دقیقه ی آخر محشر بود اما آخر کار همه چیز را خراب کرد.به نظر من بازی بی نظیر Christoph Waltz را هم که به خاطر همین نقش اسکار گرفت، تحت الشعاع قرار داد. خلاصه کاری کرد که من با اینکه بسیار از دیدن این فیلم لذت بردم و بیش از 2 بار آن را دیدم اما به کسی توصیه نمیکنم که این فیلم راببیند.
فیلم مرثیهای برای یک رویا تاثیر عجیبی بر روی زندگی انسان میگذارد ، برای بار اول که این فیلم را میبینید یک حس عجیبی برای ۱ ماه بعد از تماشا کردن این فیلم دارید ، جزو ۳ فیلم برتر تاریخ بشریت هست به نظر من
"A Land without a People for a People without a Land"
Frost/Nixon (2008) - IMDb
این فیلم رو هم من دیشب دیدم هر چند از ماهواره و از اول اول نه،بازیهای خوبی داشت و خود فیلم هم خوش ساخت بود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Savages
Savages (2012) - IMDb
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-25-2012)
فیلم "توت فرنگی های وحشی" اثر اینگمار برگمان
فیلم محشریه، نمیدونم چرا فیلمای برگمان به کسل کننده بودن معروفند؛ من که خیلی خوشم اومد.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)